louis vuitton.ch Sådan får du de største reklamebudgetter online

louis vuitton jeans Sådan får du de største reklamebudgetter online

Andy AthertonDen nylige lancering af DoubleClicks Ad Exchange 2.0 (AdX 2.0) har antændt stor spænding i nær fremtidens økonomiske upside i online displayannoncering. Efter mange års søgning, der monopoliserer markedets opmærksomhed, ser vi de største spillere Google og Yahoo, de store agentur holdingselskaber og andre redoubling indsats i display reklame optimering.

Forretningsmedierne rammer den kommende kamp som Yahoo vs Google, men andre spillere vil også kæmpe hårdt. Hvorfor? Fordi display er et stort annoncemarked, og i modsætning til søgning er ingen vinder endnu blevet kronet. De næste 12 til 36 måneder vil bestemme hvem der tager denne næste, meget lukrative onlineannonceringspris. Resultatet vil imidlertid ikke blive bestemt udelukkende på kort sigt konkurrence mellem AdX 2.0 og Yahoo ’s Right Media eller mere generelt ved enhver konkurrence mellem spillere, der kun adresserer markedet for direkte respons (DR).

DR-spillerne (herunder Google) har været fabelagtigt succesfulde; 30% af alle DR-mediebudgetterne er omkring 20 milliarder dollars online på kun 10 år. Men det store penge resultat vil blive bestemt af, hvem spillere kan give det rigtige sæt af evner til at lette store migration af offline branding budgetter online. Disse muligheder er simpelthen ikke til stede i enten udveksling eller nogen af ​​de andre mest talte om tilbud i dag.

Nogle historiske perspektiver kan være nyttige for at forstå, hvordan vi er nået på dette tidspunkt. I den første vækstfase (‘Network 1.0’) fokuserede displayannonce netværk næsten udelukkende på målretning / optimering for DR-annoncører, der måler ydeevne på grundlag af omkostninger pr. Handling. Hver opereret i en silo, køb og salg som en selvstændig enhed. Da antallet af netværk voksede, blev dette ineffektivt. For det første Moncler DunJakke var der mange salgs- og udgivervirksomhedsudviklingshold, der replikerede den samme proces med at samle udbud og efterspørgsel og sendte os tilbage mod 1: 1-modellen. Netværket var designet til at løse og resulterede i storskala duplikering af DR-fokuseret infrastruktur. For det andet blev optimering sigtet også. Kun en håndfuld af de største annoncører og udgivere havde værktøjer, der kunne gøre lige grov optimering mellem netværk. Resultaterne for alle parter var bedre end den 1: 1-model, der kom før, men stadig meget suboptimal.

Konceptet ‘Exchange 1.0′, der blev pionereret af Right Media, tilbød en delvis løsning på både Network 1.0-problemer. For det første, i den udstrækning kvalitetsudgiverne deltog (hvilket var minimal), behandlede Right Media spørgsmålet om duplikative forhandlinger mellem udgivere og annoncenetværk. Netværkernes ’salgskræfter var stadig dobbeltarbejde, selvfølgelig opfordrede de samme kunder til stadig mere overlappende værdiprognoser. For det andet tog Right Media udfordringen om at optimere mellem netværk for deltagende udgivere, men kun på en suboptimal måde. Netværk skulle presse deres proprietære målretningsmuligheder i Right Medias datamodel, hvilket betød en reduceret målretningsevne for netværk og lavere indtjening for udgivere.

Siden Right Media har vi set evolution i Exchange 1.0-paradigmet. For det første begynder udbudssideoptimeringstjenester som Rubicon og Pubmatic at konkurrere med udvekslinger. For det andet begynder efterspørgselsnet i store ejendomsholdings virksomheder at konkurrere med uafhængige netværk. Interessant, disse initiativer ændrer ikke Exchange 1.0-paradigmet eller dets fokus på DR-metrics og funktionalitet.

AdX 2.0 har adresseret nogle af manglerne i Exchange 1.0-økosystemet. AdX 2.0-realtidsbudgivning (RTB) -arkitekturen giver alle cowboys mulighed for at bringe deres bedste våben til våbenkampen. Hver bydende, der kan opfylde latentprestandekriterierne, kan indsende et bud ved hjælp af alle sine data på hvert indtryk. Budgivere behøver ikke længere at skinnehorn i Right Medias begrænsede datamodel. Bedre optimering skal også køre højere udbytter, hvilket kan give AdX 2.0 mulighed for at tiltrække mere høj kvalitet. Tidlige indikationer er positive, men der er stadig meget arbejde at gøre.

Så hvad vil fremtiden bringe? Vi kan forestille os en Exchange ‘Version N’, hvor adgang til lager er en vare. Hvert indtryk fra hver udgiver er tilgængelig på en udveksling, og hver køber og sælger kan udnytte alle deres data for at optimere hver annoncevisningsmulighed. Efterspørgselssiden netværk konkurrerer med uafhængige netværk for at se, hvilke der kan betale mindst og stadig få adgang til lagerbeholdningen, mens de kører mest direkte ROI for deres kunder. Milliarder af hændelsessporingspixels fyres hvert sekund, mikrotargeting giver plads til nanotargeting og konverteringsattributningsmodeller bliver mere komplekse end de meget giftige pantobaserede aktiver. Udvekslinger balancerer efterspørgselssiden prissætningstryk for udgivere ved automatisk tildeling af hvert indtryk til den højeste budgiver. Alt efterspørgsel og al levering er i sidste ende i et stort, højt optimeret netværk. Nirvana!

Men vent. Hvad med de to tredjedele af de målte mediebudgetter, der bruges til den øverste tragt, primært til at drive næsten 90% af alle detailkøb, der foregår offline? Hvordan får vi de offline data til udvekslingen for at udnytte alt dette automatiserede optimeringsniveau optimering? Hvordan vil mærkekøbere kontrollere det miljø, hvor annoncer vises? Hvordan vil de budgettere og planlægge i auktionsmiljø uden nogen garanti? Hvordan vil de effektivt styre levering mod målsætninger, der ikke måles med en pixel? Hvordan skal vi håndtere branding time lags?

Svaret er, at vi og de vandt. T. Eksempelvis fører førende mærker i stigende grad statistisk gyldig måling af onlinemediers påvirkning af offline salg. Disse økonometriske evner er en værdifuld bro, indtil onlinebudgettet bliver stort nok til at dukke op rutinemæssigt i marketing mix-modeller, men de er ikke trivielle at implementere. De kræver en velstruktureret og omhyggeligt styret kampagne med store mediebudgetter for alle, men de største mærker. Resultaterne er aggregeret for en hel kampagne og leveres tre måneder efter, at medierne stopper med at køre Selv efterkommerne af disse værktøjer vil ikke understøtte automatiseret annonce- / placeringsniveau CPA-optimering. Med stikstørrelser, tidslager og støjniveauer involveret, kan de simpelthen ‘t. Og uden at binde til offline-salg sammen med de operationelle muligheder for at styre toppen af ​​tragtkampagnen, er udveksling Version N virkelig bare DR-netværksversion N +1: Det tech-drevne Silicon Valley-økosystem har ignoreret Madison Avenue igen og glemt branding. Woops.

AdX 2.0 er værdifuldt for at lette RTB og få mere udbud på en platform, men brand marketingfolk har brug for forskellige muligheder end udbydere tilbyder i dag. For at mærkerne kan udnytte det voksende udvekslingsøkosystem, skal de have avanceret teknologi til kvalitetsniveaufiltrering på siderne. Prissætning og levering forudsigelse; rækkevidde og frekvensstyring sammensætning ledelse; levering udjævning; og offline effektmåling.

Hvis det ikke er indlysende endnu, er det et meget andet værktøjssæt end den voksende rod af fine målretning og CPA-drevne optimeringsmotorer. Så dagens re-energiserede kamp for displayet er bare opvarmning. Den langsigtede vinder vil være den, der tager os til ‘3.0’ økosystemet ved at tilbyde brandfokuserede evner oven på de udviklende forsyningsplatforme og hjælper brandbudgetter til at følge publikum online .

Som en industri kan vi ikke sørge for at få det forkert. 3.0 økosystemet vil give fordel for alle spillere. Udgivere vil finde bedre indtjening og bedre kreativitet. Brugerne vil finde bedre indhold, understøttet af den bedre indtjening, som Moncler Jakke Dame 3,0 økosystemet giver. Og som med Google i søgning, vil spillerne, der får det til det hurtigste, høste overstørrelser.