louis vuitton city guides Sådan vinder du en kamp på mindre end 1 minut

louis vuitton uk Sådan vinder du en kamp på mindre end 1 minut

På tærsklen til anden verdenskrig begyndte det amerikanske militær at studere kampsport som en anden form for kamp for deres soldater at træne i. Først og fremmest var disse få soldater, der først studerede kunsten, udsat for japanske kampsport af Judo og karate. De indarbejdede nogle af de bedste træk, dem, der var praktiske i en ægte kampsituation, til et institutionaliseret selvforsvar, som militæret skulle lære. Dette første system blev senere kaldt LINE.

I Post Vietnam War-æra i 1980’erne begyndte Corps at opgradere dette selvforsvarskursus med Linear Infighting Neural Override Engagement System (LINE). MCMAP eller Marine Corp Martial Arts Programmet består af 184 teknikker. Kun 184 teknikker der kan være forskellen mellem liv og død i et fjendtligt miljø.

Nylig popularitet af moderne gladiator som kampsport og stigningen i den blandede kampsport giver Billige Moncler Outlet os mulighed for at forstå, hvad en rigtig kamp ser ud. Du kan måske bemærke, at mange af kampene ender med en indsendelse for eksempel. Det eneste, jeg ikke er ærlig over for, hvad egentlige kampe er, er at i rigtige kampe er der ikke en tidsbegrænsning, og der er ingen dommere. En ægte kamp Billige Moncler Outlet varer ikke længere end et minut, hvis du er veluddannet. Det går ikke længere end et par målteknikker. For eksempel hvis jeg trænede dig i dag og gav dig to eller tre kombinationer til eget forsvar, ville du være i stand til at afslutte enhver kamp på mindre end et minut. Mod en person, der ikke er uddannet, kun få sekunder. Teknikker fra stil til stil begynder at se ens ud, og spillet bliver lettere.

I de følgende afsnit vil jeg fortælle dig, hvordan man kan vinde en kamp på mindre end et minut.

Hvis du stod i solar plexus og havde vinden slået ud af dig, ville du være i stand til at kæmpe? Hvad hvis jeg sparkede dig i lyskeområdet, ville du være i stand til at kæmpe? Hvis du hvor blindfoldet ville du være i stand til at kæmpe? For ikke at nævne, hvis du får et slag for de mentale foramen. Måske ville et slag til templet gøre. I kampsport bruger folk hele deres liv til at finde ud af, hvor de skal ramme, trykpunkter og studere teknikker, som lettermæssigt kan dræbe nogen med blot et hit.

Der er områder af kroppen, der er nervecentre eller steder, hvor der sker en hel del ting på en gang neurologisk. Hvis du rammer visse områder af kroppen, er du i stand til at diffundere disse områder til et punkt, f.eks. Følelsesløshed, manglende motorstyring eller udvisning.

‘Andre kampe, der er mindre end et minut’

Selvfølgelig er andre kampe, der ikke varer et minut, den kamp, ​​der aldrig sker. Du behøver ikke at kæmpe. Gå væk, og det slutter der. Undgå din modstander, angriber, fjende eller hvilket navn du vil give ham. Du kan altid tro at det ikke er det værd. Kampsporten må kun bruges i ekstreme situationer, når der ikke er nogen anden ressource, når hver ressource er udtømt. Her er nogle trin for at undgå en kamp og gøre det sidste mindre end et minut.