Anita Hill taler om Clarence Thomas høringer på Worcester Women’s Leadership Conference

Anita Hill taler om Clarence Thomas høringer på Worcester Women’s Leadership Conference

Da Anita Hill talte på Clarence Thomas-høringerne og beskyldte ham for seksuel chikane, da hun fungerede som sin assistent, kunne hun huske en forbløffende statistik: 9 ud af 10 kvinder havde oplevet seksuel chikane på deres arbejdsplads.

Hvis Thomas blev medlem af højesteret, ville han være præsident for seksuelt chikane sager. Han skulle beslutte sig for milepælssager om ligestilling mellem mænd og kvinder på arbejdspladsen.

‘Ved 35 var indsatsen ikke helt personlig, indsatsen var meget mere professionel, de var samfundsmæssige,’ sagde Hill. ‘Jeg vidste, at de ikke ville give mig nogen form for pris.’

Hill gav en stærk tale på DCU Center torsdag under Worcester Women ’s Leadership Conference’ s keynote adresse. Hills ankomst til scenen blev mødt af en stående ovation fra mere end 700 kvinder i DCUs bankethal.

I de 25 år siden Hills vidnesbyrd har så meget ændret sig i kampen om ligestilling på arbejdspladsen, sagde Hill.

Stadig flere sagde Hill, at kvinder kommer frem for at fremhæve den seksuelle chikane, de oplever på arbejdspladsen. Og eksemplet på andre kvinder, der kommer ud for at hævde chikane, fører til en krusningseffekt for andre kvinder, der står over for chikane.

‘Kvinder kommer frem for en række grunde. Men oftere end ikke, kommer de frem, fordi de ikke vil have, hvad der skete med dem, der skal ske med nogen andre,’ sagde Hill. ‘Og jeg faldt helt sikkert inden for denne gruppe.’

Hills tale blev gjort mere specielt af den kendsgerning, at mange kvinder i publikum havde set forsøgene tilbage i 1991. De huskede stadig behandlingen Hill modtaget fra de enkelte senatorer.

‘De havde ikke en proces, de gjorde ikke en undersøgelse, de kaldte ikke vidner med relevant information,’ sagde Hill. ‘En af de værste ting er, at de skabte dette for deres myter, jeg kalder det deres falske eller alternative fakta, for at forklare, hvilken seksuel chikane var. ‘

Hill sagde, at hun blev behandlet som mange andre kvinder, når de forsøger at fremkalde seksuelle chikane krav. Hun blev anklaget for at være skør, mentalt forstyrret og ‘noget fra’ eksorcisten. ”

Senator John Danforth beskyldte hende for at lide af ‘eroti mania’

‘Jeg vidste ikke selv, hvad eroti mani var,’ sagde Hill.

En publikum startede endda en improviseret samtale med Hill, da hun tog op sen Sen Alan Simpson.

Hun var bare 12 år gammel, da Hill blev stillet spørgsmålstegn ved grafiske detaljer om Thomas ‘påståede chikane, herunder en anekdote om et skamhår, som Thomas sagde, at han fandt på sin cola-kan.

‘Da han begyndte at tale med dig om Coke-flasken, var jeg i chok,’ sagde målgruppen.

Trods Hills vidnesbyrd sluttede Thomas til Højesteret, en beslutning, som konservative pundits forudsagde ville være en dødsknude for krav på arbejdspladsen.

Hill bemærkede imidlertid, at det modsatte skete; flere og flere kvinder kom ud med seksuelle chikane krav. Faktisk Anita sagde, at antallet krav indgivet med Equal Employment and Opportunity Commission fordoblet efter 1991.

‘Kvinder steg op i årene efter. De marcherede, mobiliserede, de indgav klager med EEOC, de sørgede for, at højesteret hørte sager,’ sagde Hill.

Som Hill kom til slutningen af ​​sin times lange tale, kommenterede hun udviklingen af ​​Worcester Women’s Leadership Conference, en begivenhed, der holder hende sikker på, at kvinder vil fortsætte med at kæmpe hårdt for ligestilling på arbejdspladsen.

‘Denne begivenhed er otte år gammel og startede med 200 i begyndelsen, men vi har en ny form for bevidsthed om, hvad der skal ske,’ sagde Hill. ‘Jeg tror vi’ flytter fra hvad der skete i 1991, men vi har stadig meget arbejde at gøre. ‘