speedy 40 louis vuitton Syrien kan lave nye typer kemiske våben

louis vuitton online shop deutschland Syrien kan lave nye typer kemiske våben

WASHINGTON (CBS News) PresidentBashar Assad-regeringen kan udvikle nye, mere sofistikerede kemiske våben, siger Trump-administrationen. Karakteristika ved de seneste påståede angreb tyder på, at Syrien producerer kemiske våben til trods for en 2013-aftale at ødelægge sit program, ifølge embedsmænd, der siger det sandsynligt, at Syrien holdt et våbenlager.

Embedsmændene siger også, at Syrien kan lave nye former for våben, enten for at forbedre deres militære kapacitet eller at undslippe international ansvarlighed.

Embedsmændene siger også, at den islamiske stat i Irak og Syrien (ISIS) fortsat bruger kemiske våben som svovl sennep og klor. De militante bruger skaller eller improviserede eksplosive anordninger til at levere kemikalierne, ifølge embedsmændene.

Kampen fortsætter med at rase på inSyria, indviklet i en blodig borgerkrig, der ikke viser tegn på at blive løst i den nærmeste fremtid. Selv om ISIS, som engang Billige Moncler DunJakke kontrollerede meget af Syrien, er blevet presset fra næsten hele sit tidligere område, bevæger væbnede oppositionsgrupper fortsat hinanden med Assadstyrker og Moncler Jakke Dame ekstremistiske grupper, som fortsat udgør en trussel over Syrien. militære styrker er aktive både på jorden og i himlen over Syrien.