louis vuitton etui så længe som håb kunne

louis vuitton taschen damen så længe som håb kunne

Måtte være. ‘Gud gav hende en skør krop.’

Den vurdering fra sin bedstemor var tydelig for lægerne, selv før det lille barn blev født. Mens hendes tvilling søster udviklede sig normalt ved siden af ​​hende, håbede hun ikke på at flytte hendes lemmer og de var i en meget sjov position, som Dr. Lee A. Muskovitz fra SMDC Health System forklarede.

Graviditeten var ‘høj risiko’. En kejsersnit blev planlagt i Duluth, som var mere beredskabsløs end Hayward, området hvor Hope’s 18-årige mor, Desiree Brock, og hendes 24-årige far, Daniel Ogren, boede.

Børnene blev født den 22. maj.

Lille Cieara var perfekt: 7 pund, en halv ounce, 19 inches lang. Hendes hår var kort, hendes øjne som blå og så mousserende som Lake Superior.

Håbet var stygt: 4 pund, 7 ounces. Hun kæmpede for at trække vejret Moncler DunJakke og blev straks forbundet med åndedrætsværn og ilt. Hendes større led var hendes hofter, skuldre, albuer og knæ ubevægelige, ‘fast i en stilling’, sagde muskovitz. Tilstanden er kendt som arthrogryposis. Desuden havde Hope en buet rygsøjle, klumpede fødder og lunghypertension, hvilket betød, at arterierne i hjertet ikke var tilstrækkeligt dilatere. Hendes lever skubbede ind i hendes lunge.

Hendes familie tøvede ikke at døbe hende.

‘Hun burde virkelig ikke have overlevet,’ sagde hendes bedstemor Kathy Brock på det tidspunkt. ‘Men hun er en tøffel. Hun er min barnebarn. Hun viser dem. ‘

Og det gjorde hun. I tre måneder i Neonatal Intensive Care Unit i St. Marys Medical Center overlevede Hope. En dag ad gangen. Lægerne forklarede for sin familie, at engang tidligt i moderens graviditet var en eller anden grund en skade til nervecellerne, der påvirker muskelbevægelsen. ‘Vi tror, ​​at der kunne Billige Moncler Sale have været et problem med blodgennemstrømning til nerverne, da de udviklede sig,’ sagde Muskovitz. Det sker nogle gange med tvillinger. ‘Men vi er ikke sikker på,’ sagde han, præcis, hvad der forårsagede Hopes mange lidelser.

‘Jeg var nødt til at blive stærk i mit liv. Ingen andre skulle tage sig af mig’, sagde moderen til tre og bedstemor på seks. ‘Alt der sker med nogen, jeg elsker, jeg kæmper for dem, og jeg kæmper hårdt.’