gebrauchte louis vuitton taschen kaufen Sådan overvinder du kodependens i 3 enkle trin

louis vuitton denim Sådan overvinder du kodependens i 3 enkle trin

Hvad er kodependens

Kodependens er en lært adfærd, der refererer til et obsessivt behov for kærlighed, opmærksomhed og bekræftelse. Det er også kendt som afhængighed fordi; dette forhold baseret på følelsesmæssig afhængighed er den anden side af mønten af Moncler Outlet Online ​​følelsesmæssigt destruktiv og fornærmende.

Historisk set kommer begrebet afhængighed af at beskrive familiemedlemmer til en alkoholiker. Dette udtryk beskriver de maladaptive adfærd hos personer, der bor eller har et nært forhold til en alkoholiker. I dag anvendes udtrykket kodependency enhver kodependent person fra enhver dysfunktionel familie.

Karakteristika for kodependent Folk er:

selvværd projiceres ofte på andre.

enten superansvarlig eller superansvarlig.

tendens til at forvirre kærlighed og medlidenhed, med tendensen til folk, de kan medlidenhed og redde

selvtillid til at træffe beslutninger, ingen følelse af magt i valg.

tendens til at gøre mere end deres andel hele tiden

af frygt, usikkerhed, utilstrækkelighed, skyld, ondt og skam, som nægtes.

usund afhængighed af relationer. Co-afhængige vil gøre alt for at holde fast i et forhold; for at undgå følelsen af ​​opgivelse

af vrede eller aftapning vrede op indtil det eksploderer.

ekstremt behov for godkendelse og anerkendelse

afhængig af spænding / drama.

følelse af skyld, når de hævder sig selv

overbevisende behov for at kontrollere andre

at søge efter ‘ofre’ for at hjælpe.

Trin 1: Få mere at vide om kodependens.

Jo mere du forstår co afhængighed jo bedre kan du styre dens effekter. Biblioteker, rehabiliteringscentre og psykiske sundhedscentre tilbyder ofte uddannelsesmaterialer og -programmer til offentligheden. Også terapeuter kan hjælpe dig med at lære at genkende dine negative følelser og blive opmærksom på mønstre i din ødelæggende adfærd.

Trin 2: Berør med barndoms følelser

Fordi kodependens normalt er forankret i en persons barndom, er det meget vigtigt at se og føle begravet følelse af barndom i helbredelsen fra kodependens. Men på grund af smertefulde disse følelser kan du blive konfronteret med fornægtelse Billige Moncler DunJakke og udsættelse. Du kan bruge mindfulness til at overvinde benægtelsen. Mindfulness er et værktøj, der gør det muligt for personen at se sine opfattelser, følelser, tanker, adfærd og fysiske og mentale processer uden dom. Hvor der ikke er dommen, vil der ikke være smerte og lidelse. Derefter kan du opleve de begravede følelser som en gradvis og kontrolleret proces, og slippe af med dig selv.

Forestil dig en drøm, at du nyder din uafhængighed, og din lykke er ikke afhængig af tilstedeværelsen af ​​en anden person. Sæt mål for at blive dit ideal. Husk, at hejsen af ​​nyttiggørelse er ude af orden. Du skal bruge trappen et trin ad gangen.