Andy Murray forsøger Rafael Nadal for at nå Toronto-finalen

Andy Murray forsøger Rafael Nadal for at nå Toronto-finalen

Murray brød en gang i det første sæt og to gange i sekundet, da hans aggressive taktik gav ham kanten hele vejen. Murray havde meddelt, at hans form var god med en imponerende skærm mod David Nalbandian på fredag ​​og sluttede den argentinske s 11 kampvindende striber i kvartfinalen. Men Nadal forblev en skræmmende modstander, idet spanien har vundet otte af deres tidligere 11 møder, herunder. Siden han ankom i Nordamerika, har Murray dispenseret med træneren Miles Maclagan og brugt meget af sin tid med medierne, der beskriver hans planer for en erstatning. Han har dog også antydet, at han nyder den nyfundne frihed og den mere aggressive taktik, som mange mennesker har opfordret til, har været tydelige i Toronto. ‘Dette er en overflade, jeg er mest behageligt på’ sagde Murray. ‘Jeg nyder at spille aggressiv, især imod de bedste spillere.’ Jeg vil gerne spille mit spil og udtrykke mig selv på banen. Du forventer aldrig at slå de andre topspillere. Marginerne er så tynde. ‘Jeg går på retten og ved at jeg skal spille mit bedste, hvis jeg får chancen for at slå dem. Jeg kan godt lide at spille Rafa på en hardcourt. ‘Så tidligt som det fjerde spil havde Murray Nadal på bagfoden med kun svære slagtilfælde for Spaniens forehand for at afværge et break point. Nadal havde to chancer for sig selv i spillet otte, men Murray syntes at nyde trykket, spille en storslået forhånd og en ond skive backhand for at komme ud af problemer. Murray gjorde derefter gennembrudet i det følgende spil, da han igen fik det bedre af en lang baseline udveksling, før du serverede sættet med Skotten gjorde ikke så mange første tjenere, som han havde mod Nalbandian mindre end 50% i løbet af kampen, men han lagde op sin anden tjeneste med assertive anden skud og truede stadig Nadal-tjeneren. Da han brød for at føre 2 1 i Det andet sæt efter at have spillet sig tilbage fra 40 15, så Murray på kurset for en straightforward sejr, men Nadal overlever sjældent en sejr. En blistering forehand ned på linjen blev gjort endnu mere imponerende af Hawkeye’s replay, der viste, at det lige var fangede linjen, hjalp ham med niveau 3 3 og spurgte et varemærke spring og knytnævepumpe fra spanien. Efter at have taget tre spil i træk fik Nadal to pausepunkter på 4 3, men en pustet op Murray kom tilbage til deuce med en modig forehand ned ad linjen og genvandt kontrollen over kampen. Tre brilliant point tog ham til 0 40 og Nadal bukkede under en backhand fejl på det tredje brudpunkt, før Murray nervøst forkyndte kampen efter en time og 44 minutter. Nu var det positivt trods nederlaget og siger: ‘Alt i alt har jeg det godt. Jeg har vundet 34 af mine sidste 36 kampe og har spillet godt hele sæsonen. ‘Det er ikke en dårlig start for hardcourt-sæsonen. Jeg havde chancer for finalen og jeg er ikke så langt væk fra mit spil. Jeg skal bare producere flere chancer for at vinde. ‘Han tilføjede Murray:’ Hans bevægelser er gode fra baseline, og han har utrolige hænder at vende bolden tilbage. Det er en af ​​de bedste ting i hans spil. ‘Murray har ikke haft et godt år siden at nå januar’s Australian Open-finale, men han er nu i stand til at vinde sin første titel i 2010 og satte sig perfekt til US Open i slutningen af ​​måneden.Federer s kampende sejr over Djokovic betyder at han vil genvinde nummer to stedet i verdensrangeringer fra serbien. Twice en vinder i Canada, det schweiziske stjerne løb gennem det første sæt på bare 25 minutter og derefter gik 2 0 op i den anden. Men han pludselig mistede sin vej og Djokovic greb sin chance, bryde Federer to gange for at sende kampen til en decider. Det tredje sæt svingede frem og tilbage og dukkede op til en anden tiebreak, indtil Federer brød Djokovic på 6 5 clinching sejr på hans første match point. ‘Jeg kom ud med alle kanoner flammende, jeg spillede fantastisk i det første sæt, men i den anden Novak var i stand til at hæve sit spil og gøre det super konkurrencedygtigt,’ sagde Federer. ‘Han kæmpede dristigt. Han satte sin fod i døren, før jeg kunne klare se det, men jeg er meget glad for at være tilbage i finalen. ‘Djokovic sagde:’ Det er lidt frustrerende, at jeg ikke har brugt den mulighed jeg havde til sidst. Men du ved, han var den bedste spiller i dag. ‘