louis vuitton moet hennessy Syriske flygtninge slår stereotyper i kamp for at passe ind

louis vuitton millionaire sunglasses Syriske flygtninge slår stereotyper i kamp for at passe ind

Dow: / NASDAQ: / S 500: HomeNewsSyrian-flygtninge slår stereotyper i kamp for at passe ind i PITTSBURGH (AP) Jeg er Sabha. Hun har ikke lært meget engelsk endnu, men det, hun ved, er vigtigt. Mine babyer lever, siger hun.Motab, hendes 31 årige mand, står ved siden af ​​hende og vender sig om at lege med Moncler Outlet Online deres børn: Mohammed, 8; Shadid, 6; Najdah, 4; Ahmed, 3; Hassan, 2; og baby Iman, født i Pittsburgh i februar, er det eneste familiemedlem, der er en amerikansk statsborger. De sunni-flygtninge fra krigen revet den syriske by Aleppo. De ankom her kort før jul 2015, en håndfuld af de 13.000, der ankom landsdækkende inden udgangen af ​​september. Dag, de bombede, sagde Motab, peger på et kort til hans hjemlige bydel af Al Ansari, dens blokke reduceret til ruiner med tøndebomber faldt af flyet af præsident Bashar Al Assad regime.bombed lufthavnen. Bombede hospitalet, sagde han. brød, ingen diesel. De sidste 12 måneder absorberede Allegheny, Beaver og Washington amter uden hændelse 139 syriske flygtninge, herunder denne familie, ifølge Pennsylvania Flygtningebosættelsesprogrammet. De er heldige. Borgerkrigen i Syrien har hævdet mere end 400.000 liv og forlod 12 millioner borgere internt fordrevne eller kastet ud som flygtninge, ifølge De Forenede Nationer.Motab og Sabha erkender, Billige Moncler Outlet at de og deres børn ubevidst er blevet politiske foder i det amerikanske præsidentvalg. Som syriske flygtninge i den afgørende slagtilstandsstat i Pennsylvania blev de kastet som terrorisme risici i flere måneder af den republikanske kandidat Donald Trump. Han har gentagne gange forpligtet sig til at bære flygtninge som dem og andre muslimer fra at komme ind i USA. Trump running mate, Indiana 7th Circuit Court of Appeals gentog, at Pence ikke kan blokere bistand til syriske flygtninge genbosætte i Indiana. Trump søn, Donald Jr., en surrogat på kampagnen stumpen, sammenlignede for nylig syriske flygtninge til en skål af giftvævede skittles i interviews med Tribune Review og andre medier. Nogle flygtninge er sikre, men andre kan være dødelige, så ingen skulle komme, foreslog han. Det er en ide, der virker skør mod Motab, hans Al Ali-kin og tre andre syriske flygtninge, der er interviewet af Tribunen. Terroristerne overtager Syrien, sagde Motab, peger på kortet til militser loyale over for Al Nusra og den arabiske forkortelse for den islamiske stat i Irak og Syrien, eller ISIS. Hvorfor kom vi her! Vi kom for at undslippe terrorister! han sagde. tror Amerika er godt for mig. Jeg er glad for at være her. Vi er sikre, og du hyggelige mennesker. en let rejseFølgende ødelæggelse og indgriben af ​​jihadistiske militser mod Damaskus regering tilbragte Motab og hans familie fem år i et par flygtningelejre i Jordan, den nabolande arabiske nation, der har taget imod næsten 600.000 syriske flygtninge. Døde Shadid bærer arene af deres rejse: skæbnet kød, der løber som mavedyr på ryggen, forårsaget af et kugle af kogende vand, der faldt over i en teltby spredt over ørkenen. Med en anslået 65 millioner mennesker fordrev verden over af vold den værste humanitære krise siden anden verdenskrig Det Hvide Hus har opfordret Kongressen til at genbosætte 110.000 flygtninge fra hele verden i det nye regnskabsår, der begyndte i oktober, en stigning på 29 procent højere end i sidste regnskabsår.