Android N-opdateringer på Samsung HTC-enheder er tilgængelige indtil sidste kvartal af 2016

Android N-opdateringer på Samsung HTC-enheder er tilgængelige indtil sidste kvartal af 2016

Mange rapporter fortalte, at Android N opdatering vil være tilgængelig på Samsung HTC-enheder indtil sidste kvartal i år. SamMobiles rapport pegede på, at de fleste Samsung Galaxy-enheder vil modtage Android N opdateringen i fjerde kvartal af 2016, især med Samsung Galaxy S6 Edge Plus, Note 5, S6 Edge, S6, S7 og S7 Edge.

Ikke desto mindre spekulerede rapporter om, at Samsung-enhederne vil få den seneste opdatering i første kvartal næste år, og Samsung Galaxy S8 Edge, Galaxy S8 og Galaxy Note 6 modtager kun Android N opdateringen, når de vinder popularitet med at ramme markedet. Men, som i nye rapporter, vil brugerne modtage Android N opdateringen på deres enheder senest i sidste kvartal af dette år.

En rapport sagde, at HTC-enhederne vil modtage Android N tidligt før Samsung. På Android M’s lancering var teknologibedriften hurtig til at vedtage operativsystemet og fikse i deres enheder inden december 2016 kun to måneder senere, da Google udgav det.

På samme måde har Google endnu ikke planlagt et officielt navn til Android N; Men Android N siges at være under beta-test og forventes at frigive omkring november december i år. Derudover angav flere rapporter, at Nexus vil få Android N-opdateringen først, og Google Nexus-telefoner vil ikke løbe ren Android længere, men enheden er snarere at få den endelige iteration af operativsystemet i august september.

Samtidig sagde administrerende direktør for Google, Sundar Pichai, at det ikke lige så interessant, at en ren Nexus-smartphone lyder, behøver Google faktisk ikke at gøre det for at kæmpe for tech-firmaet. Mens Apple gensidigt sagde, at Google måske ikke laver sine egne Nexus-smartphones i fremtiden.

Han sagde desuden, at selskabet vil være mere involveret i udformningen af ​​kommende Google Nexus-enheder, og Nexus-tabletter og håndsæt er ikke i det væsentlige at tilbyde brugere en lager Android-telefoner. Ifølge The Verge-rapporten kan Google være interesseret i at tilføje flere forsøg på at oversøge Nexus-produkter, og vil uddybe mere om designet af Nexus-smartphones