Anime med gode kampscener 1

Anime med gode kampscener 1

(inkl. Anime News Nina !, ANNtv, ANNCast, Answerman, Astro Toy, Brain Diving, Begravet Skat, Chicks On Anime, Krasj Japan, Dub Spor, Rediger List, Episke Tråde, Fra Galleriet, Hai Fidelity, House of 1000 Manga, Ima Kore Ga Hoshiin Da, Gamle Skole, Skam af Skam, HØJRE KUN KUN !!, Holdbarhed, Lydbeslutning, Underkultur, Super Plastik, Tales Of Industry, Tankobon Tower, Click, Galleriet, The List , Mike Toole Show, Set List, Stream, X-knappen, denne uge i Anime, Vice Luna) Selvom jeg hoppede over det, men Neon Genesis Evangelion havde også nogle gode kampscener. Jeg siger, det er en god anime for kampscener, fordi hvis du så Eva’s ende, så ville du helt sikkert blive enig. spoiler [Især den del, hvor Asuka skal kæmpe mod de nye Eva-typer i hendes enhed, var temmelig fantastisk, gjorde mig lidt ked og gav mig et mareridt en nat fra goreindholdet (og det faktum, at de fejrede på hende Eva)] Jeg Tanken om denne del er at være den bedste i hele filmen, sandsynligvis den rigtige grund til at jeg ser det igen og igen hver eneste gang i et stykke tid.