nu kæmper mand og kone sjældne kræftformer

nu kæmper mand og kone sjældne kræftformer

CALEDONIA, Michigan Ben og Shelby Offrink mødtes på college. Det var ikke den mest romantiske setting en studiegruppe for calculusbaseret fysik, men Ben formåede at gøre det til en historie værd at fortælle ved at snyde.

oprette en studiegruppe og endte med at fortælle de andre mennesker ikke at komme så det ville være bare os to, sagde Ben med et smil.

Jeg ville gerne møde hende, siger Ben, det var den bedste måde jeg kunne finde ud af. otte år til 2014. Jeg kunne ikke få lægerne i ER til at være opmærksomme. Så jeg gik tilbage næste dag og fortalte dem, at jeg var inkontinente, og de gjorde en MR og der var det. viste sig for at være et intramedullært glioblastom, en meget aggressiv form for hjernekræft. Shelby-versionen var yderst sjælden, fordi den blev anbragt i hendes rygrad i stedet for hendes hjerne.

det forventer faktisk i rygmarven, forklarer Ben. du forestiller dig en kødbold i en masse spaghetti, du kan bare nemt tage den ud uden at skade en flok rygmarven selv. Journal, 10. marts 2014. er kommet fra overalt for at hjælpe, og jeg er så, så heldig. Jeg ved ikke, hvordan jeg skal udtrykke, hvor taknemlig jeg er for hver lille ting. Jeg har været målløs mere end en gang i den forløbne uge, og alle ved, at der er sjældnere end denne dumme tumor! fjernet 75%. Resten blev behandlet med en kombination af oral kemo og stråling. Men pludselig blev en anden plet over den første blevet værre, og strålingsområdet skulle udvides. Efter en uges behandling tabte Shelby pludselig følelsen i benene.

Shelby Journal, 1. april 2014. følelsesløshed er blevet værre i begge ben. De var i stand til at ambulere mig over til behandlingerne. Jeg kører sikkert i stil. Den gode nyhed er jeg tror det er muligt at blive meget værre! Ønsker mig held, tænk at krympe og tænk gå! følelsesløshed blev permanent. Før længe blev Shelby lammet af navlen ned. Men det stoppede ikke sin kampånd eller sin sans for humor.

Shelby Journal, 7. april 2014. ven har besluttet, at en honning badger er min nye maskot. Honningsknaldet anses for at være det mest frygtløse dyr. Jeg skal være frygtløs. Hans mantra: badger giver mig omsorg Jeg bryder mig ikke om, hvad nogen siger, jeg slår denne nonsens. Blast tuma! kaldes med hendes tumorer og besluttede dem. udtale det som tummaner ‘, siger Ben, hvordan Arnold Schwarzenegger ville sige det, hvis han havde en tumor. Journal 20. juni 2014. MR resultater var bedre end jeg havde forventet. Den (især den lille jeg kalder poopet på T9) havde blækket meget siden bare en måned siden. Operationspletten er også faldet betydeligt (jeg kalder den kærligt doughnut jeg karate hakker snoet ud af disse buggers! Shelby fortsatte med at kæmpe og forbedre i august 2014 fik Ben nogle frygtelige nyheder Hodgkins lymfom han havde kæmpet og kæmpet for eftergivelse, da han var 20, var kommet igen. Og det havde sikkert været i hans krop i nogle år, hvilket gør det ekstremt svært at overvinde.

troede det aldrig var en bekymring igen, siger Ben. procedurer jeg gik igennem med en knoglemarvstransplantation, troede jeg, at der ikke ville være nogen problemer. Det har været over 15 år. Det fangede alle helt væk fra vagt. blev slået til et klinisk forsøg med et eksperimentelt stof, men hans alkaliske phosphatniveauer var for høje til at opfylde kravene. Med ingen andre muligheder i Grand Rapids, Ann Arbor eller Detroit områder, er han nu på generaliseret kemoterapi, håber det vil Moncler Outlet tvinge kræften til eftergivelse, så han kan gennemgå en knoglemarvstransplantation. To donorer er blevet fundet, som er perfekte match, hvis kræften vil reagere.

det fortsætter, de siger, at det bliver sværere og sværere at behandle, siger han. ligesom en bil pick up speed. Til sidst vil du have 5 millioner celler, det vil bare fortsætte med at vokse og vokse. begge forældre var i kvalme, træthed og ubehag ved kemoterapi, mens de forsøgte at rejse to små børn.

dage det føles som en kamp, ​​ben indrømmer. dage føler du dig helt forfærdelig, du vil endda komme ud af sengen, men du ved det, fordi du skal tage sig af pigerne eller hjælpe Shelby. Nogle dage er det bare sværere end andre. og familien blev kritisk for familiens succes, overtog opdateringer til familiens online journal og løbende fundraisers til lægeudgifter og byggematerialer for at gøre huset kørestolvenligt.

havde en fantastisk supportgruppe, siger Ben. har venner fra gymnasiet, som vil droppe alt for at hjælpe os med et øjebliks varsel. Og samfundet, det er bare Billige Moncler Sale fantastisk for folk at hjælpe så meget. uden for vores samfund, mennesker, vi ved selv ved, tilføjer Shelby, tørre en tåre fra hendes øje. havde plejepakker sendt fra Irland, Sverige og Australien. Det betyder meget. Januar kom den værste nyhed endnu. Shelby kræft, som var kommet tilbage fra hendes rygsøjlen, optrådte pludselig i sin hjerne. Tre tumorer. Ubrugeligt. Hvad er Shelby reaktion?

ikke giver op, siger hun. og jeg har en lang vej foran os. Vi ved, at det bliver svært, men vi skal gøre det. Jeg er bare noget, du skal gøre, siger Ben. nødt til at bekæmpe det, og du skal slå det, fordi der ikke er nogen mulighed. hvem er fire år gammel, og Hazel, den ene, vil have et hjem med Ben bror, hvis det værste skal ske, og venner opretter fundraisers til pigernes uddannelse. Men det er ikke fokus for Ben og Shelby kamp. De vil have det godt.

Vi har to små damer, vi skal passe på, siger Shelby, masser af familie og venner, der bryr sig om os. ikke bare gør det for sig selv, hun gør det for hele sin familie, især hendes piger og hendes mand Ben, sagde Jay Tomczak, Shelby ældrebror. vil aldrig give op. Det, vi virkelig har brug for, er håb. Offrinks vil gerne hjælpe med at finde kliniske forsøg for at løse de sjældne kræftformer, de kæmper, samt adgang til kræftcentre med mere avancerede teknikker end i Michigan.

vil få al vores oplysninger og vil gerne gå til Harvard eller Mayo (Clinic) eller steder hvor de måske har mere erfaring og handler i en kortere tidsramme, siger Shelby.

lige nu kan vi finde to eller tre forsøg, som måske Shelby kan komme ind i, eller et forsøgsdroge for mig at prøve i stedet for den vej jeg har lige nu, det kan helt sikkert gavne os, tilføjer Ben.