louis vuitton handtaschen günstig kaufen Syriske milits siger stort antal IS udenlandske krigere holdt

preis louis vuitton tasche Syriske milits Moncler Udsalg siger stort antal IS udenlandske krigere holdt

Lederen af ​​Folks forsvarsenheder eller YPG, Sipan Hemo, talte til journalister i et konferenceopkald mandag, sagde mere end halvdelen af ​​dem, der blev tilbageholdt i kampen mod IS i Syrien, er udenlandske krigere fra hele verden, herunder Rusland, Europa, Kina, Japan og Arabiske lande. Fremtiden for disse militanter forbliver uklar, og processen for at bringe dem til retten forstyrret i en debat, hovedsagelig i Europa, om, hvorvidt de skulle få lov til at Billige Moncler Outlet vende hjem. antallet af tilbageholdte fanget af sine styrker i Syrien, men tilføjede, at det var en byrde for at bevare dem. ‘Vi lider af det store antal af Daesh-tilbageholdte, som vi nu har,’ sagde Hemo, ved at bruge det arabiske akronym for IS. Han sagde, at der er et stort antal IS-udenlandske krigere og administratorer fra hele verden. De fleste er fra Rusland, Europa og Arabiske lande. Han sagde, at han sagde, at hans styrker formelt har anmodet udenlandske regeringer om at få deres statsborgere til at blive prøvet derhjemme . ‘Indtil nu , ingen vil tage dem tilbage eller prøve dem. Vi har stadig dem i (lokale) fængsler, ’sagde han.’ Helt ærligt ved vi heller ikke, hvad deres fremtid vil være. ‘Hemo sagde, at mange af de lokale krigere blev tvunget til at arbejde eller samarbejde med IS fordi de kontrollerede deres områder . Han sagde de lokale fanger vil sandsynligvis stå over for almindelige domstole og blive prøvet eller frigivet. ‘De er faste folk, der måtte leve hos Daesh.’ To franske statsborgere, herunder en kvinde, der blev opført som nøgleansætter, optrådte i videoer indsendt online i sidste måned for at tale om betingelserne for deres tilbageholdelse i Syrien.