anholdt i lufthavnen siger hun glemte bipolære meds

anholdt i lufthavnen siger hun glemte bipolære meds

En 82-årig Texas-kvinde, der blev fængslet i cirka to timer efter at have slået sammen med en sikkerhedsassistent i Kansas, udtrykte pinligt fredag ​​og kaldte sig en ‘almindelig gammel mormor’, der ‘glemte at tage hendes bipolære medicin.

Konfrontationen foregik onsdag, da Transportation Security Administration arbejdstagere på Eisenhower International Airport i Wichita forsøgte at konfiskere Lila Mae Bryans flaske Bath and Body Works skummende håndgel, fordi den oversteg grænsen på 3,4 ounce.

TSA sagde fredag, at den 5 fod 2, 120 pund kvinde gik rundt om en X ray screening bælte tidligt onsdag morgen og angreb en TSA officer. Officeren, 37, blev ikke såret, ifølge rapporter.

‘Jeg kan ikke tro, jeg gjorde alt det,’ sagde Bryan, af Mesquite, i et interview med The Associated Press, efter at have givet undskyldning.

TSA-talskvinderen Carrie Harmon sagde, at sikkerhedsofficeren fandt flasken under en rutinemessig søgning, da kvindens taske udløste en alarm. En lufthavnspoliti officer, der så oprykket ‘fjernede passageren fra kontrolpunktet’, sagde Harmon.

Bryan sagde, at hun er ‘normalt rigtig god’ om at tage sin medicin, men hun havde ikke sovet hele natten før og var udtømt fra turen. Hendes 85 årige mand, Silas Bryan, sagde at de havde været på deres gård i Kansas og gik til hendes 65. klasse reunion. Han sagde, at de havde en lang kørsel, der indeholdt stop for at besøge slægtninge. Fordi han har Parkinsons sygdom, gjorde hun al kørsel.

‘Nogle gange gætter jeg bare på at miste det,’ sagde hun efter en tur til skønhedsbutikken og købmanden. ‘Jeg var så træt, og jeg var ked af det. Jeg har aldrig været i fængsel før. Jeg er bare en almindelig gammel mormor, bedste mormor. ‘

Hun tilbragte næsten to timer i fængslets bookingområde og blev fotograferet og fingeraftrykket, inden de blev befriet, fortalte Sedgwick County Sheriff s Lin Lin Dehning The Wichita Eagle.

‘Hun var meget rystet, generet, og jeg synes, at den enkleste beskrivelse ville blive overvældet. Da vi kom til hende,’ fortalte Bennett The Eagle på torsdag. ‘Hun havde tydeligvis svært ved at håndtere stresset af situationen.’

Bennett sagde, at hans personale tog op kvinden fra fængslet, tog hende til sit kontor og gav hende noget at spise og lidt kaffe, før hun blev genforenet med sin mand i retshuset. Flyselskabet kørte parret tilbage til lufthavnen og ‘fik dem til næste fly hjem,’ sagde Bennett.

Bryan roste Bennett og sagde: ‘Herren sendte ham.’ Hun sagde, at hun var så ked af det, og at hvis hun skulle gøre det igen, ville hun fortælle TSA-arbejderen at kaste håndgelen ud eller ‘tage den hjem og bruge den, fordi den er rigtig god’.

Jennifer Magana, byens advokat, fortalte The Associated Press, at kvinden blev citeret af politiet for misdemeanor batteri, men at der ikke var truffet afgørelse om at retsforfølge. Meddelelser fra The Associated Press, der ønskede yderligere oplysninger fra lufthavnspolisen, blev ikke straks returneret En talsmand i Bennett’s kontor sagde, at han var ude af kontoret fredag.