louis vuitton kleidung Sådan bekæmpes Trafik Svig i Online Video Advertising

geldbeutel louis vuitton Sådan bekæmpes Trafik Svig i Online Video Advertising

Trafik svindel koster markedsførere milliarder af dollars i spildt annonceudgifter årligt. Lige siden det opstod ud af pay-per-click-modellen i slutningen af ​​1990’erne, har trafiksvindel udviklet sig til et konstant spil af kat og mus, der skaber reelle og dyre problemer for annoncører, agenturer, formidlere og forlag.

Trafik svig har ændret sig meget i løbet af de sidste 20 år. Oprindelig har bedragerne ansat faktiske mennesker for at klikke på søge- og displayannoncer (husk klik gårde?), Men det var dyrt at skalere, så de begyndte at bygge scripts, som simulerede mennesker klikker på annoncer. I dag er virksomheden for falsk indtryk vokset mere sofistikeret, med skjulte og hvidvaskede visninger, der sælges til intetanende annoncører gennem en række avancerede teknologier.

Oprettelse med søgeannoncer, og den viser sin måde at vise, annoncesvindel er modnet og blæste sig ind i det meget lukrative online videoannonce landskab og med Moncler Jakke Dame god grund. markedsførere vil bruge næsten 6 milliarder dollar på videoannoncer i år, og næsten 13 milliarder dollar i 2018 har gjort det til et vigtigt mål for trafikbedragerne.

Det er klart, at trafik bedrageri er synderen for en masse spildte markedsføringsudgifter. Da flere og flere forbrugere skifter deres opmærksomhed mod digital video, er en af ​​de største udfordringer, som annoncører står overfor, forståelse for, hvordan de kan fortsætte deres digitale marketinginvesteringer, samtidig med at deres videoannoncer bliver set af virkelige mennesker.

Annoncører og agenturer kan tage konkrete skridt for at beskytte sig mod trafikbedrageri. Selvom ingen metoder er tåbelige, arbejder en systematisk tilgang til at identificere og undgå svigagtig trafik forhandlere at reducere risikoen Billige Moncler Outlet væsentligt.

1. Brug godkendte tredjeparts verifikationstjenester til at validere, at dine kampagner bliver leveret til mennesker. Kig efter et uafhængigt tredjeparts målefirma, der ikke er involveret i køb eller salg af medier; din dommer bør ikke spille spillet. Hvis en mediesælgers nummer ikke kan verificeres, eller er dramatisk anderledes end dem, der er rapporteret af en tredjepart, skal du overveje at et rødt flag.

2. Fastsæt din målgruppe og bekræft, at det er nået. Definer dine mål i forhold til målgrupper snarere end blot antal visninger. Arbejd med dit bureau for at sikre, at disse målgrupper målrettes specifikt. Kontroller, at din annonce er blevet vist til din måldemografi. Brug en upartisk, uafhængig tredjepart som comScore eller Nielsen for at bekræfte, at din målgruppe faktisk er nået.

3. Brug platforme, der er certificeret i overensstemmelse med IAB kvalitetssikrings retningslinjer. Din købsoftware skal overholde bedste praksis i branchen om gennemsigtighed, og ved at bruge IAB-certificerede partnere er et vigtigt skridt i den kollektive indsats, der kræves for at afhjælpe problemet. Sofistikerede efterspørgselsplatforme giver dig mulighed for at filtrere den beholdning du køber baseret på IABs QA-retningslinjer.

4. Gennemgå de webadresser, dine annoncer kører på. Dit brand er ansvarlig for dets annonceplacering, så du skal vide, hvor dine visninger kører. Få specifikationer for webadresser, før dine annoncer kører, og sørg for, at din tredjepartsverifikator løbende gennemgår og verificerer disse webadresser.

5. Bestem på forhånd, hvilken behandling din leverandør tilbyder for svigagtigt serverede indtryk. Hvis du bekræfter, at din trafik er blevet ramt af bedrageri, skal du og din leverandør have brug for en aftalt plan for anvendelse. Vil leverandøren tilbagebetale penge, du har betalt for bedrageriske indtryk, eller ‘gøre godt’ med legitime indtryk?

6. Deltag i industriens bestræbelser på at afhjælpe problemet. Nøglen til succes med at løse dette problem vil være kollektiv handling af annoncører, udgivere og teknologiplatforme. Industriprojekter som IAB, 4A ’s og ANAs troværdige ansvarlighedskoncern er ved at gøre det lettere for os alle at arbejde kollektivt for at løse dette problem.

Trafiksvindel er fortsat en bekymring for industrien, men nøgleaktørerne i reklameøkosystemet tager hidtil usete skridt til at bekæmpe disse gerningsmænd, som ikke vil stoppe indtil dollarene tørrer op. Af denne grund skal annoncørerne beskytte sig mod svigagtig trafik, uddanne sig om bedste praksis og nye teknologier og sikre, at penge brugt på videoannoncering går til legitime, effektive indtryk.