louis vuitton taschen für männer Så bare hvem var Rembler Paul

iphone tasche louis vuitton Så bare hvem var Rembler Paul

Varme temperaturer fortsætter, men køligere nætter er det første tegn en anden strålende sommer i Okanagan er langsomt og ubønhørligt at komme til en ende.

Sidste søndag besøgte sheriffen og konstant companion Carmen, hvad der er blevet en af ​​vores yndlingsstier langs kysten af ​​Okanagan Lake i Kelowna: Pauls Tomb og Lochview Trail.

Når du tænker på det, er de sådan en kontrast. Sporet til Pauls Tomb er dybest set en forholdsvis flad grusvej uden tegn på menneskelig beboelse mellem dig og kystlinjen og op ad bakken. Det er så nemt, at det altid har mange mennesker at gå, løbe og udøve deres hunde.

Lochview Trail, derimod er smal, indebærer meget mere elevation forandring, er ikke overfyldt, og har båd docks nedenfor og flere millioner dollar boliger ovenfor.

Den panoramaudsigt er den bedste på Lochview, men det er svært at slå den beskyttede bugt ved Pauls grav for at svømme.

Og altid spekulerer folk på, hvordan Pauls Tomb fik sit navn. Sheriffen gravede gennem sine arkiver og fandt følgende artikel, The Legendary Rembler Paul, skrevet af Lynda (Paul) Doyle, hans store, store barnebarn.

Faktisk har sheriffen samme 10. september fødselsdag som Rembler Paul, vi begge har (havde) skæg, vi elsker begge heste og Rembler Paul arbejdede også i trykkeribranchen.

‘Hvem var Rembler Paul? Han var en generøs, stærk og selvsikker karakter, der var bekymret for den menneskelige behandling af dyr. En excentrisk, en listet iværksætter, en eventyrlig sjæl, en pioner, en praktiseret disciplinær og Moncler Jakke Dame en god konservativ. Rembler Paul var en mand der bekymrede sig om sin familie.

‘Da jeg voksede op, mødte min mor med os børn hele familien historie. Mens hendes side af familien var meget interessant, holdt min fars side intrigen. (Min far var Bernard George Paul).

‘Min eldre bror og jeg havde mulighed for at unge teenagere på campingferie med vores bedstemor og onkel (ca. 1965), og en af ​​stop i British Columbia var at se Paul Tomb.

‘Vores store bedstefar, Rembler og hans kone, Elizabeth, blev begravet der, og vi kunne ikke vente med at gå i gang med dette eventyr. Familielore foreslog, at den ældste søn af hver generation kunne begraves der og dermed sætte min bror, Barrie, op for mange gange for at skræmme søskende rivalisering. Min mor fortalte os også, at familiekatten var begravet med Elizabeth.

‘Da vi endelig så graven, var vi lidt skuffede. En masse grus blev skubbet op mod den gamle dør midt i en grågrå indgang til en bakke. Det var en nedtur efter en lang gåtur for at komme derhen, og al fantasi.

‘Dette inspirerede mig dog til at finde ud af om manden indenfor. En familiehistoriker blev født, og siden omkring 1974 og til og med i nutiden fortsætter jeg med at lære mere om min excentriske slægtning, selv forestille mig, hvordan jeg kunne være så farverig som Han. Dette er hans historie.

‘Rembler Paulus eventyrlige liv begyndte med sin fødsel, da han blev født ved landing i Montreal, Que. Den 10. september 1832 til sine stolte forældre, Thomas og Sarah Paul, fra Norfolk, England. Familien brugte sine første fire år i Quebec før han flyttede til Toronto. Thomas Paul var en dyrlæge og åbnede det første lager til salg af heste og vogne i Toronto, på 49 53 Adelaide St. W., lige vest for Bay Street i dag.

‘En af Remblers tidlige virksomheder var en lærling i Kingston, Ont. på den britiske whig, lærer at sætte type i trykkeribranchen. At finde denne kedelige og kedelig, mistede han interesse og begyndte snart sin vandrende karriere mod vest.

‘Rembler havde fulgt sin fars besættelse af veterinær kirurgi i omkring 20 år og ført på depotet et år efter sin fars død i 1855.

‘I 1879 blev han beskæftiget med sit eventyr nord og vest. Ejendomsspekulation og miner var hans interesse. Han havde ejet St. Paul Gold Mine på Monashee, cirka 60 miles fra Vernon, en sølvminne i Thunder Bay , Ont. Og en kulminde i Bancroft, Ont. Han gjorde det godt som en lagerhandler og pengeautomat også.

‘Det er skrevet i The Okanagan Historical Society 1960, Pauls grav ved Gladys E. Herbert, at Rembler havde en vandrende karriere i vest. Han var kendt som en af ​​de første hvide mænd til at udforske land øst og vest for Rockies. Regina, Sask. blev hans hjem, hvor han kørte en kulbranche.

‘Han havde ejet 3.000 hektar jord 11 miles syd for Regina, hvor han lagde heste og små husdyr og voksede endog 300 hektar korn (1883). Han solgte senere sit land til indkommende landmænd.

‘I 1905 flyttede han og hans familie til Kelowna. Han var gift med Elizabeth H. Davis, datter af Calvin Davis i Toronto i 1852. De havde en søn, Samuel G. Paul. De havde tilbragt tre vintre i deres hjem i Tucson , Ariz., Før de etablerede deres permanente hjem i downtown Kelowna, hvor Pauls ejede omkring otte hektar.

‘Området blev udvidet fra Bernard Avenue nord til Okanogans telefonselskab, og blev afgrænset mod øst ved Richter Street (derefter kendt som Cameron’s Lane).

‘I vest blev det afgrænset af Rattenbury-ejendommen, der senere blev doneret til den første Kelowna Scout Troop. I 1956 blev Grace Baptist Church bygget på, hvad der var Pauls ‘have.

‘Kirken flyttede i 1974, og en smykkeforretning opholder sig nu meget på Bernard Avenue, den anden bygning fra hjørnet af Bertram (2008). Han havde også et sommerhus bygget i 1912 nær Billige Moncler DunJakke gravstedet. Det var det andet hus på søen lige nord for Kelowna. Byggematerialer blev transporteret med pram til stedet.

‘Rembler og Elizabeth elskede havearbejde og holdt store haver på deres egenskaber, herunder gravstedet. Det er sagt om Rembler at heste var hans anden kærlighed, familien var først. Han er husket for sine mange venlige handlinger mod dyr. også hans bekymring.

‘Han spillede julemanden, med et team af heste og vogne, ville han distribuere julehæmmere. I sine senere år havde Rembler et perfekt præget hvidt skæg, hvilket ville give ham endnu mere udseende af Santa.

‘I slutningen af ​​sit liv ønskede han at hylde sin familie i form af graven, og den blev bygget i 1910.

‘Rembler s hustru Elizabeth var en ugyldig i mange år og døde af kræft den 5. juni 1914 på 83 år. Hun var den første, der blev lagt til hvile i familiens hvælving. Rembler, der ikke har det godt, gik til Edmonton, Alta. med hr. Gibb, en skoleklump og døde i 85 år den 23. november 1916. Han var den anden og sidst lagt til hvile i det, vi kender som Paul Tomb.

‘Til syvende og sidst, da hans interment og efter tjenesten blev åbnet, åbnede venner Elizabeths kiste. Kobberkisten havde en lille glasindsats, og vennerne oplevede en perfekt bevaret Elizabeth.

‘Graven: krypten blev bygget 100 meter over Okanagan Lake og 100 meter tilbage af George Patterson og hans søn, James. Vaulten blev bygget af 16 tommer beton. Taylor Safe Works byggede den store ståldør med sin kombinationslås. , hylderne understøttet af søjler søjler køre længden af ​​interiøret med en passage i midten.