louis vuitton reisetasche Syracuse borgmester henvender allierede i kamp for byens fremtidige redaktionelle

louis vuitton dress Syracuse borgmester henvender allierede i kamp for byens fremtidige redaktionelle

Syracuse borgmester Ben Walsh, i sin første bystatsadresse, sukkede ikke byens finansielle situation. Walsh brugte ord som ‘usikre’ og ’skræmmende’. Han udstedte en uheldig advarsel til byens beboere og medarbejdere om at ‘hårde ofre kommer.’

Hvis den nye borgmester bliver skræmt, viser den ikke.

Efter at have skildret de kendte konturerne af Syracuse ’s finanspolitiske billede har et langvarigt strukturelt underskud, stagnerende skatteindtægter, flad statsstøtte og stigende omkostninger lovet Billige Moncler Outlet at ‘ikke nippe rundt om kanterne af dette problem’ og til at ‘angribe kernen’.

I statens tilstand bærer Walsh finansielle elendigheder: ‘hårde ofre kommer’

For dette kommende budgetår følger Walsh sin forgængers strategi for at aflytte byens regentfondsfond for at afbalancere bøgerne. Uden en drastisk handling vil overskuddet blive udtømt i to år, hvilket bringer Syracuse så tættere på insolvens og et skattekontor.

Walsh erkendte, at han havde brug for hjælp til at sætte byen på en sund finanspolitik. Borgmesteren udtrykte et velkomment opfordring til samarbejde og samarbejde fra regeringen på lokalt, amt, stats og føderalt niveau, plus den private sektor.

Borgmesteren lovede at gå alt sammen med Onagaga County Executive Joanie Mahoney s landsdækkende shared service task force, som hidtil har nibbled rundt om kanterne for at finde besparelser til kommunale skatteydere. Vi håber, at det opnår mere med rådhusets fulde samarbejde.

På baggrund af større ideer indkalder borgmesteren et skatterådgivende udvalg i samarbejde med Syracuse Universitetets Maxwell School of Citizenship and Public Affairs. Gruppen vil indtil efteråret have forslag til løsninger for at løse byens budgetgab. Det er godt at se arbejdsgruppen hidtil repræsenterer en række oplevelsesniveauer, offentlige og private sektorer, by og forstæder.

Borgmesteren tager også initiativet til Interstate 81-projektet. Han er en lidenskabelig fortaler for fællesskabsnettet mulighed for at injicere ny energi i centrum, få flere skatteindtægter ud af det og sætte folk i arbejde. Borgmesteren nåede frem til forstædernes valgkredse, der er berørt af beslutningen fra I81, og opfordrer til et dybere samarbejde for at finde frem til måder, som både byen og forstæderne kan gavne. Kan Walsh opbygge samfundets brede konsensusstat og føderale embedsmænd søger? Det ser ud til at han kommer til at prøve.

I 81-projektet skal også være en kilde til arbejdspladser til byboere. Walsh annoncerede programmer for at uddanne arbejdere til byggearbejde og til at dyrke minoritet og kvinder ejede virksomhedsejere for at få fat i en del af arbejdet. Billige Moncler DunJakke Med motorvejsprojektet forsinket i forsinkelser vil udfordringen være at træde i gang med træningen, når jobbet er klar til at starte.

Walsh lovede også at afslutte en totalfornyelse af byen, starte et nyt ansvarlighed initiativ og en fast tidsplan for at ansætte en ny politichef ved årets udgang. Det er en ambitiøs dagsorden for denne rookie administration.

Der er magt i en samarbejdsmæssig tilgang til løsning af problemer. Walsh er på rette spor ved at anskaffe andre til at deltage i ham ved at kortlægge et nyt kursus.

Editorials repræsenterer den kollektive opfattelse af Advance Media New York redaktionen. Vores meninger er uafhængige af nyhedsdækning. Læs vores mission statement. Medlemmer af redaktionen er Tim Kennedy, Stephen Cvengros, Stephen Rogers, Christine Loman og Marie Morelli.