kate moss louis vuitton Sådan slår du stofmisbrug

louis vuitton handbags outlet Sådan slår du stofmisbrug

Folk bruger stoffer af forskellige årsager. Nogle gange giver narkotika os en ønsket effekt, der giver en følelse af eufori, der får os til at føle os bedre i det mindste midlertidigt. Det er her, hvor tankeprocessen bliver lidt skævt. Folk begynder at kræve følelsen af ​​eufori, de får, når de bruger stoffer, og det er når det bliver et problem. Det kan være en ond cirkel. Du føler, at du ikke kan leve uden de følelser, som stoffer giver dig, og at du bare vundet kunne ikke klare livet uden disse stoffer. Det er det der opdrætter afhængighed.

Medicinsk forskning viser to hovedårsager til fysisk afhængighed. For det første tilpasser cellerne sig til stoffet, og for det andet bliver dit stofskifte mere effektivt. Hver gang du bruger et lægemiddel, fører dit blod det til hver celle i din krop. Dine celler justerer. De vokser til at forvente disse doser på skema. På længere sigt bryder cellevægge dog ned. På nuværende tidspunkt mister dine celler ikke kun deres evne til at holde toksiner ud, men bliver heller ikke i stand til at bevare vigtige næringsstoffer. Mange af dem holder op med at fungere helt eller begynder at fungere unormalt. Metabolismen i din krop hjælper ikke kun med at få vigtige næringsstoffer til alle cellerne, men hjælper også med at fjerne kroppen af ​​uønskede toksiner. Jo mere det ’ser’ et bestemt lægemiddel, desto mere effektivt producerer de enzymer, der inaktiverer det lægemiddel. Derfor øges tolerancen, det vil sige, hvorfor det tager større og større doser af et lægemiddel for at få de samme originale effekter.

Drug detox er den vigtigste del af at blive fri for afhængighed, og det bør håndteres med stor omhu. Ellers kan det være fatalt. Hvis du vælger at komme ind i en rehab facilitet, vil du få vejledning og hjælpe dig med at komme igennem detox proceduren. Men hvis du beslutter dig for ambulant rehabilitering er mere din hastighed, skal du kontakte en læge og være under hans eller hendes tilsyn, mens du rider din narkotika.

Det er næsten umuligt at effektivt rejse ned ad vej til genopretning uden at indse, at du fortjener at være stoffri. At opbygge dit selvværd kræver indsats fra din side, og ligesom din selvbedømmelse kræver det også personlig ærlighed. At opbygge selvværd hjælper ikke kun med personlig accept, men også ved Billige Billige Moncler Sale Moncler DunJakke at blive stærk under din opsving.

Positive affirmationer er meget vigtige for at opbygge dit selvværd. De bliver din mantra, når du arbejder på de dele af dig, som du vil ændre. De kan også være nyttige, når du føler dig svag under genoprettelsesprocessen.

En positiv bekræftelse kan være alt, hvad du vil have det, men det skal være positivt! Kig i spejlet, kig ind i dine egne øjne, og gentag din bekræftelse igen og igen. Skift din tankegang fra ikke at tro på, hvad du siger til helhjertet at acceptere, at det er sandheden. Gør dette flere gange om dagen, hvis du skal. Til sidst begynder du at tro på det, du siger uden at skulle stille ned de negative tanker, når de kryber ind.