aNdRea saMaNiegO

aNdRea saMaNiegO

Du har været alt for lang til at sætte andre menneskers behov foran dig. Alt for længe. Som egoistisk, da det måske lyder, skal du sætte dig selv først i dag. Du har sat alt for mange andre menneskers behov foran dine egne prioriteringer alt for længe, ​​og det er høj tid for dig at komme dig selv øverst på din liste. Du har samlet langt flere karma point, end du nogensinde kunne bruge , så hvorfor fortsætte med at rakke dem op? Tag en pause i dag. Gør noget godt for dig selv, fordi du er din yndlings person. Du behøver ikke at tjene dette. Det var min 22. i går. bare vil du takke de mennesker, der lavede min fødselsdag ekstra speciel. / BJ Floresca segurista ka talaga, 11:30 pa lang tinawagan mo na ko bare for at være sikker på, at jeg ikke har lyst til at kigge efter kl. 12.00. Salamat Kasi du lyttede med min fødselsdag følelser. tuloy mo yung pangako mong 22 burgere pag uwi mo ha. salamat sa dalawang callcard na naubos mo. kan kasalanan ka pa din sakin. pero salamat talaga. hugs.// Roxen mare, jeg har ingen kommentarer til denne tekst. Jeg elsker dig for det. alligevel mukhang natupad yung fødselsdag ønsker mig for mig. hahah. dette kræver en anden.