Nunavut dommer inviterer Inuit orgs til at gribe ind i sager om forældremyndighed

Nunavut dommer inviterer Inuit orgs til at gribe ind i sager om forældremyndighed

Retfærdighed Susan Cooper har inviteret Nunavut Tunngavik Inc. og de regionale Inuit-foreninger til at gribe ind i en børneforældremyndighed, der involverer et treårigt barn, barnets morfars bedsteforældre og barnets biologiske far. (FIL FOTO)

En dommer i Nunavut har gjort opmærksom på en igangværende juridisk kamp om forældremyndigheden af ​​en treårig pige og dens potentielle virkninger på fosterforældrenes rolle i territoriet.

Fosterforældrenes rolle i forældremarkeder, især hvis fostreforældrene er udvidede familiemedlemmer, rejser komplekse spørgsmål, der skal bestemmes af en retssag, sagde Nunavut Justice Susan Cooper i en nylig cirkuleret kopi af en kort sigt, besluttede hun den 11. december. og blev offentliggjort i sidste uge.

Forsøget ville bestemme en tvist mellem barnets biologiske far og hendes mødres bedsteforældre, der Moncler Jakke Dame har handlet som børneforældre for det meste af hendes liv.

I sin kortvarige afgørelse gav Cooper den biologiske far begrænset adgang til barnet i en måned, efter at de bedsteforældre havde ignoreret tidligere retsordrer om at sende barnet til at besøge ham, efter at de havde bemærket påståede ændringer i hendes adfærd efter et besøg.

De bedsteforældre blev fødselsforældre til barnet i 2015 på grund af de biologiske forældres dysfunktionelle forhold, da faderen blev anklaget Billige Moncler Jakke Herre for en lovovertrædelse og tilbragte tid i forbandelse som følge af udestående gebyrer, sagde Cooper.

Den biologiske mor søger ikke forældremyndighed.

Nunavut direktør for børn og familieydelser har givet en nødopgave til at forlænge forældremyndighedens varighed for november og november.

Men Cooper sagde, efter at have gennemgået retskrifter, var ordren ikke forventet at være noget mere end kort sigt. Kortfristet ordre har været på plads nu i over to år eller mere end halvdelen af ​​børnenes liv.

Forsinkelse i denne sag er bekymret, sagde Cooper, fordi forholdet mellem de bedsteforældre og den biologiske far er vanskelig, og de fortsatte spændinger arbejder imod barnets opbygning af relationer med familien på både hendes mor og fadersider.

opererer meget til de store bedsteforældres fordel og faderens fordomme. inviterer Nunavut direktør for børn og familie tjenester, samt Nunavut Tunngavik Inc. og de regionale Inuit foreninger til at fremsætte indlæg ved den kommende prøveperiode.

Som led i den igangværende oplysning forud for retssagen bestilte Cooper re produktionen af ​​kriminelle journaler, som den biologiske far og de bedsteforældre havde, efter at en oprindelig 2015-ordre om at gøre det ikke blev fulgt af nogen af ​​parterne.

Cooper afskedigede de store bedsteforældres forslag om at udpege en advokat for barnet med henvisning til pigen ung alder og manglende evne til at indgå i et advokatkundes forhold.

Hun forlod døren åben for en fremtidig vurdering af børnebehovet i henhold til børnelovsloven, men tilføjede, at det ikke synes at være ressourcerne i Nunavut at foretage en sådan vurdering. instrueret en domstolsofficer til at undersøge spørgsmålet om, hvordan man skal foretage en vurdering med Nunavut repræsentant for børn og unge.