Andrew Strauss holder fødderne på jorden efter England vinder

Andrew Strauss holder fødderne på jorden efter England vinder

Kaptajn Andrew Strauss advarede England, at der ville være hårdere tests fremad efter at de havde afsluttet en 2 0-sejr over Bangladesh på Old Trafford. ‘Vi’ sjover os ikke selv, at vi ‘pludselig er verdens nummer én’, sagde han.

‘De sidste to sessioner, der tager 20 wickets, er en god måde at afslutte spillet på og vi’ er tilfredse med vores forestillinger i løbet af de sidste to spil.

Bangladesh blev kastet ud for 123 i bare 34,1 overs for at tabe ved en innings og 80 løber, med Middlesex pace bowler Steven Finn tager 5 42 for at tage spilleren af ​​seriens pris.

På trods af det erkendte 21-årige, at der stadig var masser af plads til forbedring efter kun fire optrædener for England dem alle mod de svageste modstandere i Testcricket.

‘Jeg bowlede bedre på Lord’s, og der er mange områder at forbedre går på mere end fire en over er ikke ideel virkelig i en test match,’ sagde han.

‘Det handler om at sætte den rigtige mængde bolde i de rigtige områder. Jeg har bowlet for mange fire bolde og været til tider lidt løs.

‘Det har været meget udfordrende. Det er nemt at klare mentalt, når du vinder, men fysisk tager to test det ud af dig intensiteten af ​​det. ‘

Strauss var imidlertid tilfreds med hans amtsklubberes fremskridt, som håber at holde fast på sin plads til den anden sommerserie mod Pakistan, med udsigt til en vinter Ashes tour at følge.

‘Han har en stor fremtid, men det er meget tidligt i sin karriere. Vi forsøger bare at holde fødderne på jorden og ikke overhøje ham på dette stadium,’ fortalte Strauss Test Match Special.

Han indrømmede, at han kort havde overvejet muligheden for at slå igen efter Bangladesh blev afskediget for 216 den anden dag, men med dårligt vejr i Manchester natten over og i løbet af den tredje morgen besluttede han at gøre turisterne på tur.

‘Min spinspil har forbedret sig om vinteren, og mit fodarbejde gik fint, jeg nød det,’ sagde han. Det er dejligt at producere det. ‘

Bangladesh-træner Jamie Siddons roste åbent Tamim Iqbal for sine to hundrede i serien, men erkendte, at hans side ikke havde håndteret presset godt og skulle arbejde på deres mentale tilgang samt deres tekniske færdigheder.

‘Situationer kommer sammen, og de klager ikke, så jeg skal lære dem. Der er meget uerfarenhed, men der er ingen ledende spillere, så det kommer fra mig og Tamim og hans arbejdsmoral,’ udtalte australien .

‘Det blev oprettet for os at lave en score på 450 eller mere [i de første innings], men af ​​en eller anden ukendt grund var vores bedre spillere ikke i stand til at klare disse forhold, og det er virkelig skuffende,’ tilføjede han.

Bangladesh vil nu lede til Sri Lanka for Asien Cup, der også involverer Indien og Pakistan, før de vender tilbage i juli for tre daglige internationaleer mod England efterfulgt af kampe mod Skotland, Irland og Holland.

Skipper Shakib Al Hasan indrømmede, at de var bedre i de kortere spilformer, men insisterede på, at de var ‘bedre hver dag’ som testspillere.

‘Vi ønskede ikke at afslutte serien som denne. Vi har gjort det godt i de sidste 12 måneder, men denne kamp løb væk [fra os], ’sagde han. BBC er ikke ansvarlig for indholdet af eksterne websteder. Læs mere.

Denne side ses bedst i en opdateret webbrowser med stilark (CSS) aktiveret. Mens du vil kunne se indholdet på denne side i din nuværende browser, vil du ikke kunne få den fulde visuelle oplevelse. Overvej venligst at opgradere din browser software eller aktivere stilark (CSS), hvis du kan gøre det.