louis vuitton mütze Systemisk ulighed i offentlig uddannelse af særlige behov studerende

louis vuitton herrentaschen Systemisk ulighed i offentlig uddannelse af særlige Moncler DunJakke behov studerende

5 Undersøger skygge lys på den systemiske ulighed i offentlig uddannelse af studerende med særlige behov på tværs af Commonwealth. Kernen i deres rapport omtaler betydelige og dybe forskelle i, hvordan skoledistrikterne forhandler private aftaler om aftaler, familie for familie, for at betale for uddannelse af elever med særlige behov.

Langt de fleste af disse bosættelser findes i de rigere skoledistrikt. Og selvom midlerne er leveret af offentlige skatte dollars, kampes disse skoleområder hårdt for at holde oplysningerne private.

Ledende kampen om sollys, en forælder tilbragte tre år og næsten hundrede tusind dollars i et juridisk kamp med byen Weston, og at argumentere for finansielle detaljer om deres private afregningsaftaler bør være en del af offentligheden. Massachusetts Supreme Judicial Court enige og når bosættelserne blev åbnet blev det afsløret, at enhver aftale var anderledes. og nogle forældre forhandlede en meget bedre aftale for deres børn end andre.

En gratis, passende offentlig uddannelse er garanteret af føderal lov og bør ikke hemmeligholdes. Selvom planerne kan tilpasses, har nogle forældre 100 procent af de dækkede omkostninger, mens andre betaler for lomme, nogle familier har transport omfattet, nogle don ‘t.

Selv om Billige Moncler DunJakke individuelle situationer og behov kunne og måske skulle forklare visse forskelle, gør offentliggørelse det muligt for gennemsigtighed i det mindste at have denne diskussion og undersøgelse. Det vigtigste er, at skatte dollars er lovgivet for at uddanne alle vores elever, ikke kun dem, hvis familier har mere information, kamp og finansiel mulighed for at pryde dyrebare dollars fra deres skoleområde.