louis vuitton millionaire Sådan fejlfindes en forstærker og subwoofer

louis vuitton taschen original Sådan fejlfindes en forstærker og subwoofer

Bil lyd problemer Billige Moncler Sale Ingen lyd

Jeg har for nylig haft nogle problemer med forstærkeren og subwooferen i min lastbil, men jeg var i stand til at ordne det efter at have forsøgt en række ting. I denne artikel vil jeg gå over, hvad jeg kontrollerede for at isolere problemet og få mit stereoanlæg til at fungere igen. Sådan fejler du en bilforstærker og subwoofer eller højttalere.

Jeg har en drevet subwoofer lavet af Infinity. Det er en stor boks, der indeholder både en 10 ’subwoofer og en intern forstærker. Problemet jeg holdt med var at enheden ville tilfældigt stoppe med at arbejde. Det røde strømlampe var tændt, men uanset hvad jeg justerede det ville det til tider kunne fungere fint, og andre gange ville der slet ikke ske noget.

Uanset hvilken mærkeforstærker du har, arbejder de stort set på samme måde, idet de kræver en strømkilde direkte fra batteriet, en jordledning direkte til chassiset, en lydindgang fra bilens lydhoved og en udgang til højttalere og / eller en subwoofer. Hvis nogen af ​​disse fire krav ikke er opfyldt, vil din forstærker ikke arbejde, og du vil ikke få nogen lyd.

Tjek strømmen

Den første ting du bør tjekke er strømmen. I mit tilfælde var det røde strømlampe på vej, så enheden skulle få juice fra et sted. Jeg har et nyt batteri, og mit køretøj starter altid fint, så jeg troede ikke, det var et batteri problem. Hvis dit bilbatteri bliver gammelt og især hvis det virker svagt i virkelig koldt vejr, kan du overveje at købe et nyt batteri, hvis din forstærker har problemer.

En korrekt kablet forstærker skal indeholde en sikringslinje på kablet, der løber fra den positive stolpe på batteriet til forstærkerens hovedindgang. Dette forhindrer forstærkeren i at blive overbelastet eller ‘blæst’ og vil spare dig meget af problemer i det lange løb. Jeg kontrollerede sikringen på mit kabel og fandt det at være intakt, selv om der var nogle sorte charred mærker på stikene.

Før du fjerner kabler fra din forstærker, skal du sørge for at afbryde forbindelsen i line-sikringen. Ellers vil du holde en varm ledning lige til batteriet, og det kan være farligt, især hvis det ved et uheld berører et andet metal inde i køretøjet. Det ved jeg af erfaring.

Efter kontrol af sikringen og tilslutningerne fungerede min forstærker og subwoofer stadig ikke, selvom lyset viste, at det var ved at blive strøm.

Kontroller jorden

Forkert jordforbindelse er en af ​​hovedårsagerne til, at en forstærker ikke fungerer korrekt. Det mest almindelige sted, hvor folk forstærker forstærkeren, er ved at køre en ledning til en af ​​boltene, der holder ned for forsædet. Sådan har jeg det i min lastbil. Hvad er det vigtigste for den tråd at få god kontakt med metalen. Ofte kan meget maling interferere med forbindelsen, og det anbefales, at du fjerner enhver maling til at udstille metal, hvor jordledningen forbinder. Det gjorde jeg på min, men på en måde var det slet ikke iøjnefaldende, når jeg satte alt på plads igen. Pas på ikke at ridse op på indersiden af ​​din bil.

Efter kontrol af jorden virkede min forstærker og subwoofer stadig ikke.

Kontroller indgange

Jeg gik til alle problemer med at skille mit instrumentbræt og komme ud af mit stereoanlæg, så jeg kunne se på forbindelserne på bagsiden for at sikre, at alt var på plads. Efter alt det der arbejdede, håbede jeg på at finde et løs kabel, som jeg kunne skubbe ind igen. Desværre var alt stramt og sikkert. Da jeg installerede stereoanlægget for over et år siden, købte jeg crimpere for at gøre alle ledninger korrekt, fordi det elektriske tape bliver klæbrig og ubehageligt over tid. Jeg slog faktisk på alle mine kabler for at sikre, at de var fint. Min stereo har et sæt RCA-kabler, der kører direkte til forstærkeren, som det er den mest almindelige måde at Billige Moncler Jakke Dame sende lyden til forstærkeren på, og derfor tog jeg stikket ud og replikede dem bare for at være sikker. Jeg inspicerede også visuelt kablet fra den ene ende til den anden for at sikre, at den ikke var skåret eller beskadiget.

Jeg har stadig ingen lyd fra min subwoofer.

Kontroller udgange

Fordi min forstærker og subwoofer er alle en enhed, havde jeg ingen output at kontrollere. Jeg debatterede at åbne foringsrøret og kigge på ledningerne inde, men det var stadig under garanti, og jeg ville ikke risikere at fjerne det. Jeg var overbevist om, at problemet havde at gøre med min ledninger eller strøm, men kunne ikke bevise ellers. På dit eget stereoanlæg skal du sørge for, at du ikke har dine højttalertråde krydset overalt, da det er meget nemt at forbinde alle de forvirrende masser af ledninger, så du faktisk kan tilslutte en forbindelse tilbage på dig selv. Du skal have et par ledninger, der går direkte fra forstærker til hver højttaler, du ønsker at skubbe. Sørg også for, at højttalertrådene ikke er tæmmet i strømkablerne, da dette kan forårsage forstyrrelser. Jeg havde bemærket før nogle sorte charring på in-line sikringen for strømkablet. Sikringen var stadig intakt, og jeg troede ikke, det ville gøre nogen forskel, men 20 amp sikringer er meget billige og jeg besluttede at bytte det ud til en ren en. Ville du ikke vide, at det var årsagen til mit problem? Jeg ved ikke, hvorfor den havde den sorte charring på sikringen, men det skal have været nok til at holde tingene fra at gøre en god forbindelse, og det er derfor, at mit system syntes at arbejde tilfældigt. Helt siden jeg byttet ud engang godt men snavset sikring til en anden god og ren, mit system har fungeret fint hver gang jeg starter bilen.