alma louis vuitton Sådan vinder du kamp mod teenage fedme

louis vuitton reduziert Sådan vinder du kamp mod teenage fedme

Teenage Billige Moncler Sale fedme stiger betydeligt over hele verden. Skal vi så skære pizzaer, burgere, kartoffelchips og colas helt ud af vores kost? Vores livsstil er også skylden, især hvis vi har en stillesiddende livsstil eller ikke udøver vores selv fysisk.

Fedme er de vigtigste risikofaktorer for flere sygdomme. Både forældre og læger er bekymrede for det helbred, der kommer sammen med fedme. Overvældende teenagere bliver overvægtige voksne. Og de har større risiko for sygdomme som hjertesygdomme, slagtilfælde, lungesvigt, nyresvigt, hypertension, type 2 diabetes. Tidligere fik et stort antal mennesker i aldersgruppen 30 til 40 hjerteanfald. Det har nu avanceret til unge på 25 eller 26!

Fedme kan også føre til depression hos teenagere. Men vi kan ikke spørge en teenager om at spise mindre. Hvad der skal gøres, er at reducere inaktiviteten og det stillesiddende mønster i livet. Skolebaserede sundhedstjenester er timens behov. Sygehuse skal have en særlig måde at håndtere overvægtige teenagere på.

Her er nogle kalorieredskaber til teenagere

Når du spiser, ser du det så simpelt (sukker, kage) og komplekse (grøntsager, frugter) kalorier. Udvikle en smag for komplekse kalorier.

Undgå luftige drikkevarer; de er bare tomme kalorier

Det er godt at spise burgere eller pizzaer en gang imellem. Få dem hver dag, og du beder om problemer.

Opt for højt protein, lavt kulhydrat og nul fedt kost.

Engagere dig i udendørs sport

En rigtig kostplan sammen med regelmæssig motion rutine er nøglen til at bekæmpe teenage fedme. En lille ændring i livsstil kan hjælpe dig med at forbedre dit generelle helbred.

Ansvarsfraskrivelse: Denne artikel er ikke beregnet til at give sundhedsrådgivning og er kun til generel information. Søg altid indblik i en kvalificeret sundhedsfaglig, inden du påbegynder ethvert sundhedsprogram.

Folk, der er interesseret i ovennævnte artikel, er også interesserede i de relaterede artikler, der er anført nedenfor:

Fedme: Årsager, symptomer og behandling

Ifølge rapporterne fra Centers for Disease Control and Prevention (CDC) i 2007 08 lider mere end 68 procent af den samlede befolkning i USA af fedme. Dette gør omkring to tredjedel af deres samlede befolkning. For at tilføje til dette viser undersøgelser også, at 72 procent af mændene og 68 procent af kvinderne er overvægtige.

Hvorfor skal du slippe af med fedme

Hvis du bare sætter på fedt, så er det tid til at være seriøs om dit helbred, som du bare ikke kan ignorere. Ved at indtage så mange fedtstoffer, er du bare invitere sundhedsfarer for dig selv. HCG kan være den bedste behandlingsmulighed i sådanne tilstand.

Hurtige fødevarer måder at tabe din dobbelt hake

Med de travle livsstil, som vi fører i dag, er det svært at huske at pakke en frokost, der er både nærende og lav i fedt. Det ser ud som om der vil være lidt hjælp på vej. Taber din dobbelthage og opretholder en sund vægt er en kamp hver dag, men nu er fastfood restauranter begyndt at indse, at fedme er et stort problem, og hvis de ønsker at blive i erhvervslivet, skal de tage fat på det.

Fremragende, Larry. Tak fordi du tager den nye artikels katalogteknologi og gør det til det maksimale. Jeg opfordrer alle til at fortsætte Billige Moncler Sale med at bidrage og bidrage regelmæssigt. Jeg kan attestere, at dette websted allerede er en stærk mappe på mange områder. Kudos til Larry!

Matthew C. Det er fyldt med hyggelige små overraskelser, der gør hele processen med at skrive,

læse og udgive artikler en komplet glæde. Dette er en der kommer ud toppe og slår resten af ​​hænderne ned.

Eric Garner

Jeg gjorde en Google-søgning og kom på tværs af dit websted. Det var præcis det, jeg ledte efter og blev eleret for at finde en så bred vifte af artikler. Da jeg lancerer et gratis magasin i en lille by i Florida, ønskede jeg at være så ressourcefuld som mulig, mens jeg stadig kunne give noget indhold, der er interessant og velskrevet. Dit websted har alle variablerne i mixen. Fremragende websted, der rammer alle noter i skalaen slags tale.