louis vuitton handyhülle Sådan Rengør En Fiberglass Tub Surround

alma louis vuitton Sådan Rengør En Fiberglass Tub Surround

Boligejere installere glasfiber karbad omgiver i brusebad og badekar område af badeværelset for at beskytte væggene og pinde fra vandskader. Fiberglass giver en attraktiv og overkommelig belægning. glasfiber badekar omgange er langvarige, holdbare og nemme at vedligeholde gør dem til et populært valg blandt husejere og dekoratører. Tub-surround-producenter gør, at karret omgiver i mange farver, mønstre og mønstre. Nogle glasfiber badekar surround er specialfremstillet til at passe vægplads i stall dusjer eller omkring badekarret, mens andre kommer i lager størrelser.

Over tid og gennem brug kan shampoo, sæbe, mineralaflejringer og snavs bygge op på glasfiberen, hvilket kan være vanskeligt at fjerne uden at beskadige overfladen. Regelmæssig rengøring og vedligeholdelse hjælper med at stoppe opbygningen, men ved hjælp af slibende rengøringsmidler kan skurepulver eller slibestål uld og stive børstehårsbørster ødelægge glasfiberlakken ved at ætse overfladen eller fjerne den beskyttende belægning helt. Glasfiberrør Billige Moncler Outlet omgivelserne er ikke vanskelige at rengøre og pleje så længe du bruger de rigtige produkter og beskytter overfladen mod opsamling af sæbeskum, hårde vandpletter, snavs og snavs.

Lad varmt vand løbe i 10 til 15 minutter og damp op i badeværelsesluften. Dampen hjælper med at blødgøre sæbskummet, shampooopbygningen og snavs på glasfiberrørets surround.

Tilsæt 1 kopper hvid eddike, 1 kop ikke sudsing husholdnings ammoniak og kop sodavand til en spand. Tilsæt varmt vand til spanden for at fylde det resten af ​​vejen.

Åbn badeværelse vinduer for at undgå at indånde ammoniak. Tag et par gummihandsker til at beskytte hænderne mod varmt vand.

Rør blandingen for at fordele jævnt i hele spanden.

Sænk en svamp i rengøringsblandingen. Klem nogle af det overskydende rengøringsvand og skrubber glasfiberrørets surround.

Skyl glasfiberbrønden godt med varmt vand og tør det med en mikrofiberklud eller vaskepude.

Tør glasfiberkarmen rundt med en vaskepulver eller mikrofiberdug.

Fjernelse af Mould og Meldug Fra et glasfiber badekar Surround

Hæld kopbagepulver i en skål eller plastikbeholder.

Tilsæt vand, mens der kontinuerligt omrøres, indtil bagepulver og vand danner en pasta, der har konsistens af tandpasta.

Våd en svamp med rent vand og vri det overskydende vand.

Skru bagepulverpastaen op og påfør den på områderne skimmel og meldug.

Gnid forsigtigt formen og melduggen af ​​glasfiberoverfladen.

Fjernelse af maling, klæbemiddel eller tjære

Dip hjørnet af en klud i neglelakeren fjerner.

Gnid forsigtigt maling, lim eller tjære.

Dyk straks en ren klud i vand og tilsæt en sprøjt af opvaskemiddel. Vask området, hvor neglelakfjerner blev brugt.

Skyl glasfiberen med vand og tør med en vaskepulver eller mikrofiberdug.

Kontroller tilstanden af ​​Caulk

Se langs bunden, toppen og i hjørnerne for at skrælle, løfte, knække caulk skimmelsvamp eller meldug vækst på caulk. Nogle glasfiber karbad omgange kommer i paneler, der bruger caulk som fugemasse i hjørnerne, mens nogle kommer som et stykke omgiver.

Hvis caulk er beskadiget eller har meget muld eller mugg, trækker du caulkfladen af ​​glasfiberoverfladen med en nålestang eller anvender en frakke af en kommercielt tilgængelig Caulk Remover og skraber den ud med en flad træpind. Caulk removers er typisk sikkert at bruge på enhver overflade. Brug Moncler Jakke Dame ikke en metalskraber, da du vil beskadige overfladen.