Andy Murray optimistisk på chancerne i fransk åbent

Andy Murray optimistisk på chancerne i fransk åbent

‘Jeg har min intensitet tilbage, mit sind er det, hvor det skal være’, sagde Murray. Efter straightforward sejre over argentinske Juan Ignacio Chela (6 3 6 3) og rumænske Victor Hanescu (6 2 6 1), Murray igen mødte sin kamp i Ferrer verdens nummer 12, der udslog ham på tredje runde fase i april s Rome Masters.Murray producerede en mere følsom præstationer end i Italien, og hans fastholdenhed i mange lange rally mod den spanske spanier gav Scot grund til at tro, at der er bedre at komme på Roland Garros, der starter 23. maj. ‘Jeg tror jeg kan spille 20 eller 30% bedre,’ sagde Murray til BBC Sport. ‘Jeg kunne helt sikkert have tjent bedre i denne uge, det var meget stribet meget op og ned. ‘Normalt i slammen, vil du ikke komme op imod en Ferrer efter en eller to kampe. Du kan komme igennem et par runder, hvis du bare kæmper hårdt og spiller solide kampe, så det er det jeg vil forsøge at gøre. ‘I Paris forhandlede Murray Chela, italiensk Potito Starace, Serbiens Janko Tipsarevic og Kroatien s verdens nummer 11 Mario Cilic, før han tabte i kvartfinalerne for hårdt at ramme chilenske Fernando Gonzalez i fire sæt. Oddsene på Murray-forbedring, der viser dette år, var betydeligt kortere i januar, da han nåede sin anden Grand Slam-finale i Melbourne, hvor han tabt i tre sæt til verdens nummer én Roger Federer. Imidlertid udgjorde ufuldstændige forestillinger hos Indian Wells (tabte i kvartfinalerne i lige sæt til Robin Soderling) og Miami-mesterne (spændende i runde to til Mardy Fish, rangeret 98 i verden) inspirerede ikke selvtillid. Og da Murray s claycourt sæson begyndte på inauspicious måde med en temmelig fejlstrødt 6 2 6 1 nederlag på Monte Carlo-mestere mod Philipp Kohlschreiber, syntes den 23 årige at han var i freefall.Murray, selvom , var m uch forbedret, da han slog ud Andreas Seppi i Rom, mens hans præstationer i de to nederlag til Ferrer gav anledning til optimisme. Det britiske nummer én var uden tvivl sidstnævnte af disse to tab vil stå ham godt i Paris, hvor 16 gang Grand Slam champion Federer vil forsvare titlen han vandt for første gang sidste år og ubestridte claycourt konge Rafael Nadal vil sigte på hans femte sejr i turneringen. ‘I Australien for mig var jeg i den rigtige ramme. Det holder en slags ro i dit spil, når du er i kampens store fase, og det er noget der i de sidste par år jeg har gjort meget godt, sagde han. ‘Måske det fordi jeg ikke har spillet mange kampe i løbet af de sidste par måneder. ‘Det er ikke som om jeg ikke spillede godt imod Ferrer, jeg var meget tæt på at vinde, men det er noget jeg kan forbedre bare ved at opretholde en lidt mere roligt i mit spil på de vigtige øjeblikke, og jeg er sikker på at efter at have spillet i en kamp som sådan, er det noget, jeg vil lære af. BBC er ikke ansvarlig for indholdet af eksterne websteder. Læs mere. Denne side ses bedst i en opdateret webbrowser med stilark (CSS) aktiveret. Mens du vil kunne se indholdet på denne side i din nuværende browser, vil du ikke kunne få den fulde visuelle oplevelse. Vær opmærksom på at opgradere din browser software eller aktivere stilark (CSS), hvis du er i stand til at gøre det.