Anita Berlin Dødsrunen

Anita Berlin Dødsrunen

ODESSA Gayle Berlin gik fra vores verden lørdag formiddag den 2. december 2017, efter en meget kort, men hård kamp med lungekræft. Gayle blev født, Anita Gayle Mangold den 11. oktober 1946 i Corsicana, Navarro Co., Texas, det eneste barn af Otho Curtis og Lillie Anita Owens Mangold. Hun mødtes og giftede sig med Reed Berlin, kærligheden af ​​hendes liv, bedste ven og sjælskammerat den 7. juni 1985 og i næsten 33 år var de uadskillelige. Han åbnede bildøren til hende hver eneste gang, og du så aldrig den ene uden den anden og holdt altid hænder. Hun sagde. på Sunset Memorial Funeral Home. Begravelsestjenester vil være kl 13:00, onsdag den 6. december 2017 ved Sunset Memorial Funeral Home Chapel. Hun var matriarken, limen, styrke og kærlighed, der holdt denne skøre, sjove, dumme og stærke stamme sammen. Hun mødte aldrig en fremmed, at hun ikke inviterede ind i hendes hjem med åbne arme. En af hendes største aktiver er, at hun gjorde os mere, end vi kunne være.