louis vuitton auf raten Sådan kæmper du tilbage mod

louis vuitton neverfull gebraucht Sådan kæmper du tilbage mod

Det er ikke vores skyld.

Du har sikkert hørt den linje en eller to gange, især fra dit flyselskab, hotel eller krydstogtskib. Det er den gamle ‘Guds lov’ undskyldning eller at sætte den i mindre teologiske termer, en begivenhed ‘uden for vores kontrol’.

Begrundelse betyder noget. Det skyldes, at i henhold til reglerne for de fleste rejsebestillinger, skylder et firma dig ikke noget, hvis disse begivenheder holder det åbent eller operationelt. Skyld det på Mother Nature, og virksomheden kan komme væk med næsten alt. Men der er en måde at modvirke den ældste undskyldning i rejser.

Faktisk umuligt at definere, nogle Billige Moncler Outlet gange. Overvej John Thompsons seneste flyvning fra Las Vegas til Boston i Washington. Transportøren skyldte ‘vejr eller flytrafik’ på en kort forsinkelse af hans udgående begge begivenheder, som han hævder, at den ikke har kontrol over.

Men det er ikke sådan, Thompson husker det. Han siger, at hans fly fra Las Vegas til Washington også blev holdt op, fordi det var overbooket, hvilket flyselskabet kan kontrollere.

‘Forsinkelsen blev forlænget med yderligere 20 minutter, fordi ingen var villig til at tage en $ 1000 kupon for at give plads til andre passagerer,’ minder Thompson, projektleder fra Chelmsford, Mass.

Til sidst måtte han tilbringe natten i Washington, som kostede ham $ 125. Flyselskabet nægtede først at dække sine ekstra omkostninger, men efter at jeg havde kontaktet det, blev Thompson refunderet for hans hotelophold.

Viser sig at du kan kæmpe tilbage.

Nancy Barnby, en pensioneret gymnasielærer fra Menlo Park, Californien, bestilte et værelse på et La Quinta-hotel i Oregon for to år siden for at se denne sommers solformørkelse. Derefter blev hotellet solgt.

‘De nye ejere besluttede ikke at holde nogen af ​​de forudgående forbehold,’ husker hun. ‘Men de informerede os også.’

Da hun opdagede den annullerede reservation, var hotelpriserne astronomisk høje. De nye ejere hævdede salget var en begivenhed uden deres kontrol. Jeg bad om at afvige. Jeg kontaktede det nye hotel og det dækkede omkostningerne ved hendes nye hotelreservation. Det vigtigste skridt du kan tage for at løse din tvist er at overtale virksomheden til at acceptere det ansvar, tilføjer han.

Det er også nyttigt at vende tabellerne, når nogen forsøger at fodre dig den linje. Hvad ville der ske, når hvis du var den med en omstændighed uden for din kontrol?

‘Hvad hvis du blev syg eller skadet lige før din rejse, så du forhindrer dig i at rejse?’ tilføjer Sandberg. ‘Det er ret klart, at et flyselskab eller hotel, men sandsynligvis sympatisk til deres kunde, ikke ville have nogen økonomisk forpligtelse for dig.’

Med andre ord, oftest er det sandsynligvis deres skyld, at de ikke kunne betjene deres fly, tilbyde boliger, en kaj eller en bil. Cop-out er et symptom på et meget større problem: en industri, der er plejede at komme væk med det.

Hvordan bekæmpe ‘omstændighederne’ undskyldning

Få informeret. Nøjagtig og opdateret information er din nærmeste Billige Moncler DunJakke allierede, når du kæmper for en falsk undskyldning. Jeg har en gang presset et flyselskab til at tilbyde måltidskuponer og kompensation, efter at det hævdes, at baneudførelse var en begivenhed uden for sin kontrol. Jeg pegede forsigtigt på, at konstruktionen, som havde fået mit fly hjem til at blive annulleret, skal have været annonceret et stykke tid tilbage. Faktisk blev arrangementet fremhævet på lufthavnens hjemmeside.

Gå positivt I stedet for at stille krav, så prøv at fortælle virksomheden, hvordan det kan løse dit problem. Bed om hotellet for at finde en måde at hædre din reservation på, når den lukker til renoveringer. Bliv optimistisk. ‘Fortæl dem,’ jeg sætter stor pris på, at du får mig på denne næste flyvning. Dette er utroligt nyttigt, ’siger Christian of the American Negotiation Institute. I sidste ende betyder det, at det ikke er deres undskyldning, men at du kom omkring det.