louis vuitton herrenschuhe Sådan kæmper du med en bjørn og vinder

louis vuitton handtasche günstig Sådan kæmper du med en bjørn og vinder

‘Da jeg åbnede øjnene, var det på toppen af ​​mig med friggin’en støj, det er sindssyg, som det griner. Lige fra maven. Det er ikke fra munden, det er lige indeni. Hans mund var bred åben lige foran mit ansigt, så det sidste jeg husker, havde jeg tungen Moncler Jakke Dame i min hånd, og jeg ville ikke slippe, fordi han forsøgte at kæmpe mig, forklarede Cyr til CBC.

Se den oprindelige CBC Nyhedsrapport nedenfor:

han slog mig med sine kløer, så jeg siger: ‘Hvis du vil såre mig, vil jeg også skade dig.’ Så han bøjede sin tunge samtidig. Han forklarede at han tog fat i tungen ud af instinkt og lykkedes at undslippe bag et træ, og bjørnen lykkedes stadig at klø i maven og bøjede sit knæ. Dyret tabt i sidste ende interesse og besluttede at gå væk.

et sekund troede jeg, jeg var død, det var den første ting, der kommer til dig, når du åbner dine øjne og ser den friggin ‘mund fuld af tænder og en tunge derinde. Det er som ekstrem sport, sagde han med en chuckle.

Cyr fik også tilladelse fra en værksteder til at Billige Moncler Sale spore dyret og dræbe det, men forklarede også, at han ville kræve en særlig tilladelse til at gøre det.

Ontario Black Pear population er vokset fra 12.000 til 17.000 på kun otte år. En dråbe i jagt menes at være årsagen til befolkningen skyrocketing vækst.