louis vuitton seidenschal Sådan beskytter du din familie

delightful louis vuitton Sådan beskytter du din familie

Martin Amis er lille. Julian Barnes vil være fransk. Faktisk er dette ret et godt spil. Albert Camus var målmand. A. S. Byatt hader sin søster. Og så videre.

Og hvad med Chris Ryan, den tidligere SAS mand, der nu skriver brutale thrillers om andre SAS mænd, der dræber nørder med en enkelt snap af en halsben?

Chris Ryan er svært. Du snyder ikke med Chris Ryan.

Faktisk forekommer det mig nu, at folk skal tænke to gange om at give ham dårlige anmeldelser, fordi ingen vil Moncler Outlet Online have, at Chris Ryan vender sig uden for deres dør og siger: ‘Om denne anmeldelse …’ Han ved hvor du bor. Han ved sikkert, hvor lord Lucan og Shergar lever.

Ex SAS sergeant Chris Ryan (billede) deler sine bedste tips om, hvordan man kan være sikker i sin nye bog

Hvem bedre, så at skrive en bog om, hvordan du holder din familie sikker i disse hårde tider? De fleste af os synes at være bange for at blive krøllet, slået op, røvet, indbrudt, carjacked, tortureret, voldtaget og myrdet, og hvis du ikke var før du læste denne bog, ville du være bagefter.

Jeg sad og læste det i tandlægerne, og jeg kunne nemt forestille mig islamiske terrorister, der skaler udvendige vægge til at springe ind gennem vinduet og tage os alle i gidsler, inden vi gør noget meget grimt for os med tandplejer.

Så havde jeg min check og fanget 134 bussen hjem og intet sket meget. Men hvis du kan sætte din frygt i skak for et øjeblik, har Ryan skrevet en fascinerende bog.

Ti år i SAS, med militærmedaljen for den længste undslippe og unddragelse i regimentets historie, har givet ham et væld af teknikker til at spotte problemer og måske overraskende gør sit bedste for at undgå det.

For hvis der er et råd, der skinner ud af bogen ud over alt andet, er det her: dit bedste bud er næsten altid at løbe væk.

Da dette har været min standardpolitik i lidt længere end et halvt århundrede, følte jeg mig dybt beroliget på at læse dette.

Kapiteltitler har et strejf af Ronseal om dem. At være sikker på gaden efterfølges af at være sikker i din bil og forblive sikker i dit hjem. Nogle af hans råd synes ærligt, forfærdet. Hvis du er bekymret for indbrud, foreslår Ryan at indføre et sikkert værelse i dit hus. Sørg for at du har en baseballbat derinde og en løn, når du går mobiltelefon for at ringe til politiet.

Hvis der er vinduer, sørg for at de er af forstærket glas. Hvis du har et CCTV-system, skal du installere et andet system, som de ikke kan se og vandt tænker på, når de har deaktiveret den første.

Men meget af dette er påfaldende fornuftigt. Hvis du tror, ​​at nogen følger dig i din bil, skal du tage nogle ulige turninger, og hvis han stadig er der i slutningen, så følger han dig.

Ryan foreslår, at hver gang vi tager udlandsophold på ferie, bør vi være opmærksomme på mulige terrorangreb

Hvis nogen angriber dig i en road rage hændelse, låse alle dine døre og vinduer og ringe til politiet. (Selvom vi alle har set det i film, er det meget vanskeligt at bryde et bilvindue uden et stumt instrument, og selv med en, det tager lidt tid.)

Hvis en ukendt person råber på dig på gaden eller gør et uopfordret forsøg på samtale, kan de måske gøre det som en distraktion.

De kan have en kollega, der ønsker at stjæle din tegnebog eller din telefon.

Hvis nogen bærer et våben, er de chancer for at de skjuler det.

Hvis du ser nogen iført varmt, tunge tøj, når vejret er varmt, har du ret til at være mistænkelig.

Hvad hvis du er på en strandferie og nogle nutter begynder at sprøjte stedet med kugler?

Hvis nogen forsøger at angribe dig i en bil, siger han at låse Billige Moncler DunJakke vinduerne øjeblikkeligt og ringe til politiet. Han forklarer, at at bryde et bilvindue er meget hårdere end det ser ud i filmene

Må ikke køre mod havet. Selvom du går under vand, skal du i sidste ende komme op til luften, og du kan blive plukket, når du gør det. Gå til nærmeste husly, der ser sikkert ud. Dette kan eller måske ikke være hotellet, som kunne være fuld af nutterens venner bevæbnet med flere våben.

Men Ryan foreslår, at hver gang vi tager udlandsophold på ferie, bør vi være opmærksomme på mulige terrorangreb.

Du kan måske argumentere for, at du går på ferie præcist for at undgå at skulle tænke på sådanne ting, hvorfor vi er så sårbare, når vi gør. Hvis du skal være turist, siger han, i det mindste undgå at se ud som en, da turister er let kød til gade skurke. Prøv ikke at gå for langsomt eller bære uheldige hawaiiske skjorter uden for dit eget hjems sikkerhed.

Der er nogle gode ideer her. Drænpibe, især faste, støbejern, giver nem adgang til første etage vinduer. Så smøre fedt over dem, hvilket gør dem utrolig vanskelige at shimmy op.