Anger over Cash Management Direction Underscores vanskeligheden ved at få ny bank i ubemærkede områd

Anger over Cash Management Direction Underscores vanskeligheden ved at få ny bank i ubemærkede områder

Da Bank of America lukkede deres MLK Hub filial for 18 måneder siden, med henvisning til de hårde bundlinje virkeligheder ved at drive en filial med en lav indskud, blev beboere i området tilbage i det, der er blevet beskrevet som en ørken. Problemet frembragte en betydelig hindring for samfundet, en med en betydelig seniorbefolkning, der stoler meget på offentlig transport.

I stedet har samfundet været nødt til at stole på at checke indbetalingsstederne den rigtige måde at bankere på, siger Ryan Struggers, stedfortræder på HUB, da de ofte ‘udnytter denne situation ved at opkræve skandaløse gebyrer for deres service.’

Problemet blev opsummeret bedst af Assemblyman Charles Mainor, der sagde ‘det største problem er, at vi som et fællesskab føler, at vi har fået fordel af.’

‘Vi lægger penge i den lokale afdeling, og nu forlader den lokale filial os. Vi fik at vide, at det var en’ corporate decision ‘, og at det var alt vi fik at vide,’ sagde han på det tidspunkt.

Det forklarer, hvorfor en diskussion over Jersey City’s cash management plan for året er blevet et opvarmet argument på mandag aften byrådsmøde, som stadig er gennemført via BoA. Både Ward B Councilman David Donnelly og Large Councilwoman Viola Richardson, der siger, at de følte sig ignoreret af administrationen, hævdede, at byen ikke skulle drive forretning med BoA i betragtning af, at Rådet havde stemt om at skifte pengeforvaltningsbanker kort efter, at Hub-filialen var lukket.

‘Hvis de ikke har respekt for vores beboere, hvorfor skulle vi have respekt for dem?’ spurgte Richardson.

Afstemningen om at ændre bankerne var meningen at både opfordre en anden bank til at åbne en filial på Huben samt at straffe BoA for den måde, hvorpå de opgav ejendommen. Men bevægelsen blev udsat til de to rådsmedlemmers ire.

CFU Donna Mauer citerede kompleksiteten ved at skifte banker, især fra BoA, en bank, der ikke kun er ‘clearing house’ til lønnet og sælgerkontrol, men også på grund af antallet af deres filialer og pengeautomater placeret overalt byen. Argumentet faldt dog på døve ører til Donnelly, der minder om at høre samme historie, da Rådet først stemte for at skifte banker. På det tidspunkt, hvor Rådet blev fortalt medarbejdere, kunne det ikke være muligt at blive betalt i tide, hvis de ændrede bankerne med så kort varsel, og Rådet sluttede i sidste ende ned fra deres krav. I november siger Donnelly, at han blev fortalt, at han blev informeret om stadens fremskridt med at finde en ny bank og at se BoA som den foreslåede pengeforvaltningsbank endnu en gang forladt ham rasende.

Men ikke alle på rådsmedlemmerne var fortsat villige til at nægte at drive forretning med BoA, for en stor del fordi Mauer siger, at ændringen vil koste skatteydernes penge. Ward D Councilman Bill Gaughan bemærkede, at i betragtning af vanskeligheden ved at finde en bank at flytte til HUB, og i betragtning af omkostningerne til skatteyderne at ændre banker, spiste byen i det væsentlige sig selv.

har vi opnået, hvis en ny bank ikke vil åbne en filial i navet? spurgte han. det vil koste skattebetalere penge og forårsage kaos med bankkostnader, hvad laver vi?

Ifølge borgmester Jerramiah Healy, ‘Dette forslag straffer banken med de fleste Jersey City filialer, de fleste Jersey City pengeautomater, de fleste medarbejdere og den største tilstedeværelse i Jersey City.’

‘Councilwoman Richardsons og Councilman Donnelly’s insisterende på, at Bank of America fjernes, er antitese af god og forsigtig regering. Det er et udtryk for logik, forretningssans og sund fornuft og er rent hævende. Fjernelse af Bank of America fra byens godkendte liste af bankerne afhjælper ikke situationen ved HUB og tjener kun til at forårsage skade på byen, afledte skræmmer ressourcer og tilføjer omkostninger uden at øge servicen til byen eller dens skattepligtige, ’siger Healy.

I mellemtiden forbliver navet uden en bank trods Trentons opmærksomhed, hvor stats senator Sandra Cunningham har fremsat et lovforslag for at hjælpe incitamere bankerne til at operere i lavindkomstområder.

Det er en udfordring, der har spredt fremad, men ikke for manglende indsats, ifølge Robert Antonicello, direktøren for Jersey City Redevelopment Agency, der siger, at JCRA har arbejdet flittigt for at tiltrække en kandidat til MLK Hub.

‘I de sidste to år har det været den værste situation for bankerne med hensyn til sammentrækning,’ siger han. ‘Vi nåede ud til banker på udkig efter at være en del af Jersey City og talte med vores kolleger i Newark om, hvilke banker der opererede der, og som ekspanderer, fordi navet ville være en lignende [banksituation]. Den rystende banksituation landsdækkende også få banker ekspanderer imidlertid. Og de begrænsede depositarer i et lavindkomstkvarter betyder barbermint tynd overskud, i bedste fald en hård sælger for de fleste banker.

Selv med incitamenter fra JCRA, herunder eliminering af husleje, er banker, der er interesseret i at flytte til området, som City National, ved at finde flytningen problematisk. City National, som ofte opererer i lignende banker med lav indlån, kæmper med lovgivningsmæssige problemer og ville have krævet, at byen placerer store indskud i banken i størrelsesordenen $ 30 til $ 40 mio. Dette siger Antonicello, byen kan ikke gøre.

Andre muligheder, der overvejes, er kreditforeninger, som har fanget i byen som for sent. Hvilken kreditforening er interesseret, har hidtil ikke været afsløret.

En anden bank, forklarer Antonicello, er interesseret i et andet websted ejet af JCRA. Banken fik at vide, at JCRA ville hjælpe dem med at få det mere ønskelige sted, hvis de også åbner en gren ved Huben, et forsøg på at ’sød puljen’, men det var en vanskelig sælge selv med sådanne incitamenter.