louis vuitton schuhe herren Sådan stopper du at kæmpe med din kæreste og få ting tilbage til den måde de var

damentaschen louis vuitton Sådan stopper du at kæmpe med din kæreste og få ting tilbage til den måde de var

HomeRelationship ArticlesAdvice for Women ArticlesHow at stoppe med at kæmpe med din kæreste og få ting tilbage til den måde, de var, hvordan man stopper med at kæmpe med din kæreste og få ting tilbage til den måde de var

Sådan stopper du at kæmpe med din kæreste og få ting tilbage til den måde de var

Hvert par argumenterer. Det er meget sjældent at finde et par, der gør det Normalt, hvis du løber over en parring som dette, og de fortæller dig adamantly, at de aldrig havde en uenighed, de var ikke så ægte som de kunne være. Konflikt er en sund og nødvendig del af et afbalanceret forhold. Men hvis den konflikt bliver det eneste fokus for dynamikken mellem et par, det er et reelt problem. Hvis du og din mand har nået et punkt, hvor du bare kan synes at komme sammen, skal du adressere det. At lære at stoppe med at kæmpe med din kæreste kan ikke kun give dig en meget tiltrængt fred og følelsesmæssig hvile, det kan faktisk redde dit forhold. Du kan forvente, at de to af jer trives og vokser som kærlige partnere, hvis du nogensinde kan se øje til øje.

For at holde op med at kæmpe med din kæreste så ofte må du ærligt dvæle ind i, hvad der forårsager så meget konflikt mellem de to af dig. Det er meget sjældent for et par, der har dateret i nogen tid til pludselig uenige om næsten alt. Noget har fået de to af jer til at blive følelsesmæssigt løsrevet. For at identificere, hvad det er, skal du se på, hvad der er sket mellem dig og ham. Det kan være et resultat af, at du to lige glider fra hinanden, eller måske har en af ​​jer en vis skjult vrede for den anden, så du vælger argumenter som en måde at brænde disse følelser på. Tage en mulighed for virkelig at tænke grundigt og ærligt på, hvad der er sket i dit forhold. Hvis der er et problem, som du to endnu har for at løse det, kan det faktisk være kernen i alle de små uenigheder, du har i øjeblikket.

Du skal lære at kommunikere på en effektiv og rolig måde, hvis du og din kæreste håber at bevæge sig forbi smålige argumenter og komme tilbage til den måde, ting plejede at være. Det tager ofte kun en partner at foretage en større ændring i, hvordan de interagerer i forholdet. Hvis din kæreste er vigtig for dig, og du vil sikre dig to, er altid sammen, vær den person, der gør det første medfølende skridt mod helbredelse. Det skal begynde med at undskylde for, hvad der er sket i fortiden. Selvom du føler stærkt, at det meste af konflikten er, at du laver det, er det vigtigt at nå ud med olivengrenen til din kæreste. Hvis han føler, at du føler dig dårligt for din del i bickering, føler han også den måde. Det forbløffende, hvor meget magten, ordene ‘Jeg undskylder’ kan holde, når du prøver at komme tættere på din partner.

Ud over undskyldninger skal du arbejde hårdt for at undgå smålige skændsler i fremtiden. Dette fokuserer primært på din egen selvkontrol som en kvinde og kærlig partner. Du bliver nødt til at lade små ting løbe af din ryg. Hvis din kæreste siger noget, der irriterer dig, skal du tage et øjeblik til at overveje, om du kommer i et opvarmet argument med ham, vil udføre noget positivt eller nyttigt. Hvis du kan tage et skridt tilbage fra uenigheden og roligt sige, at du ikke ser problemet på samme måde som han gør, men du er parat til at acceptere det, kan det radikalt ændre, hvordan du to argumenterer. Hvis du ikke leverer noget brændstof til ilden, vil han ikke se nogen grund til at bøje med dig. Det er trods alt umuligt at argumentere på egen hånd.

Med meget tålmodighed og en justering i den måde, du to behandler hinanden, kan du stoppe med at argumentere med din kæreste så ofte og få dit forhold tilbage til et følelsesmæssigt sundt sted. Det tager tid og kræfter, men slutresultatet er en glad og afbalanceret union med den mand, du elsker.

Når et Billige Moncler DunJakke par argumenterer hele tiden, kan det skade deres forhold for evigt. Hvis du har gjort noget, der har fået din mand til at trække tilbage, er der en måde for dig at få sin interesse tilbage nu. Lær hvordan man sletter næsten enhver fejl med din mand ved at klikke her.

ok jeg har brug for hjælp mig og min mand har været sammen i næsten 9 år, som vi har dateret siden vi var børn, og jeg ved ikke, hvad der ellers skulle gøre, som om de var væk fra hinanden, manglede hinanden, hvornår var vi sammen intet andet end argumenterer og kæmper, og vi begge elsker hinanden, men vi har jalousi problemer dårligt, og jeg vil stoppe kampene og argumenterer, men det er svært, fordi han har snydt mig meget og idk hvad mere at gøre

Skrevet af Brittany, Sendt den 7. september 2012

Min kæreste og jeg har været sammen i næsten 3 år, og de seneste 3 måneder har været forfærdelige, fordi vi argumenterer meget. Han fortalte mig lige, at hvis ting ikke forbedrer, Moncler Jakke Dame vil han bryde op med mig. : Hjælp venligst. Jeg læser denne artikel, og jeg vil forsøge at anvende den på vores forhold. Men hvis nogen har andre råd, bedes du skrive til mig i kommentarerne.