louis vuitton tumblr Syracuse kongreskandidater ‘jobskabelsesplaner kritiseret

louis vuitton epi Syracuse kongreskandidater ‘jobskabelsesplaner kritiseret

Syracuse Efter 20 år i kongressen mener Jim Walsh, at den hurtigste og mest effektive måde at skabe job Moncler DunJakke på, ikke er ved at ændre nationens skattekode eller finansiering af nye milliarder dollarprogrammer.

En kongresmedlems bedste redskab til at stimulere jobvæksten i Central New York, siger Walsh, om øremærkede føderale penge rettet mod specifikke projekter på lokale virksomheder, gymnasier og nonprofits.

‘Earmarks skaber job. Der er meget få andre værktøjer, som en føderal repræsentant skal skabe job,’ sagde Walsh, R Onondaga, der sikrede 900 millioner dollars til øremærker til det 25. kongresdistrikt i to årtier.

Men de tre kandidater håber at lykkes Walsh, som går på pension fra det 25. distrikt, skubber andre strategier.

Democrat Dan Maffei, republikanske Dale Sweetland og Green Populist Howie Hawkins nævnte ikke engang øremærker, da Post Standard anmodede dem om at citere deres bedste ideer til at skabe job i Central New York.

På grund af Walshs anciennitet i kongressen vil ingen af ​​de potentielle efterfølgere sandsynligvis straks sikre øremærker, der er lige så meget som Walshs.

Sweetland mener, at kongressen bør fjerne øremærker. Han fortalte en gruppe af 65 forretningsledere fredag, at ‘øremærker er et produkt af et system i Washington, som jeg ser, der bygger anciennitet, magt og grådighed.’

Regeringen kan bedst bidrage til at skabe arbejdspladser, sagde republikaneren, ved at ‘komme ud af den private sektors vej’.

Sweetland ønsker at stimulere jobvæksten ved at skære den føderale selskabsskat rate, eliminere kapitalgevinster skat og give incitamenter til erhvervsuddannelse.

Maffei skubber modificerede regler for eksisterende føderale bemyndigelseszoner, således at flere virksomheder i Syracuse kunne drage fordel af skattefritagelse og en indkomstskat på $ 3.000 for hver kvalificeret medarbejder.

Han sagde også, at han ‘ville søge at lukke smuthuller i selskabsskatkoden, der opfordrede producenter som Carrier Corp.-skatter ved at flytte deres aktiviteter i udlandet.

Hawkins sagde, at kongressen skulle betale byen for at køre offentlige værker programmer, der ville være nødvendigt at ansætte nogen, der ønsker et job og kan ikke finde en i den private sektor.

Ved at skære kraftigt på militærbudgettet sagde Hawkins, at kongressen kunne investere mindst 300 milliarder dollars om året i sol-, vind- og biobrændstofprojekter og skabe millioner af nye job.

Walsh var kritisk over for de fleste af disse planer. Hawkins ‘ideer ville bare producere større regering, sagde han. Reformer til Syracuse Empowerment Zone, som Walsh hjalp med at skabe, ville sandsynligvis ikke skabe et betydeligt antal job, sagde han. De fleste af de andre forslag giver ikke det 25. distrikt nogen fordel i forhold til andre regioner, sagde walsh.

‘Det er New York-statens skatter, der dræber job her,’ sagde Walsh. ‘New York statsskatter og regulerings- og energikostnader har drevet virksomheder ud af staten. Og der er ikke en darn ting, et medlem af kongressen kan gøre ved det, ’sagde Walsh.

‘Der er meget lidt de kan gøre ved det som en føderal repræsentant, medmindre de bringer hjem øremærker for at hjælpe virksomhederne vokse. Resten af ​​det snakker bare, ’sagde Walsh.

Interviewet separat, Syracuse University økonomi professor Michael Wasylenko, der har undersøgt offentlige skatteincitamenter og økonomisk politik aftalt med Walshs kritik.

Han sagde tweaking Syracuse s føderale empowerment zone program er sandsynligvis at producere ‘et par job.’

Selvom Sweetland kunne reducere føderale selskabsskattesatser, ville det ikke stimulere væksten i jobbet i Central New York mere end det gør andetsteds, sagde Wasylenko, senioransatte dekan i SU’s Maxwell School of Citizenship and Public Affairs.

Wasylenko sagde, at det er urealistisk, at Hawkins forventer at trimme militærets budget med 300 milliarder dollars om året, især mens Amerika kæmper to krige.

Men at investere i grønne energiprojekter, som Maffei og Sweetland støtter i mindre dollarbeløb, er en god jobudviklingsplan på grund af landets hårde behov for billigere og renere energi, sagde professoren.

For otte år siden bad Hillary Clinton under kampagnen for senatet at skabe 200.000 nye højteknologiske job i Upstate New York. Det uopfyldte løfte Billige Moncler DunJakke er stadig frisk i vælgernes sind.

Maffei og Sweetland nægtede at forudsige, hvor mange job deres planer kunne skabe.

‘Vi har haft en hel del politikere, der gerne vil give dig (jobskabelse) tal i tusindvisen,’ sagde Sweetland. ‘De er mindre end ærlige.’

Med henvisning til en undersøgelse fra Apollo Alliance, en San Francisco-baseret koalition, der fremmer ren energi, sagde Hawkins at investere 300 milliarder dollars om året i grønne energiprojekter ville producere 3,3 millioner job nationalt og 7.586 arbejdspladser i det 25. kongresdistrikt.

Som højtstående medlem af Husbevillingsudvalget lykkedes Walsh i sidste måned at vinde 37 millioner dollars til øremærkning for lokale virksomheder og for Air National Guards 174. Fighter Wing på Hancock Field.

Walsh sagde, at hans øremærkning skabte lokale job, der fik Siracusa’s husleje på lager, rengøring af Onondaga Lake, kørsel af militærbase og engineering og fremstilling af nye forsvarsrelaterede produkter.

Men i år får øremærket en dårlig rap og ikke kun fra den republikanske præsidentkandidat, Sen. John McCain.

Fredag, på kongreskandidatforummet, der blev sponsoreret af Greater Syracuse Chamber of Commerce og Manufacturers Association of Central New York, forsvarede Maffei øremarkedet, og Sweetland angreb det.