nukes er ikke på forhandlingsbordet

nukes er ikke på forhandlingsbordet

og Sydkorea mod Nordkorea på et ikke-afsløret sted i Sydkorea, onsdag den 5. juli 2017. Grinning i det store og hele griner den nordkoreanske leder Kim Jong Un hen i den globale furor skabt af hans nations første lancering af en interkontinental ballistisk missil Onsdag til aldrig at opgive atomvåben og fortsat holde Washington mere ‘gavepakker’ af missil- og atomprøvninger og aldrig lægge våbenprogrammerne op for forhandlinger, en dag efter at have testet sin første interkontinentale ballistiske missil.

Den hårde linje tyder på, at Nordkorea vil udføre flere våbenforsøg, indtil den perfektionerer atomvåben missiler, der kan ramme overalt i USA. Analytikere siger, at Kim-regeringen mener, at atomvåben er nøglen til sin egen overlevelse og kan bruges til at bryde Moncler Jakke Dame indrømmelser fra USA. og sydkoreanske embedsmænd, var en milepæl i Nordkoreas bestræbelser på at udvikle langvarige atomvåbnede missiler. Men nord er der endnu, og mange analytikere siger, at det har brug for flere tests for at perfektisere et sådant arsenal. Sikkerhedsrådsmødet onsdag. svaret ville omfatte foranstaltninger til at holde DPRK ansvarlige, ved hjælp af akronym for nationens formelle navn, Den Demokratiske Folkerepublik Korea. og sydkoreanske tropper fyrede strejke præcisions missiler ud for Sydkoreas østkyst i dag. Sydkorea militær senere udgivet tidligere skudt video viser testaffyring af sofistikerede sydkoreanske missiler og et computergenereret billede, der viser et nordkoreansk flag i flammer med baggrund af en større bygning i Pyongyang, Nordkorea hovedstaden.

Nordkoreanske statsmedier beskrev leder Kim som hans øjne på ICBM, der skulle siges at kunne bære et stort atomvåbenhoved, før lanceringen. Et bredt smil på hans ansigt opfordrede Kim sine videnskabsmænd til at sende store og små pakker til yankeerne, det sagde en åbenbar henvisning til fortsættelsen af ​​strømmen af ​​nukleare og missilforsøg Kim har bestilt siden at tage magt i slutningen af ​​2011.

Nordkorea var også glad for, at dens test kom som amerikanere fejrede uafhængighedsdagen. ville være utilfreds med at være vidne til den nordkoreanske strategiske løsning på sin uafhængighedsdag. fjendtlig politik og nuklear trussel mod DPRK er definitivt afbrudt, rapporterede det koreanske centrale nyhedsagentur. Præsident Donald Trump tidligere erklæring om kvidre om, at sådan en test sker! og til Sydkoreas nye præsident, Moon Jae i, som skubber for at forbedre anstrengte bånd med Norden.

Sydkoreas Forsvarsministerium sagde, at det ikke var i stand til at kontrollere, om Nordkorea har mestret re entry teknologi til en ICBM. Det sagde, at Nordkorea nu kan foretage en atomprøve med eksplosiv kraft for at vise en krigsskæring, der skal monteres på en missil. sanktioner for sine tidligere våbenprøver.

forsøg på at bremse Kim Jong Un nukleare og missil ambitioner har klart mislykkedes. Jeg tror, ​​at Nordkorea vandt at stoppe sin atomdrev, indtil det føles, at det har nået det niveau, det ønsker at nå, sagde Lim Eul Chul, en nordkoreansk ekspert på Sydkorea Kyungnam University. ved ikke, når Nordkorea kan nå det niveau. Men jeg vil sige det forestående. er enighed blandt mange analytikere Billige Moncler DunJakke om, at Kim-regeringen vandt opgive sit nukleare program, fordi det mener, at det garanterer overlevelse fra udefrakommende trusler. Men når den besidder fungerende ICBM’er, ville den også have en stærkere forhandlingsposition og kunne foreslå samtaler med USA om at reducere disse trusler, muligvis i bytte for frysning, men ikke at afmontere nogle af sine atom- eller missilaktiviteter, siger analytikerne.

Nordkorea har allerede et pålideligt arsenal af kortere rækkefiler og antages at have et lille antal atombomber. allierede, hvor omkring 80.000 amerikanske tropper er stationeret. Men det er uklart, om det har mestret den nødvendige teknologi til at bygge en atombombe, der kan passe på en lang række missiler.