nu kæmper hun for at afslutte børneægteskab i USA

nu kæmper hun for at afslutte børneægteskab i USA

TAMPA, Fla. I Florida haller af magt, er Sherry Johnson noget af en anomali: en sort kvinde, der voksede op fattig og overlevede børnemishandling.

Hendes historie er chokerende. Raped kl. 8 og gravid klokken 10, blev hun tvunget til at gifte sig med sin voldtægt ved 11. Hun måtte forlade gymnasiet, efter at babyerne fortsatte med at komme.

I årevis holdt hun stille. Men nu ringer hendes stemme i kamre hvor statens love er lavet. Hendes unrelenting offentlige anbringender om at afslutte børneægteskab bliver hørt.

Efter en livslang kamp er Johnson tid kommet. Endelig.

På 58, hun sport et hoved fyldt med tykke, stramme krøller og en pantsuit, der ville gøre Hillary Clinton stolt. Hun navigerer i Capitolens korridorer med et sort bindemiddel gemt under hendes venstre arm, en pung slunges over skulderen og et hårdt blik på beslutsomhed.

Johnson gør sin vej forbi sepia tonede fotografier fejrer Florida i begyndelsen af ​​det 20. århundrede, som om de var herlige tider for alle. Forbi rækker og rækker af indrammede ansigter af lovgivere, der fik berømmelse inden for disse vægge.

mænd bemærker Johnson, som hun dashes af.

På denne vintermorgen, dage i lovgivningen i 2018, er hun på vej til at mødes med en stats senator med sponsorering af et lovforslag om at afskaffe børneægteskab i Florida. En identisk version er blevet introduceret i Parlamentet.

Johnson har brugt de sidste fem år lobbyvirksomhed lovgivere til at stoppe den form for misbrug hun led i sin barndom. En indsats for at forbyde børneægteskab under en alder af 16 fik traktion i Florida House i 2014, men gik ingen steder i senatet. Siden da er Johnson ord faldet på døve ører. Døre har lukket på hende. Indtil for nylig.

Så utroligt som dette kan lyde, står Florida klar til at blive den første stat i Amerika for ikke at sige nej helt klart til alle ægteskabers ægteskaber.

I sidste år indførte Texas og Virginia nye love, der begrænsede ægteskab med de 18 og derover, men de lavede smalle undtagelser for mindreårige, der fik domstolsrettigheder til voksne. Regningerne før Florida lovgiver sat 18 som alder for ægteskab og tillade nul undtagelser.

I suite 202 af senatkontorbygningen får Johnson et kram fra Lauren Book, en 33-årig senator fra den sydlige Florida-by Plantation, som selv er en overgreb og aktivist for overgreb.

Bog har blondt hår, en floranbrun og store, bogagtige briller. Hendes vægge er dækket af inspirerende citater fra Platon, Shakespeare og endda Coco Chanel: du er ked af det, tilføjer mere læbestift og angreb. Hun viser en messingbordplade, der spørger: Ville Beyonce gøre? og jeg har meget til fælles, siger Book.

du sætter et ansigt på dette problem, folk forstår det, tilføjer hun. Sherry har været det ansigt. Hun har kunnet afdække processen. underskrevet som co-sponsor for Senatet børneægteskab regning indført af Lizbeth Benacquisto, en Fort Myers republikanske og voldtægt overlevende. De to kvinder lovgivere omfavnede MeToo-bevægelsen og har været vokal på beskyldninger om seksuelle forsømmelser, der fortolker Florida-lovgiveren.

I Book ser Johnson en allieret. Hvis regningen passerer, ønsker Johnson at arrangere et spil baseret på sin biografiske roman 2013, The Unforgiveable. Hun udarbejdede også et budget til en bustur for at fremme bevidstheden. Hun beder Book for at hjælpe hendes brainstorm måder at rejse penge på.

regningen passerer, jeg vil have samfundet at vide, at dette er sket, siger Johnson. vil bare have ideer. Dette er så nyt for mig. har arbejdet så hårdt for at få alt dette til at ske, bog svar. har meget foregår. Tag en pause. kan slappe af lige nu siger jo Johnson uden tøven. på en rejse. at komme ud af ægteskaber er lovlige i alle de amerikanske stater på grund af en hodgepodge af undtagelser, som gør det muligt for mindreårige at blive gift med forældres samtykke eller retlig godkendelse. Et flertal af disse ægteskaber er tvinget og involverer piger, der gifter sig med voksne mænd, ifølge Tahirih Justice Centre, en national nonprofit-gruppe, der sporer børneægteskab og har til formål at afslutte kønsbaseret vold.

US Department of State betragter tvangsægteskab et menneskerettighedsmisbrug og i tilfælde af mindreårige en form for børnemisbrug.

Selvom ægteskaber udgør en brøkdel af alle amerikanske ægteskaber, forbliver tallene betydelige. Pew Research Center fandt ud af, at i 2014 var næsten 60.000 15 til 17-årige i ægteskaber.

Få opfatter Amerika som et land, hvor barnet ægteskab opstår; mange tænker på udviklingslande som Afghanistan, Somalia og mit hjemland, Indien, som i verden ledede verden med næsten 27 millioner børn i 2017.

Johnson historie fortælles på et tidspunkt, hvor stigende antal Billige Moncler Sale kvinder føler sig beføjet til at tale om misbrug. Kvindernes bevægelse har fået fart og har hjulpet med at skubbe frem barnekrigsregning. Udover Florida har en halv snes Moncler Jakke Dame andre stater lovgivning, men ikke alle ville sætte en streng alder om 18.

I Florida har Johnson været instrumental. Hun har været vokal om den barske historie om sin barndom. Hun håber det en dag snart, hun kan være i stand til at stå ved siden af ​​guvernøren, da han underskriver et børneægteskabsforbud i loven.

Det ville være den retfærdighed, hun har søgt så alvorligt.

Der har været lidt modstand mod lovforslaget, selv om kritikere stadig gerne vil have Florida til undtagelser for mindreårige, der er frivillige deltagere, eller hvis deres ægtefæller er i militæret. Unge soldater og kvinder vil undertiden gifte sig med deres kærester eller kærester, inden de udpeges på farlige missioner.

Til dette argument gentager Johnson: Hvis du er under 18 år, kan du ikke træffe andre juridiske beslutninger. Du kan ikke købe et hus, deltage i militæret, stemme, leje en bil eller drikke alkohol. Hvordan er det da muligt at træffe en klog beslutning om at indgå et juridisk bindende partnerskab, et som skal være permanent?

Johnson forlader bogbureauet med spænding.

kender den sangen, kommer ud af Diana Ross? spørger hun som vi klatrer ind i hendes bil. Hun begynder at bøjle ud teksterne: Jeg vil have verden at vide Der er en ny mig, der kommer ud. Og jeg var nødt til at leve. Og jeg vil give. Jeg er helt positiv.

Det er præcis, hvad der sker, siger hun. kommer ud. Min sjæl er så glad lige nu. har ambitioner at arrangere en konference for overlevende af børnemisbrug og børneægteskab, så de kan udtrykke sig offentligt, ligesom hun gjorde, da hun vidnede for lovgivere. de kan få det hele ud, siger hun.