louis vuitton badehose Sådan styrker du dit barns selv

louis vuitton epi Sådan styrker du dit barns selv

Når forældre overvurderer, mister børnene deres evne til at føle sig godt om sig selv alene. Her er måder at holde ånden mens spare penge. Mere >> Hvordan opdrage omsorgsfulde børn Hvordan at opdrage omsorgsfulde børnEmpathy for andre er et træk, der skal læres, og forældre er de bedste folk til at lære det. Frivilligt arbejde sammen er en glimrende måde at øge dit barns sociale og følelsesmæssige vækst, mens du bruger kvalitetstid sammen. Mere >> Vi ønsker alle vores børn at føle sig godt om selv. Men swooning over dem ved hver tur vandt gør jobbet. ‘Når forældrene overdriver, slides de ud af magten. Svaret er selvfølgelig at ignorere alle de gode ting. Det skal spare ros for, når det er berettiget, og fokusere på det der virkelig betyder noget. Her er nogle kloge strategier, der vil hjælpe børnene med at blive mere vellykkede, elastiske og vellykkede i livet. Din preteen datter kommer frem fra sit værelse og ser særligt dejlig ud. Hendes outfit er snappy, der er endda et blink af glans på hendes læber. Komplimenterer du hendes udseende? Selvfølgelig vil vi ikke at overemphasize betydningen af ​​udseende. ‘Men når et barn gør en indsats for at tage sig af sig selv, er det værd at sige noget’, siger klinisk psykolog Paul J. Hvilken vigtig er det at anerkende din datterindsats for at få det bedste ud af hendes udseende. , kan du sige: ‘Den måde du brugte den øjenskygge bringer virkelig det blå ud i dine øjne.’ Raving om sine fysiske egenskaber, hvordan hun har de mest smukke blå øjne overalt eller om hendes lysende ansigt, kan føre til, at hun tror, ​​at disse træk erhvad giver hende værdi. ‘Og hvis hun på et tidspunkt tror, Billige Moncler Outlet ​​at hun har mistet denne medfødte skønhed, har hun svært ved at komme sig,’ siger Dweck. Din 5-årige søn giver bedstemor en super stor kram, når hun kommer til huset for et besøg. Der er nogle ting, som at hilse på en gæst, som man kan forvente og generelt ikke garanterer en prisuddeling. Men en nej brainer til et barn kan være en heroisk indsats for en anden, så det er vigtigt at tildele ros subjektivt. ‘Hvis du ved, dit barn er lidt frygteligt, måske fordi bedstemor er syg og ser ikke så godt ud, og du ved, at det tog noget ekstra for ham at nå ud, det er værd at anerkende det,’ siger Donahue. Når du gør det, så prøv at fokusere på hvordan din sønns anstrengelse påvirker sin bedstemor smilet det bragte til hendes ansigt, for eksempel i stedet for hvor fantastisk og vidunderligt du tror, ​​han er. Din 10-årige dramadronning var virkelig stjernen i hende skole musikalske. Sandheden fortalte, at hun kunne være den næste Vanessa Hudgens! Hvis dit barn virkelig har gjort noget fantastisk, vil du bestemt slet ikke have, at hun vil vende sig til alle, men hendes egne forældre til positiv feedback. Især for talentfulde børn er det vigtigt at fokusere på processen i modsætning til medfødt talent eller stjernekraft. ‘Ingen gør et barn en tjeneste ved at fortælle dem, de har, fordi det grundlæggende siger, at de kan kystrejse på deres talent og ikke skal arbejde,’ siger Dweck. Lov i stedet følelserne hun bragte til hendes side, hvordan hele den tid, der memoriserede hendes linjer virkelig betalte, hvordan hun virkelig levede op til sin hovedrolle osv. Der er dog ingen grund til at erklære hendes Best in Show. ‘Fortæller hende, at hun bedst betyder, at du dømmer hende, og som forældre skal vi være påskønner og guider, men ikke dommere’, siger Dweck. Din mellemskole søn rapport kort er ikke noget at nyse på for det meste A og nogle B. Men du ved han lagde i ham hele dette kvartal. Tillader du ham alligevel? Du kan helt sikkert starte med at sige noget positivt, som at anerkende hans karakterer er gode. Men i denne alder bør børn begynde at stå stolte af deres eget arbejde. Så det er helt rimeligt at kaste bolden tilbage i sin domstol. Spørg ham, hvad han tænkte på sine karakterer, og hvis han føler sig godt om det arbejde, han gjorde i kvartalet. Moncler Jakke Dame ‘Du vil ikke være forælder, der kommer hårdt ned på et barn, der ikke bliver lige A. Men hvis han ikke giver noget om det, han har opnået, så er der ingen grund til, at du skal være enten,’ siger Donahue.