Angelique Kerber i 4. runde

Angelique Kerber i 4. runde

New Delhi: Andet frø Angelique Kerber satte en bestemt skærm for at samle forbi Frances Pauline Parmentier 7 5 3 6 7 5 i den brændende ørkenvarme for at nå den fjerde runde af BNP Paribas Open mandag.

Kerber, som vil genvinde verdens nummer én rangering næste uge fra den fraværende Serena Williams, reeled off de sidste tre spil for at tage åbent efter at have set et sæt punkt, og var et punkt fra efterfølgende 5 2 i den tredje før høje til sejr.

‘Det var en hård kamp og en høj kamp fra os begge,’ sagde tyskeren i retten efter hendes to timers 33 minutters sejr. ‘Pauline spillede utroligt fra den første bold, og vi kæmpede begge til slutningen.’

Andre frø fremskridt inkluderede Venus Williams, Madison Keys og Caroline Wozniacki, mens femte frø Simona Halep og sjette frø Agnieszka Radwanska blev affyret af henholdsvis Frances Kristina Mladenovic og Chinas Peng Shuai.

Den ultra fit Kerber udholdte trods at se sin modstander redde 13 pause i kampen.

‘Hun er en virkelig vanskelig modstander,’ sagde tyskeren. ‘Hun spillede en masse spin, især fra forhånden.

‘Id havde gode praksis i de sidste par måneder, så jeg er klar til at blive på retten i tre timer.’

Williams gemte tre kampspillere i hendes åbningskamp, ​​men det 12. frø stod ikke over for et sådant drama i sin 6 4 6 2 sejr over Lucie Safarova i Tjekkiet.

Næste op til den 36-årige amerikanske vil være kinesisk kvalifikation Peng, som eliminerede Polands Radwanska 6 4 6 4. Åbne og besejrede Williams i sidste år China Open.

‘Jeg er virkelig glad for, at jeg kan komme tilbage og spille denne turnering igen efter min rygoperation. Jeg afsluttede næsten min karriere,’ sagde hun i et interview på retten. ‘Men jeg brugte meget tid og kæmpet hårdt for at være her.’

Halep, der spillede sin første begivenhed om fem uger på grund af knæskade, faldt 6 3 6 3 til 28 frø Mladenovic, der kører højt efter at have høstet sin pigenes WTA-titel i St. Petersburg, som hun fulgte op med at nå den mexicanske Open-finale.

Næste op til Kerber bliver 14. seedede russiske Elena Vesnina, der er kommet tilbage fra en sværhedsgrad til at slå 25-årige Ungarns Timea Babos 6 4 1 6 6 4.

Amerikansk niende frø Keys dirigerede 19-årige Naomi Osaka i Japan 6 1 6 4 for at nå 16-runde mod 13. Frø Wozniacki, en 6 3 6 1 vinder over Tjekkiet Katerina Siniakova.