reisetaschen louis vuitton Sådan får du Trumps corporate giveaway tilbage

louis vuitton handtaschen ebay Sådan får du Trumps corporate giveaway tilbage

Den Moncler DunJakke Trump skat svindel vil bogstaveligt talt lægge milliarder af dollars i kasser fra vores rigeste virksomheder, penge, der ellers ville beskytte Social Security og Medicare, og betale for veje og broer. Men vi kan få pengene tilbage og sætte det, hvor det betyder mest. Og det kan ske næste år uden Washington og i vores stater, hvis vi kæmper Moncler Jakke Dame hårdt for et dristigt forslag.

I Florida betaler omkring 90 procent af virksomhederne ingen statsskat, der betaler kun 5,5 procent lavere end rubinrød, der grænser op til konservative stater Alabama og Georgien.

Florida 5,5 procent selskabsskat vil bringe staten anslået 2,4 mia. Dollars i 2018 19 på skattepligtig indkomst på omkring 44,5 mia. Dollars, og dette inkluderer ikke nogen penge fra ‘pass-through’ -virksomhed, der ikke betaler nogen selskabsskat overhovedet eller fritagne virksomheder , eller selskaber, der ikke tjener mere end $ 50.000. Med den matte giver republikanerne og Donald Trump ved at skære de føderale selskabsskatter for de største virksomheder fra 35 procent til 21 procent, at Florida-virksomheder giver en 6,2 mia. Det er rigtigt, at vores rigeste virksomheder slår af med sække penge takket være Donald Trump.

Men dette er en mulighed for Florida, og jeg har et par ideer, som jeg kalder ‘Fair Share for Florida’ s fremtidige ‘Plan. Ved at tilpasse vores statslige skatteniveau til et beskedent 7,75 procent, som stadig giver virksomheder i Florida et massivt skattefradrag og holder vores rente mere end 1 procent lavere end Californien, vil vi være i stand til at inddrive mindst 1 mia. Dollar tilbage fra de rigeste virksomheder og sæt det, hvor vi har brug for det, der investerer mest i vores fremtid.