louis vuitton hundehalsband Sådan laver du friske frugter

wickeltasche louis vuitton Sådan laver du friske frugter

Her hvordan Billige Moncler Sale man laver frosne frugt smoothies

Kurateret af Susanne Efterlad en kommentar

Frosne frugt smoothies er altid en favorit i mit køkken. De er enkle at lave og er faktisk gode for dig. Disse lækre frosne drikkevarer kan laves med alle former for frugt og selvfølgelig kan du også kombinere dem og lave dine egne personlige kreationer. Sådan laver Moncler Outlet Online du den perfekte frosne frugt smoothie. Det er meget nemt.

Vi starter med udstyret. Du skal bruge en blender til at gøre gode smoothies. Ingen grund til at købe en speciel smoothie maker. Enhver universalblender vil fungere. En lille, personlig blender som den magiske kugle er rart at have, fordi du kan tilpasse hver smoothie. Selvfølgelig fungerer regelmæssige blandere lige så godt, plus du kan gøre flere portioner ad gangen.

Frosne frugter kommer næste. Du kan oprette din yndlingsfrosne smoothie med yderst enhver form for frugt- eller frugtkombination. Stor frugt til at begynde med er jordbær, fersken og banan.

Yoghurt gør endnu en god tilsætning til næsten enhver smoothie. Det gør den færdige smoothie creamier og giver den en god smag. Du kan bruge enhver form for yoghurt. Jeg holder normalt til fedtfattige versioner for at holde kalorierne i skak. En anden stor mulighed er tykkere græsk yoghurt.

Du skal også have væske af en slags for at tynde tingene ned. Mælk, vand og juice er populære muligheder. Din smoothie konsistens vil blive bestemt af hvor meget væske du tilføjer. Et godt forhold at bruge er 2 1 1 (frosset frugt yoghurtvæske). For en lækker jordbær smoothie blanding 2 kopper frosne bær med en kop hver af mælk og fedtfattig vanilje yoghurt.

Tilsæt mere eller mindre flydende, indtil din smoothie får den konsistens, du bedst kan lide. Du kan også smide i nogle isbiter og blande dem i din smoothie

Lad tale om blanding. Begynd ved at blande frugt og yoghurt en litlte, så tilsæt din væske og blande væk. Hvis din blender har en pulserende funktion (de fleste gør), skal du bruge den. Det tillader noget større stykke frugt at synke tilbage ned til bunden og få hakket op. På den måde vil du ende med en dejlig glat smoothie.

Skal din blender komme til det punkt, hvor det er svært at flytte alt rundt, er din smoothie for tyk. Tilføj noget mere flydende, og det vil fungere fint.

For smoothie opskrifter, der kræver is i det, skal du starte med isen og hugge den i din blender, før du tilføjer de resterende ingredienser. Dette sikrer, at alt kombinerer godt, og at du ikke ender med store isbiter.

Forresten, du behøver ikke at holde fast i bare frosne frugter i din smoothie. Du er velkommen til at blande både friske og frosne frugter. Til disse frosne smoothies kan du enten købe frugt, der allerede er frosset i købmanden eller tage din yndlings frisk frugt og smide den i fryseren. Det er meget nemt at frosne bær for eksempel. Læg dem i en frysepose og frys dem helt.

Skiver af frosne bananer gør en god tilføjelse til næsten enhver frugt smoothie. Bare skræl din banan og skiv den. Sæt dem i en frysepose og frys, indtil du har brug for dem til en smoothie. Tilføjelse af dem giver din smoothie en flot cremet tekstur og tilføjer også nogle sødme.

Sidste 5 artikler tilføjet af SusanneQuinoa Ernæringsfakta Dette er hvad der gør det sådan en sund mad 21 juli 2010Frugt Smoothies Forkæl dig i en af ​​disse i dag 9 juli 2010Overfør din tørretumbler med en gammeldags tøjlinje 1 juli 20107 Tips til at skabe en frugal Målplan, der virker for dig og din familie 29 december 2009 Er Avocado en frugt eller grøntsag? 19. november 2009