Ny borgmester skal fortsætte bestræbelserne på at bekæmpe klimaændringer

Ny borgmester skal fortsætte bestræbelserne på at bekæmpe klimaændringer

Ikke underligt, at folk vil være borgmester. Ikke kun i Santa Fe, men i byer over hele landet gør borgmestre forskelle med innovationer, nye ideer og projekter, der bringer visionære ideer til det lokale niveau. Det er en spændende tid, især i betragtning af stagnationen i politisk vilje og kreativitet på nationalt plan.

For eksempel hjælper borgmester Robert Garcia i Long Beach, Californien, sin by med alt ud mod solens varme. Som kystby har Long Beach bekymringer om stigende havniveauer på grund af klimaændringer, for at være sikker. I maj 2015 nåede byen 100 grader Fahrenheit, en temperatur sidst registreret i 1967; en 93 graders dag i november 2016 brød en 1996 rekord. I sidste måned ramte kviksølv 104 grader, der oversteg 1965’erne i 99 grader. I 2050 forventes gennemsnitstemperaturen i Long Beach at stige mellem 2,3 grader og 2,7 grader. ‘

I hvad Sherriff beskriver som ‘bymæssige varmeøer’ tænker cement og færre parker og planter er de høje temperaturer særligt skadelige. Ofte sagde borgmesteren, at disse hot spots er koncentreret i fattigere dele af byen.

Tilbage i 2015 benyttede Garcia sin tilstand af byadressen til at erklære, at han ønskede, at Long Beach skulle blive en ‘klimabestandig by’. Han bestilte Stillehavets Akvarium for at vurdere byens sårbarheder og finde løsninger. Mest sårbare over for varmen, ifølge rapporten? Folk, der er unge, fattige og ældre, ud af en by på 470.000. centre i offentlige bygninger på varme dage.)

Planen i Long Beach kræver flere parker, plantning af 10.000 træer i fattigere byområder (to undersøgelser der viste, at træskygge kan reducere temperaturer med så meget som 3 grader.) For at finde vand til disse nye planter, vil Garcia også være understrege infrastruktur og opbygge en by, der afhænger mindre af biler og mere på cykler og offentlig transport. Hans planlæggere tager byen fra hinanden, region efter region, ser på måder at udnytte sol, reducere beton, fange regnvand og plante træ i bredere skala.

Vi har skrevet før om trin alle byer, herunder Santa Fe, kan tage for at hjælpe lavere temperaturer. Allerede har Santa Fe taget vigtige skridt i at indføre grønne byggekoder, ved hjælp af solpaneler på byejendomme, cykelstier i byen og forbedring af bustransport. Flere vil være Billige Moncler Sale nødvendige, herunder at skabe en grønnere Santa Fe træer i medianer, reduktion af beton og mere skygge generelt. Et sted at starte ville være foran downtown biblioteket, hvor træer er blevet stubbe.

Byen har trods alt målet om at være kulstofneutralt i 2040, med Sustainable Santa Fe Commission, der præsenterer en plan for at få os der.

At plante træer, reducere mængden af ​​asfalt, selv sådanne ting som maleri hvide huse, er alle måder at reducere temperaturer på. I vores tørre klima skal vi fange mere regnvand og genbruge det vand, vi har.

Borgmester Javier Gonzales ‘Verde Fund (som muligvis ikke kan fortsætte i næste administration) var en måde at finansiere sådanne projekter på. Næste Billige Moncler Sale borgmester skal beslutte den bedste vej frem for at indføre varig bæredygtighed, og det er et vigtigt spørgsmål for alle kandidater under kampagnen, herunder dem der kører til byrådet.

Som Garcia viser i Long Beach, skal forberede byer til det ændrede klima være en del af de bredere mål for en bys fremtid.

Santa Fes næste borgmester vil blive opkrævet for at flytte os fremad, tage stafetten fra Gonzales og tidligere borgmestre, der har forstået, at forberedelsen til det skiftende klima skal starte på lokalt niveau.

ArticlesWebber valgt Santa Fe borgmester i fire runde rangerede valg valgResults forsinkede timer i byens første rangerede valg valgIdragt beskyldte tidligere medarbejder filmforeningsmedarbejder for seksuel chikaneTrujillo ’s hjemby besked falder kort med vælgereMayor s første job skal sendes by clerkEspaola, Pecos valgte nye borgmestre ‘En erosion af acequias kultur’ Fire kvinder vil tjene på byrådet; Lindell er valgt for at blive tilsluttet af nytilkomne Romero Wirth, Vigil CopplerCouples donation på $ 4 mio. Til Railyard museumsprojektet lander dem navngivningsrettighederNøglen til Webbers vinde: Noble vælgere