anholdt for drevkørsel 2. lovovertrædelse

anholdt for drevkørsel 2. lovovertrædelse

CHICOPEE En kvinde, der gik væk fra et to-bilulykke, der efterlod en person, der blev såret, blev anholdt for dronket kørsel af anden lovovertrædelse og besiddelse af heroin. Da officererne ankom, var chaufføren af ​​en GMC Sierra, der blev såret, sagt, at den anden operatør vendte sig foran hende uden at bremse og stoppe, sagde Michael Wilk, politimyndighedens officielle officer.

Den anden chauffør forlod ulykkesscenen. Officer Timothy Brodeur spurgte hurtigt en kvinde, der gik op på Grattan Street, som et vidne identificeret som den anden driver, sagde han.

‘Da han trak op, observerede han hende at svinge på hendes fødder og havde svært ved at gå,’ sagde Wilk.

Han sagde da, at han lugtede alkohol på hendes åndedræt, hendes øjne var glasagtige og hun angiveligt indrømmet at være involveret i nedbruddet. Senere politiet fandt også flere nipflasker i hendes forsæde og arresterede hende, sagde Wilk.

Da hun søgte hende på stationen, fandt politiet to påsorter af heroin og narkotikaudstyr i sin besiddelse, sagde han.

Carole Teixera, 44, af 186 Grattan St. blev anholdt og anklaget for drunken kørsel af anden lovovertrædelse, besiddelse af heroin, der forlod en personskadeulykke, ulicenseret drift af et motorkøretøj, uagtsom drift af et motorkøretøj, manglende udbytte ved et kryds og manglende meddelelse af registreringsdatabasen om en adresseændring, sagde Wilk.