louis vuitton munchen Sådan har du et sundt argument

louis vuitton jobs Sådan har du et sundt argument

For en nation i krig er vi sikker på, at det er meget godt at kæmpe kampe på forsiden, hvilket betyder, at vi har sammen med vores venner, kolleger, børn. Vi løber fornærmelser, tager fornærmelse, hopper ind, før forklaringer kan budes og intet godt kommer fra noget af det. Faktum er: Var virkelig dårlige krigere. ‘Vi spiser kritik, indtil vrede og frustration er opbygget. For at undgå uglysen havde vi eksperter, der kæmper for retfærdige overgange. Her er reglerne for engagement og hvordan man kæmper for fair.

1. Lav slag taktik er så god som at sige ‘Sæt dine hertuger!’ hun siger.

Sådan kæmper du rigtigt: Mamma skal vælge hendes ord mere omhyggeligt, siger Patterson og begynder med en positiv. ‘Id elsker at se dig på ferie’ er noget sagt ude af kærlighed, og det tilskynder til et svar, der anerkender mødrene følelser. ‘Hver gang du kan stoppe argumentet, før det starter, det er altid smart.’

Næste side: 2. Kampen: Co-worker [sidebreak] 2. Kampen

Medarbejder 1: ‘Jeg formoder ikke, at din rapport er faktisk klar til mødet?’

Medarbejder 2: ‘Det er ikke helt færdigt endnu.’

Medarbejder 1: ‘Selvfølgelig ikke.’ (Kontrollerer uret, ruller øjnene, stomper væk.)

Medarbejder 2: (Afslutter rapporten og fortæller ikke medarbejder 1 til mødet.)

Hvor det gik galt: Velkommen til passiv aggressiv 101. Ja, medarbejder 2 er skyldig for ikke at få projektet gjort tidligere. Men det større, kampfremkaldende problem var co-worker 1s ‘passiv aggressiv holdning af foragt, som betændte situationen,’ siger Schwartz. Her fornærmer ikke det faktum, at medarbeideren ikke havde færdiggjort opgaven på forhånd, bliver problemet og forværrer det.

Sådan kæmper du rigtigt: Co-worker 2 skulle undskylde for ikke at få arbejdet gjort og erkende, at arbejdet med projektet indtil sidste øjeblik sætter sin kollega i en dårlig situation. ‘Hvad skal du gøre, når nogen falder på sit eget sværd?’ Schwartz spørger. ‘Du kommer nok til at tale om det, hvilket er meget bedre end at gå den passive aggressive rute.’

3. Kampen

Du: ‘Ville det dræbe dig for at bade børnene i aften? Jeg er udmattet.’

Han: ‘Det er jeg. Jeg arbejdede hele dagen, husk?’

Du: ‘Åh, så jeg har siddet omkring at spise bonbon hele dagen?’

Han: ‘Nå, måske ikke bonboner, men’ (Og den tavse behandling begynder nu.)

Hvor det gik galt: ‘ville det dræbe dig’ og ‘jeg arbejdede hele dagen’ bemærkninger var de slags kamp ord, der gør folk onde, men producerer ingen løsninger. ‘Han er nødt til at forsvare sig, hun forsvarer sig selv, og det er en blindgyde,’ siger Schwartz.

Sådan kæmper du rigtigt: Det er alt i den måde, du foretager anmodningen om. ‘Energi driver energi,’ siger Patterson. ‘Det er svært for nogen at komme tilbage og skyde dig ned, når du spørger pænt.’ Bekræft hans bidrag, fortæl ham, at du har været travlt og bare spørg om hjælp: Sig: ‘Jeg ved, du havde en travl Billige Moncler DunJakke dag på arbejde. Men vil du være i stand til at give babyen et bad?’ Det siger Patterson, ‘er virkelig, hvad folk vil høre, at de gør et godt stykke arbejde.’ Og de vil blive spurgt, ikke fortalt. ‘Når du deler dine følelser og beder om hjælp, er det svært for den anden person at ikke reagere med hjælp,’ siger Schwartz. Ved at spørge, flyttes du væk fra navneopkald og til problemløsning. ‘Og det er slet ikke grimt.

Alle udvalgte produkter og tjenester er udvalgt af vores redaktører. Tilbud kan ændres uden varsel. 2017 Health Media Ventures, Inc. Food Collection og MyRecipes Network. Materialet på dette websted er beregnet til at være af generel oplysning og er ikke beregnet til at udgøre Moncler Jakke Dame medicinsk rådgivning, sandsynlig diagnose eller anbefalede behandlinger. Se brugsvilkår og privatlivspolitik (dine California-rettigheder) for mere information. Annoncevalg