louis vuitton herrentaschen Systemet er rent og fuldstændigt vrøvl

louis vuitton outlett Systemet er rent og fuldstændigt vrøvl

Du ser, flyve tippers er generelt ganske kloge. De indser, at de fleste af os ville være forfærdet ved tanken på vores haveaffald, knackered gamle sofaer og hvad der ikke ender med at blive dumpet på kanten af ​​landeveje, i skovområder, på legepladser eller på et andet plaster af offentligt land, der er ubeskyttet af CCTV.

Derfor er det kun de, der ikke har adgang til et egnet køretøj, der plejer at bruge husholdningsaffaldstjenesterne.

De skal udforme falske, men troværdige forretningsadresser og inkludere dem i reklamemateriale og annoncer. De skal sikre deres køretøjer er emblazoned med respektable udseende logoer og informationer, og de skal bankere på deres kunder for travlt Moncler Jakke Dame til at lugte en rotte. Først og fremmest skal fladtipere have et indgående kendskab til passende dumpningsområder og de tidspunkter, hvor de mindst er tilbøjelige til at ses.

Det ville da være et simpelt spørgsmål at fortælle den ulykkelige husholderske, at fordi de havde undladt at udføre en udtømmende retsmedicinsk baggrundskontrol på affaldsdepartementet, var de klart skyldige i en lovovertrædelse.

Det næste skridt ville naturligvis være at fortælle dem, at medmindre de hostede op på 400 kvid, ville de blive trukket gennem domstolssystemet, tvunget til at betale ublu omkostninger, blive offentligt forkælet, blive splittet over lokale medier og muligvis truet med ubeskrivelige tortur af forstyrrede tastaturkrigere fra hele verden. Husholdersne, der er uskyldige mennesker snarere end kriminelle, ville næppe lægge meget af en kamp, ​​endsige tage juridisk rådgivning. I mellemtiden ville flygtiperne have forsvundet, sandsynligvis at komme tilbage under et andet navn.

Vil hele beklagelsesproceduren gøre en eneste ting for at bekæmpe den skammelige svøbe, som er fladtipning?

Jeg ser Great Western Hospital forventes at udbetale omkring 12,5 millioner i år som en del af de tre årtiers PFI-aftale, der blev underskrevet i slutningen af ​​forrige århundrede.

Alle mulige værdige mennesker er enige om, at aftalen, der er underskrevet med god gammel Carillion, måske ikke har været så god ide.

Faktisk er der en voksende skole af tanke, der siger, at NHS ville have været meget bedre at bygge sine egne sygehuse, i stedet for at sadle stederne med år efter år med mareridtlig gæld, som i sidste ende har forfærdelig ban på konsekvenser for patientpleje, personale velfærd osv.

Hvis kun det store og det gode havde været så opfindsom, før vi kom ind i dette forfærdelige rod.

Faktisk er jeg ganske sikker på, at denne avis løber side efter side Billige Moncler Sale med interviews med forskellige vigtige folkemænd på dagen, hvoraf alle proklamerede ikke kun, at PFI var den bedste ting siden skiver brød, men det imod Swindon-aftalen var moralsk svarende til at kaste patienter ud på gaden.

Jeg synes også at huske deres ordsprog, at Great Western Hospital aldrig ville være overfyldt, og at sandsynlige stigninger i efterspørgslen fuldt ud var medtaget i alle de nødvendige beregninger.

Jeg er sikker på, at jeg misforstår hvis jeg ikke, det kan kun betyde alle disse vigtige mennesker solgte os en masse nonsens, enten gennem blinkende ideologi eller simpelthen fordi de ikke var meget gode til deres job.