louis vuitton taschen günstig kaufen så godt for Tiger Woods på Masters

second hand louis vuitton så godt for Tiger Woods på Masters

Men så havde du sandsynligvis skure de fjerneste fyrreskove for at finde nogen, der ikke vidste, at Tiger Woods var tilbage.

Ja, han var tilbage i en betydelig grad, hans runde på 2 under forlod ham i en førsteklasses position, der lurede bag lederne i slutningen af ​​den første dag. Det var på den klassiske måde af hans triumf her for 16 år siden, da han netop returnerede samme score. Der er det sandt, en divergerende detalje. Tilbage, da golfverdenen var i en chok, kom de unge Tiger Woods tilbage i en searing 30.

I aftes sagde han, var en god dag, en solid dag. Jeg ramte bolden rigtig solid Moncler Outlet Online og lagde putted ganske godt. Det var en god start og jeg lige derinde. kæmpede sig ind i lederens røde og den sikreste forståelse for, at han var om hans mest seriøse forretning i årene siden hans imperium og hans eksistens syntes at falde fra hinanden.

Han slog igen sin vægt, verdens mest indrettede aktive golfspiller, der forkæmper for en kamp med nogen, der modsætter sig sit forsøg på at lande sin første store titel om fem år på toppen af ​​sin restaurerede nr. 1 verdensrangering. Men pludselig så du også trykket på ham med den mest rockende hårde antagelse om, at hiatusen til hærget selvtillid og svindende teknik var officielt forbi.

Til sidst blev det på bagsiden ni, da han savnede to muligheder for at synke den slags putter, der var hæfteklammerne i hans lange år med absolut dominans. Men der vil stadig være mange grunde til at tro, at hvis de allerbedste af hans dage endnu ikke er vendt tilbage, er de værste af dem helt sikkert forbi.

Han kom ind med en pugilists sværger, til rapturous applaus, men da han gik frem på t-banen, kunne man næsten høre et stort kollektiv indånding af åndedræt.

For mange har den væsentlige historie måske været overstået, i det mindste i den brede fejning af det, men for Tiger var det lige begyndt.

Du kan tale din vej til indløsning, ikke til det niveau, han engang har haft, og du kan heller ikke gøre det uden for de store. Det var her Woods engang levede permanent i sin psyke og hans bærende, og nu klokken 10:45 på en kølig georgisk morgen måtte han genvinde territoriet.

Så, naturligvis, kom han brystet ind i handlingen. På den første tee syntes han at kaste et imaginært slag. I stedet forslog han næsten perfekt den første fairway, forudsigeligt at uddrive en af ​​usurperserne fra sin placering i de værste dage af hans krise, Luke Donald. Tiger tre træ dækket 310 meter og kan have været plottet af en computer. Hans andet skud forlod ham, 20 meter fra stiften, hvilket er den slags afstand den første, uhensigtsmæssige Woods plejede at slå i, mens han sov næsten.

Tiger Mark II stærkere, siger de på de brudte steder, mere kloge om verden, og med genvundet kontrol af hans ekstraordinære talent må man aldrig genopleve ganske så ubarmhjertig spontanitet. Hans putt var bestemt ikke den brilliant, uberørte overbevisning. Alligevel var det godt nok til at gøre paret til en formalitet.

Efter sin disciplin i første omgang trak Woods tæt på sammenbrud på par fem sekunder. Hans andet skud landede i galleriet og fra det tidspunkt måtte han kæmpe hårdt for par. Imidlertid var hans indsats stærk nok til opgaven, da det var udfordringen at genvinde sig fra et skæbende tee skudt på den tredje. Tiger-kørslen gik tilbage, men hans opsving var igen vedholdende.

Gallerierne var intense og støjende og på et tidspunkt inkluderede de den store fodboldtræner Pep Guardiola. Det handlede om at opretholde selvtillid og overlegne kvalifikationsniveauer under de mest presserende forhold.

Hans ritualer havde aldrig ført ret sådan øjeblikkelig hush, selv ærbødighed, og der var ingen sådanne bølgende overflødigheder som dig, manden. Spørgsmålet var, om han faktisk kunne genvinde den status på det sted, han dominerede så dybt, da han vandt den første grønne jakke her som en 21-årig.

Den canadiske træner Sean Foley havde insisteret på, at hans mand nu var fast ansvarlig for sin egen skæbne. har arbejdet meget hårdt for at komme tilbage til hvor han er nu. Han havde meget pres, men når hans skader har ryddet op, har han givet udfordringen ham overfor enormt engagement. Han vidste, hvad han skulle gøre, og han var klar over det pres, der kom til ham, og som er startet her i denne uge. Jeg har haft tvivl om, at han er lig med dem. Tigersen, der var nødvendigheden af ​​at bevare sin situation med absolut pleje. Hvis de skurke, der overhalede ham så hurtigt, og ofte blæste ham selvfølgelig Billige Moncler DunJakke ganske dårligt på dette niveau, er faldet, er de ikke helt forsvundet. Faktisk viste han ekstraordinære niveauer af opmærksomhed, da han parrerede sin vej til den sjette tee.

Derefter slog han på den sjette og landede en birdie og sendte beskeden til hvert hjørne af banen, at der ikke var så meget en golfbane her, men en kamp for at genvinde meget, at de var gået tabt og i så mange mening, måske uigenkaldeligt.

Han fuglede igen i den ottende, en anden strejke, der sendte ham ind i ryggen ni og mod Amen Corners farer med et menneskes skridt, der havde fået et seriøst fodfæste i en vital opgave.

Da han gik ned ad ellevte fairway, udvekslede han en vittighed med sin spillepartner Scott Piercy. Pludselig var der en løshed i hans skridt. Udfordringen var blevet forlovet uden hensynsløshed, uden nogen mening at det pludselig kunne smuldre igen.

Der var så meget mere at gøre, selvfølgelig, men hidtil havde tigeren været så god som hans ord. Han havde jo sagt at han var kommet her for at gøre mere end at vinde en titel. Han var ankommet for at fortsætte genopbygningen af ​​både hans golf og hans liv, og nu kunne ingen sige, at han ikke fik alt, hvad han havde til jobbet. Det syntes at være, du måtte sige ganske mange. Men måske behøvede ingen at fortælle ham, at der vil være behov for mere i løbet af de næste tre dage.