louis vuitton sweatshirt Syv grunde Ringo Starr er den mest Badass Beatle i en hård dags s Night

louis vuitton taschen damen Syv grunde Ringo Starr er den mest Badass Beatle i en hård dags s Night

Kontakt os, alle elsker at slå på Ringo Starr han har et underligt ansigt, siger de, og er han den der skrev den sang om ubåden? Glem ikke også den apokriske fortælling om nogen, der spørger John Lennon, Moncler Outlet Online hvis Ringo var den bedste trommeslager i verden, som han angiveligt svarede: ‘Han er ikke selv den bedste trommeslager i Beatles.’

Der er også Billige Moncler Outlet det meget reelle citat fra den langvarige lederproducent George Martin:

” [Lennon] var Beatles sjæl, Harrison var ånden, ’sagde han. ” Paul var hjertet, og Ringo var trommeslager. ”

Nå er der ikke nogen Ringo-bashing her, ingen herre. Den 71-årige tidligere Beatle er stadig touring, og han kommer til Hard Rock Live i aften klokken 8. Som en primer og en lektion for alle, der måske tænker på Ringo som Meg Griffin i Liverpool her er syv beviser fra A Hard Day’s Night, the Beatles 1964 spillefilm, der viser, hvorfor Richard Starkey er den absolut dårligeste Beatle.

3. Mens de andre Beatles slår ud, ringer Ringo s cigaretter og tænker på livet.

Tegnene i A Hard Day ’s Night opfører sig på relativt forudsigelige måder, John chikanerer alle og gør dumme vittigheder (se: ‘Coke snorting’ ovenfor), lederne er permanent fortryllede, Paul gør sit ’smil og være sød’ ting, Pauls bedstefar er ved at være sjovt skræmmende, og George snubler rundt mumlende ting.

Ringo er dog altid den ene til siden, har en røg eller læser en forbrydelses roman. Han behøver ikke noget, han er tænkende mand.

4. Han afviser et cougar.

De andre Beatles bruger hele filmen til at rykke for damerne vinker, blinker og tager fat på dem. Ringo bryder sig ikke med den dumhed, men på toget tager en velhavende kvinde besked på den unge trommeslager. Ringo, hovedet fast på skuldrene, vender hende ned.

‘Hun’ vil kun afvise mig i sidste ende, og jeg vil blive frustreret ‘, fortæller han George. ‘Jeg kender det psykologiske mønster. Det spiller kaos med mig trommehud.’

Han synes også at være en kvindelig journalist på et tidspunkt, hun spørger ham, om han er en ‘mod eller en vipper’, og han reagerer med den mest punk-ting, en Beatle nogensinde sagde: ‘Nej, jeg er en mocker.’

7. Han ryster op med nok problemer for at blive arresteret.

Fuzz tager ikke venligt til forklædt ruffians chikanerende gadeleverandører og chucking ting i kanalerne, men det gør ikke Ringo, som reagerer på hans anklager ved at bryde ud af fængslet og spille trommerne på tv. Hvornår var sidste gang Neil Peart gjorde det?