louis vuitton online shop günstig Sådan finder du den rigtige tunge taske

louis vuitton facebook Sådan finder du den rigtige tunge taske

At vælge en tung taske er en vigtig opgave, hvis du vil begynde at se nogle gode resultater. Der er en række tunge taske mærker, nogle gode nogle dårlige. Hvis du er ny til bokseudstyr, så ville en sikker indsats være en Everlast tunge taske. I mange år har Everlast designet bokseudstyr og har stor erfaring med tunge poser, så de giver dig meget god værdi for pengene. Men før du køber din Everlast tunge taske, er der nogle ting, du skal tage højde for for at sikre, at du ejer den rigtige størrelse taske.

Afhængigt af din størrelse skal du måske købe en lidt lettere eller tungere taske. Uanset om du er høj / kort / stor / tynd, skal du finde den tunge taske lige for dig. Hvis du er lidt tungere, vil du naturligvis have meget mere kraft bag din punch, hvilket betyder at du vil have brug for en tung pose, der vil udholde denne kraft og ikke svinge rundt efter hver slag, så du skal bruge en pose omkring 100 kg. Dem, der er lidt lettere, siger det sig selv, at du har brug for en lettere taske. Dette skyldes, at tyngre poser vil have tendens til at lægge for meget pres på dine hænder og håndled, hvilket kan medføre alvorlig skade.

Den anden ting at tage i betragtning er den egentlige årsag til, at du vil have den tunge taske til. hvis du ser på at tabe sig, ville jeg ikke anbefale at købe en 100 kg + tunge taske, da den tunge taske ikke ville flytte dig så meget som en lettere taske ville. Også hvis du var på udkig efter at få styrke, ville jeg ikke anbefale at eje en let tunge taske, hver gang du smider et slag med en masse strøm, skal du stoppe med at rette op på posen fra at svinge.

Nu vil jeg elske at fortælle dig den ideelle størrelse taske til dig, men det vil variere meget fra person til person. Den mest almindelige størrelse tunge poser er normalt mellem 25 kg og 150 kg. Vesker på omkring 40 kg kan bruges til kvinder, der bruger posen til en let træning, og som ikke ønsker at kaste store slag på posen, da du vil fokusere meget på at flytte rundt i posen såvel som bare stansning. 70lb poser foretrækkes for mænd eller kvinder med en vægt på omkring 150170 pounds, der bruger den tunge taske primært til toning up eller til fitness. Hvis du er 170 kg plus, eller hvis du vil bruge din tunge taske til styrketræning, så er du på udkig efter en tung taske, der vejer 100 kg eller derover. Jeg skal dog advare dig om, at når du bruger poser 100 kg eller mere, skal du sørge for at du altid pakker dine hænder og håndled med bokseindpakninger.

Med hensyn til pris, vægten af ​​en Everlast tunge taske, vil størrelsen af ​​den ikke påvirke prisen for meget. Det materiale, der vil spille den største del af prisen. Læder tunge poser er de dyreste men med god grund. Der er mange materialer, som f.eks. Vinyl, lærred og læder til tunge poser. Hvis du har råd til det, så vil jeg altid anbefale læder tunge poser. Dette er hvad alle anstændige boksningsgallerier bruger på grund af dets evne til at modstå en enorm straf. De kan også tilbyde dine hænder en større beskyttelse, hvilket er meget vigtigt, når du pounderer på en tung taske hele tiden.

Alle de faktorer, jeg har dækket, er afgørende, når du vælger en tung taske, da de kan være meget dyre, så det kan være i din bedste interesse at være sikker på at du dækker alle de områder, der diskuteres. For at få en sikker og produktiv tunge taske træning er det vigtigt, at du har en lille viden om, hvad man skal kigge efter.

Folk, der er interesseret i ovennævnte artikel, er også interesserede i de relaterede artikler, der er anført nedenfor:

Manny ‘Pacman’ Paquaio: Folkets Boxer

Da Manny Pacman Pacquiao besluttede at forfølge en professionel boksekarriere efter den tragiske død af hans nære ven og aspirerende boxer Eugene Barutag i 1995, vidste han kun, at han inden for lidt over et årti og en halv ville blive en af ​​de mest respekterede boksere i verden i dag. Af de seksten år, der omfatter hans storied boksekarriere, er Manny den eneste kæmper i bokshistorie, der har vundet verdensmesterskabet i otte divisioner.

Forståelse af boksehandsker til nybegynderen

For boksere er det mest betydningsfulde udstyr, boksehandskerne. I de indledende faser af boxning, atleter hvor ikke kræves at bære handsker. I det antikke Grækenland og Rom bar kæmperne aldrig handsker og kæmper nogle gange endte i døden. Men med tiden, og da boksning blev mere civiliseret, var behovet for boksehandsken nært Moncler Outlet forestående for at minimere dødsfald og skader.

Forskellige stilarter af boksning rundt om i verden

Stansning med dine næver og sparker med dine fødder kommer naturligt, når uuddannede krigere kæmper med hinanden. Tilføj et par andre taktikker som f.eks. Albue, knæ, bide og hovedstød, og du har en komplet kampionsrutine. Mange af disse er faktisk elementer i nogle boksestile som Muay Thai eller Thai Boxing.

Fremragende, Larry. Tak fordi du tager den nye artikels katalogteknologi og gør det til det maksimale. Jeg opfordrer alle til at fortsætte med at bidrage og bidrage regelmæssigt. Jeg kan attestere, at dette websted allerede er en stærk mappe på mange områder. Kudos til Larry!

Matthew C. Det er fyldt med hyggelige små overraskelser, der gør hele processen med at skrive,

læse og udgive artikler en komplet glæde. Dette er en der kommer ud toppe og slår resten af ​​hænderne ned.

Eric Garner

Jeg gjorde en Google-søgning og kom på tværs af dit websted. Det var præcis det, jeg ledte efter og blev eleret for at finde en så bred vifte af artikler. Da jeg lancerer et gratis magasin i en lille by i Florida, ønskede jeg at være så ressourcefuld som mulig, mens jeg stadig kunne give noget indhold, der er interessant og velskrevet. Dit websted har Moncler Jakke Dame alle variablerne i mixen. Fremragende websted, der rammer alle noter i skalaen slags tale.