louis vuitton outlet online deutschland Sådan slår du spam i 5 trin

louis vuitton speedy kaufen Sådan slår du spam i 5 trin

Selv om det engang betragtes som lidt mere end et gener, er forekomsten af ​​spam steget til det punkt, hvor mange brugere er begyndt at udtrykke en generel mangel på tillid til effektiviteten af ​​e-mail-transmissioner og øget bekymring over spredningen af ​​computervirus via uopfordret Beskeder. Gør en søgning på botnets på internettet. De forårsager virkelig mange problemer, men det stopper ikke der. Antallet af vira og malware derude er svimlende.

I 2003 underskrev præsident Bush Can Spam-regningen i december 2003, som er de første nationale standarder omkring bulk uopfordret kommerciel e-mail. Lovforslaget, som er godkendt af senatet med en stemme på 97 til 0, forbyder afsendere af uopfordret kommerciel e-mail fra at bruge falske returadresser til at skjule deres identitet (spoofing) og brugen af ​​ordbøger for at generere sådanne mailere. Derudover forbyder det brug af vildledende emnelinjer og kræver, at e-mails omfatter og fravælger mekanisme. Lovgivningen forbyder også afsendere at hente adresser fra Billige Moncler Outlet websteder. Overtrædelser udgør en forbrydelseskriminalitet med op til et år i fængsel. Et vigtigt punkt, der skal diskuteres om dette: Spam kommer nu fra andre lande i stadig større antal. Disse e-mails er sværere at kæmpe for, fordi de kommer fra uden for vores land TMs love og regler.

Nummer 1: Gør det, du kan for at undgå at få din e-mail-adresse ud på nettet. Der er produkter kaldet spam edderkopper, der søger på internettet for e-mail adresser til at sende e-mail til. Hvis du er interesseret, gør en søgning på spam spider, og du vil blive forbløffet over, hvad du kommer tilbage. c) Der er også programmer, der koder for din e-mail, som jsGuard, som koder din e-mail-adresse på websider, så mens spam edderkopper finder det svært eller umuligt at læse din e-mail-adresse.

Nummer 2: Få spamblokerende software. Der er mange programmer derude til dette. Uanset hvad du gør, få softwaren. Det vil spare dig tid. Softwaren er ikke idiotsikker, men de hjælper virkelig. Du skal som regel lave nogle manuelle opsætninger for at blokere bestemte typer e-mail.

Nummer 3: Brug fremgangsmåden til flere e-mail-adresser.

Der er mange gratis e-mailadresser, der skal have. Hvis du skal abonnere på nyhedsbreve, skal du have en back-up email-adresse. Det ville være som at give dit salgstal til dine bedste venner og virksomhedsnummeret til alle andre.

Nummer 4: Vedhæftede filer fra personer, du ikke ved, er dårlige, dårlige og dårlige.

Et almindeligt problem med spam er, at de har vedhæftede filer, og vedhæftede filer kan have virus. Virksomheder har ofte filtre, der ikke Billige Moncler DunJakke gør det muligt for dig at passere sådanne ting. Personlig e-mail er langt mere åbent land for spammere. Generel tommelfingerregel: Hvis du ikke ved, hvem der sender dig noget, skal du IKKE ÅBNE TILBEHANDLINGEN. For det andet, se efter tjenester, der tilbyder filtrering. Firewall-leverandører tilbyder også denne type service.

Nummer 5: E-mail-tjenester har nu massepostkurve. Hvis det, du bruger i øjeblikket, ikke understøtter dette, skal du tænke over at flytte til en ny vender. Konceptet er simpelt. Hvis du kender nogen, kan de sende dig e-mails. Hvis du ikke kender dem, skal du sætte dem i bulk e-mail-bunken og derefter vælge at tillade dem i din cirkel. Spamblokeringssoftware har også dette koncept, men at have ekstra lag synes kritisk i disse dage, så det er værd at se på.