louis vuitton hannover Sådan forhindrer du tilbageførsler og tilbagebetalinger

www.louis vuitton.de Sådan forhindrer du tilbageførsler og tilbagebetalinger

Kreditkorttvister, kendt som ‘tilbageførsler’ inden for handelsforarbejdningsindustrien, er banen hos internetforhandlere verden over.

Jeg har ofte søgt på internettet for at få råd om, hvordan man kan forhindre og vinde tilbageførsler, men de oplysninger, jeg har fundet, har stort set været ubrugelige. Problemet er, at det omhandler forebyggelse af svigagtige transaktioner og diskuterer måder at identificere dem på og blokere dem.

Problemet er imidlertid ikke det faktiske kreditkort bedrageri, identitetstyveri eller nogen af ​​de vanlige syndere, der tager skylden på tilbageførsler. I over fire år med forretninger online og titusinder af transaktioner har jeg haft mindre end ti tilbageførsler, der var resultatet af faktisk kreditkort bedrageri ja, mindre end ti. Det virkelige problem, og årsagen til næsten alle mine tilbageførsler, er såkaldt ‘Friendly Fraud’ uærlige mennesker, der kun bestiller og modtager varer alene for at indgive en ubarmhjertig kreditkorttvist i et forsøg på at holde varerne uden at betale for det.

I den virkelige verden er dette kendt som shoplifting, og alle ved, du vil gå i fængsel, hvis du bliver fanget gør det. På internettet er det dog et ‘regelmæssigt og konsistent adfærdsmønster for uetiske mennesker, der vil rive dig af og få noget for ingenting. I dag vil de tillade tvister for stort set nogen grund, og scumbags i vores samfundet ved dette og drager fordel af det.

For at komplicere dette problem tror mange købmænd, at der ikke er noget de kan gøre ved det. De mener, at tilbageførsler er endelige, og som følge heraf responderer de ikke på tilbageførselsmeddelelserne. I virkeligheden skal du tage et eller to trin for at kæmpe tilbage og vinde mod tilbagebetalende kunder:

Mulighed 1: Tvist tilbageførslen med din bank straks efter modtagelsen af ​​meddelelsen.

Mulighed 2: Hvis opsætning 1 fejler og banken opretholder tilbageførslen, har du ret til at gå direkte efter forbrugeren for størrelsen af ​​tilbageførslen plus alle andre omkostninger, du påfører som følge heraf, som bankgebyrer.

Det andet problem, jeg skal henvende mig til senere i denne artikel, er tilbagebetalingskravet: kunder, der køber et produkt, der er støttet af en pengene tilbage-garanti, med den fulde hensigt at bruge eller kopiere produktet og derefter returnere det til en fuld refusion. For nu, lad os dog tale om tilbageførsler.

Med den mulige undtagelse for at køre en kreditcheck på hver eneste kunde inden forsendelse af varer, og at det er helt upraktisk og urealistisk, er der ingen måde at effektivt forhindre tilbageførselsvindel fra at finde sted. Men som sagt har du kunnet vinde og inddrive dine penge i sidste ende. Jeg gør godt godt 90% af mine tilbageførsler, og dette nummer fortsætter med at stige, da jeg bliver mere erfaren i at spille tilbagebetalingsspillet.

Først og fremmest vil jeg løbe igennem alle de ting, du skal have dækket på forhånd, hvis du forventer at vinde dine ‘venlige bedrageri’ tilbageførsler:

1. Du skal bruge Adressekontrol Service (AVS) på din handelskonto og afvise ordrer, der ikke indeholder en gyldig faktureringsadresse (i modsætning til folkelig tro, behøver du ikke nødvendigvis at sende til faktureringsadressen Jeg tillader ordrer at sende til andre adresser, og ingen har resulteret i tilbageførsler eller andre svigagtige transaktioner, men du skal have AVS aktiv og skal afvise ordrer fra kunder, der ikke kan angive en gyldig faktureringsadresse).

2. Du skal kræve kortets sikkerhedskoder (almindeligvis kendt som CVV og nogle andre akronymer) fra kunder og afvise ordrer, der enten indeholder nogen kode eller en ugyldig kode.

3. Accepter American Express. Det kan lyde som et underligt forslag, og mange købere accepterer ikke dem på grund af højere behandlingsgebyrer, men Amex har den mest rimelige tilbageførselsproces, og jeg har vundet 100% af mine tilbageførsler med dem, jeg har reageret på. give dig det sidste ord og objektivt overveje din side af historien og din dokumentation, i modsætning til nogle Visa / MC-processorer, der vil sidde med kunden hele tiden (hvis du sidder fast med en af ​​disse, skal du ændre processorer; du har brug for en henvisning). Antallet af American Express-kortindehavere fortsætter med at stige, hvilket betyder færre tilbageførsler for os.

4. Du skal bruge en sporbar forsendelsestjeneste, og helst en, der opnår en leverings signatur.

Bemærk til sælgere af elektroniske Billige Moncler Outlet produkter: Uden en form for leveringsbevis har du en unødvendig høj restitutionssats, du har ingen chance for at vinde tilbageførsler, og du vil ikke have dokumentationen til rådighed for dit inkassobureau for at kontrollere omstødte konti ( Jeg dækker det senere.) Hvis du sælger dowloadable produkter som e-bøger, software og så videre, skal du også sende noget håndgribeligt, såsom en cd-rom kopi, med sporing og helst med en leverings signatur.

Dette medfører også en dramatisk reduktion af restitutionssatser på e-produkter, normalt til mindre end 2%. Folk går simpelthen ikke i besværet med at returnere et produkt, medmindre de virkelig ønsker deres penge tilbage, i modsætning til kunder af digitale produkter, der simpelthen kan kræve tilbagebetaling uden at returnere noget og normalt, mens du fortsætter brugen af ​​dit produkt, gratis af denne grund det er meget vigtigt at bruge en form for digital rights management med dine e-produkter.

(Hvis du sælger e-produkter og ikke er villig til at levere noget håndgribeligt, kan du lige så godt kaste denne artikel i skraldet, fordi jeg ikke kan hjælpe dig, hvis du ikke har bevis for levering til rådighed for hver kunde.)

Derudover skal du have din returpolitik klart formuleret på din hjemmeside (jeg fortaler ikke inkludering af returmærker med produkter, fordi du så bare opmuntrer folk til at refundere). Hvis du har en frist på din Returpolitik, siger det. Hvis du pålægger genoprettelses- eller forarbejdningsgebyrer, sig så. Hvis produkterne skal være i ny og ubeskadiget tilstand, skal du sige det.

Du skal også have en tilbageførselspolitik på din hjemmeside. Mine er meget klare kunder, der trækker tilbageførsler, vil blive rapporteret til alle større kredit bureauer som en kriminel indsamling konto. Sådan er det. Selv hvis de betaler, vil de stadig have en indbetalt indbetalingskonto på deres kredit i mindst syv år; dette er en ekstremt stærk motivator mod tilbageførsler og vil være dit primære våben i at motivere folk til at betale efter at have bestridt direkte med din handelsbank mislykkes. Det er også helt lovligt, så længe de oplysninger, du rapporterer til kreditbureauerne, er opdaterede og præcise.

Hvilket bringer mig til mit næste punkt: Hvordan man svarer på tilbagebetalinger, som du modtager fra din forhandlerprocessor.

Til at begynde med skal du sørge for, at du modtager disse meddelelser til tiden. Mail er ikke en mulighed, banker giver dig et meget lille vindue for at reagere, og du kan gå glip af det, hvis du skal vente på meddelelsen om at komme frem i posten, og hvis du rejser dig, vundet, får du det slet ikke tid. Så kontakt din forhandler kontoudbyder og få oprettet til enten e-mail eller faxmeddelelser, og brug en eFax-konto, der sender dem direkte til din e-mail. Dette vil give dig masser af tid til at svare. Hvis din sælgerkontoudbyder ikke har denne funktion, skift til en, der gør det.

Hvordan du specifikt reagerer afhænger af arten af ​​hver tilbageførsel. Her er eksempler på de mest almindelige typer, og hvordan jeg reagerer med succes på dem:

1. ‘Jeg har aldrig modtaget produktet.’ Jeg inkluderer en kopi af beviset for leveringssporing, en kopi af transaktionskvitteringen, der viser en positiv AVS (adresseverifikation) og kortkodesammenlignning, og eventuelle kundesupportskort eller e-mails fra kunden, der viser, at de faktisk modtog produktet .

2. ‘Jeg returnerede det, men fik ikke tilbagebetaling.’ Hvis kunden aldrig returnerede produktet til dig og forsøger at bedrage dig, skal du blot sige det i dit svar og anmode om sporing, der viser bevis for levering til din korrekte returadresse.

Hvis kunden returnerede produktet uden for din returperiode, skal du sige det og medtage en kopi af din returpolitik i dit svar.

3. ‘Jeg var utilfreds’ eller ‘produkt ikke som beskrevet.’ Dette er en svag undskyldning for en tilbageførsel, fordi hvis nogen ikke er tilfredse med dit produkt, er den korrekte procedure at returnere den til en refusion, for ikke at holde den gratis via en tilbageførsel. Giv en kopi af beviset for leveringssporing, en kopi af transaktionskvitteringen, der viser positive AVS- og kortkodkampe, en kopi af din returpolitik og en erklæring om, at kunden har ret til refusion, og at du vil være glade for at give en, hvis de returnerer produktet dog medmindre og indtil de returnerer produktet, er der ingen kredit forfalden. Folk der gør dette forsøger generelt at stjæle produktet fra dig, så kæmp hårdt på disse.

4. ‘Jeg annullerede min ordre, men de sendte det alligevel.’ Min hjemmeside vilkår betingelser forklare, at når en ordre er placeret, det går ud til opfyldelsescenter for forsendelse, og vi kan ikke stoppe det. Du skal have de samme vilkår på din hjemmeside. Igen, folk der gør dette er generelt tyve og ripoff kunstnere, fordi de filen tilbageførslen uden nogensinde at returnere produktet. Deres hensigt hele tiden var at få produktet gratis. Giv en kopi af beviset for leveringssporing, en kopi af transaktionskvitteringen, der viser positive AVS- og kortkodkampe, en kopi af din returpolitik og en erklæring om, at kunden har ret til refusion, og at du vil være glade for at give en, hvis de returnerer produktet dog medmindre og indtil de returnerer produktet, er der ingen kredit forfalden.

5. Kunder, der allerede har modtaget refusions- og tvistafgifter på toppen af ​​det. Denne er den mest modbydelige og klart kriminelle og bedrageriske af alle tilbageførsler, men takket være kreditkortselskaber ” bestride ethvert gebyr af en eller anden grund ’skræmmer det s bliver mere og mere almindeligt. I så fald skal du angive en transaktionskvittering, der viser, at du allerede har udstedt kreditten til kunden. Du vil næsten altid vinde denne form for tilbageførsel, men hvis du af en eller anden grund ikke rapporterer disse til deres lokale politi. Hvad de har gjort er i de fleste tilfælde kriminelle.

I alle tilfælde, hvor tilbageførslen er tydelig svigagtig og med dårlig hensigt, har du også mulighed for at indgive en rapport med kundens lokale politi eller sheriffens afdeling. Mail eller til en Post Office-boks, kan du også indsende en svindel med postvæsenet. Jeg gjorde det til en kunde, der bestilte tre produkter tre måneder fra hinanden, og derefter trukket tilbageførsler på alle tre uden at returnere Moncler Jakke Dame nogen af ​​dem eller på anden måde kontakte os. Han nægtede også mine certificerede efterspørgselsbreve. Postal Service og jeg indgav en klage for kriminalspecifik bedrageri imod ham (det kan lyde hårdt, men dømmer efter hans handlinger, han har sandsynligvis scammed købmænd regelmæssigt og skulle stoppes).