Nunavut senator til tur rundt om i området om vinteren

Nunavut senator til tur rundt om i området om vinteren

Sen. Dennis Patterson har opfordret den føderale regering til at konsultere Nunavut Inuit, inden han vedtager en lov for at legalisere salget og besiddelsen af ​​rekreativ cannabis. (FOTO AF STEVE DUCHARME)

Hvis du bor i Nunavut og har ideer om føderale politikker, der påvirker territoriet, har du en chance for at overbringe disse udtalelser til din føderale senator i de kommende uger.

Senatoren vender tilbage til den nordlige Baffin-region i ugen den 4. marts og leder derefter til Kivalliq ugen den 11. marts. Du kan se en mere detaljeret tidsplan her.

En del af Patterson Tour har til formål at levere en serie af Canada 150 medaljer beregnet til en gruppe på 12 Nunavummiut, der blev hædret for deres fællesskabsarbejde og frivilligt arbejde i sidste år.

Men en frigivelse fra senatorkontoret sagde, at Patterson også vil være vært for rådhusmøder og radioopkald i shows for at høre indbyggerne i Nunavut om vigtige lovgivningsmæssige spørgsmål som en Moncler Outlet ny CO2-prisbeskatning, marihuana lovgivning, arktisk suverænitet, fødevaresikkerhed og hans private medlemsregning, S 221, som ville fjerne $ 4.000 ejendomsretskrav i øjeblikket opført som en kvalifikation for canadiske senatorer.

Hvis du ikke kan deltage i en af ​​Patterson’s kommende arrangementer, kan Billige Moncler Sale du udfylde en undersøgelse på senators websiden.

Patterson-kontoret har også udvidet en invitation til medier for at deltage i senderen på turen deres egne omkostninger.

Den foreslåede transportpris alene til syd Baffin er $ 2.100, baseret på prisen på et sæde på et privat charter.

Men omkostningerne svulmer til over $ 9.000 til transport til og i hele Kivalliq-regionen til midten af ​​martsbenet af Patterson tour, ikke inklusive $ 250 pr. Nat for overnatning og en foreslået $ 165 per diem.