Andy Beshear Næste KY Governor

Andy Beshear Næste KY Governor

Beshear sagde, at han ikke vil forsøge at forsvare en ny statslov, der forbyder abort efter den tyvende uge af graviditeten, hvis det bliver udfordret i den føderale ret, der siger, at det er ‘klart forfatningsmæssigt.’ Jeg er enig i, at en sådan lov sandsynligvis ville være forfatningsmæssig; Men vi ved, at vi ved, at forfatningen og højesterets udtalelser ikke betyder noget i Kentucky, hvis de liberale kan komme væk med at overtræde dem. Men de liberale vil forsvare og kæmpe for livet for at beskytte abort, diskrimination mod sorte , og gays.I ser de liberale hader Bevin. Jeg er ikke for glad for ham, men han forsøger at rydde et rod til demokraterne skabt i løbet af hundrede år af tiden. Liberalerne tæver altid om flere penge til uddannelse. Hvad skete Gov. Wilkinsons løfter? Lotteriet var at finansiere uddannelse for evigheden. Og ‘Gore Tax.’ Husk Al Gore tog kredit for en telefonskat for at sætte internettet i skolerne. Internettet har været i mange år og vi betaler stadig ‘Gore Tax’ hver måned. Åh, HECK, jeg glemmer næsten, Al Gore skabte internettet i det mindste han hævdede at gøre det. Ny guvernør skrev: Denne mand kender hans bønner, vil kæmpe hårdt mod øst KY, Vil se på Hvad fandt sted de sidste fire år. Hvis Andy skulle vinde, håber jeg, du har ret, men baseret på hans rekord, foreslår jeg, at du er parat til at blive løjet om, hvad han vil gøre. Jeg ved ikke om en eneste ting han har gjort som AG, der har haft gavn for befolkningen i Kentucky. Nå, han hævder lægemiddelvirksomhederne, men de foreskriver ikke piller af de millioner i østlige Kentucky, som lægerne er. Jeg foreslår også dig ID et problem i østlige Kentucky og skriv ham et brev og se hvad, hvis han gør noget Prøv at løse problemet. Og du kan skrive Bevin det samme, og hvis han forsøger at løse problemet, vil Andy sandsynligvis sagsøge ham. Lad hans historie tale for sig selv. Hvad jeg kan fortælle dig, er, at Andy vil kæmpe hårdt for de fattige og ældre, vi har det ikke nu, selv jeg har det godt, men jeg ser så mange fattige og ældre her, der har brug for alvorlig hjælp Du ved, at folk skal svare til Gud en dag, og de kan ikke lyve til ham. Ligesom nogen sagde tidligt, er de ikke mange job her, og de ved det, vi skal hjælpe de fattige og ældre, hvis du ikke kan gøre det, hvem er vi som menneskehed. Pike County er et stort land og meget svært at komme til punkt A til punkt B. Som guds folk må vi hjælpe disse mennesker, få et hjerte og tale for disse mennesker. Men de liberale vil forsvare og kæmpe for livet for at beskytte abort, diskrimination mod sorte og homofile. se de liberale hader Bevin. Jeg er ikke alt for glad for ham, men han forsøger at rydde op for demokraterne, der er skabt i løbet af hundrede år af tiden. Liberalerne tikker altid om flere penge til uddannelse. Hvad skete Gov. Wilkinsons løfter? Lotteriet var at finansiere uddannelse for evigheden. Og ‘Gore Tax.’ Husk Al Gore tog kredit for en telefonskat for at sætte internettet i skolerne. Internettet har været i mange år og vi betaler stadig ‘Gore Tax’ hver måned. Åh, HECK, jeg glemmer næsten, Al Gore skabte internettet i det mindste han hævdede at gøre. Lave republikanere overtog Frankfort, og på dag én startede en krig på arbejdende mennesker af Ky. Jeg er pro liv, men enhver lov mod abort vil ikke stoppe abort. Hvis der er penge i det, vil de stadig være i stand til at få en abort ligesom de gjorde før roe vs wade. $ 21 dollar en time skåret i lønninger og fordele er ikke noget for den flok penge grubbers at være stolt af. Jeg har arbejdet 42 år, og den bande Koch-venner vil gerne have ledighed nu. Det er ligesom arbejderne i Ky er deres fjende. Ny guvernør skrev: Hvad jeg kan fortælle dig, er, at Andy vil kæmpe hårdt for de fattige og ældre Vi har det ikke nu, selv jeg har det godt, men jeg ser så mange fattige og ældre her, der har brug for seriøs hjælp. Du ved, at folk skal svare til Gud en dag, og de kan ikke lyve for ham. Ligesom nogen sagde tidligt, er de ikke mange job her, og de ved det, vi skal hjælpe de fattige og ældre, hvis du ikke kan gøre det, hvem er vi som menneskehed. Pike County er et stort land og meget svært at komme til punkt A til punkt B. Som Guds folk skal vi hjælpe disse mennesker, få et hjerte og tale for disse mennesker. Vi lever i End Times, så vær venlig at hjælpe dine mennesker af KY. Hvad du siger er simpelthen ikke sandt Jeg ved personligt, at Andy ikke har og ikke beskytter de ældre. Hvad han har gjort og i øjeblikket gør, er at repræsentere de ældres misbrugere. Hans påstand på sit websted, der proklamerer at han er en ældres protektor, er intet andet end vinduesforklædning for at narre folket. Jeg taler fra personlig viden ikke fra Andys falske påstande. Lige livsrepublikere overtog Frankfort, og på dag en startede en krig på Kyros arbejdende folk. Jeg er pro liv, men nogen lov mod abort vil ikke stop abort. Hvis der er penge i det, vil de stadig være i stand til at få en abort, ligesom de gjorde før roe vs wade. $ 21 dollar en times skære i lønninger og fordele er ikke noget for den flok penge grubbers at være stolt af. Jeg ‘ ve har arbejdet 42 år, og den bande Koch-venner har lyst til at få ledig arbejdsløshed nu. Det er ligesom arbejderne i Ky er deres fjende. Bliv taknemmelig for brødrene Koch og deres kamp for vores frihed. Republikanerne har brug for al den hjælp, de kan få for at bekæmpe de liberale, der tager Soros ‘og russernes penge’. Vi er i en kamp for landets sjæl Soros, russerne og de liberale demokrater vil helt ødelægge landet, hvis de kan. Som for arbejdsløshed, hvem har brug for det? Jeg har også arbejdet hele mit voksne liv, men under Obama I var en af ​​99’erne, der udgjorde arbejdsløshed i 99 uger, og fik så endelig en 20-timers omstillingsjob for 7,25 dollar i timen.