Anitere Flores Kills Off Pro

Anitere Flores Kills Off Pro

Tirsdag sagde senatpræsident Pro Tempore Anitere Flores, R Miami, effektivt, at hun ikke ville støtte Steube’s 10 gun-forslag, som ville have inkluderet lufthavnsbære, campusbære og åbne bære i Florida.

Steube havde en lille sejr, da senatet dommermyndighedskomitéen vedtog et lovforslag, der ville tillade, at skjulte våben tillader indehavere midlertidigt at opbevare deres skydevåben i retsbygninger, men sejren var kun kortvarig.

Flores, en nøgleafstemning om retsvæsenet, lovede, at hun ikke ville støtte Steube’s 10 andre regninger, hvilket betyder, at de ikke ville have nogen chance for at gøre det på senatbunden.

Flores er en af ​​fem republikanere og fire demokrater i udvalget, så hvis Steubs stemmeregninger sendes til deres grave, så hvis hun stemmer imod regninger og alle demokrater stemmer i låsesteg.

Flores sagde, at hendes beslutning ikke skulle komme som et chok over for dem, der har fulgt sin karriere, og til dem, der læser om sin pistolhistorie, ser det ud til, at Flores har modsat sig en stor del af Steube’s regning i nogen tid.

I januar sagde Dan Zimmerman om sandheden om pistoler, en pistolrelateret hjemmeside, at han havde kaldt Flores ‘kontor og blev ved et uheld sagt at hun ikke støttede Steube’s oprindelige forslag, SB 140, som ville have legaliseret åben bære. Zimmerman blev senere fortalt, at Flores stadig gennemgik sine muligheder på regningen på det tidspunkt.

Flores var også en af ​​tre republikanske lovgivere, der krævede en særlig session efter Fort Lauderdale lufthavn skyde i januar.

‘I hele min personlige, professionelle og lovgivningsmæssige karriere har jeg udtrykt bekymring over reduktionen af ​​free-zone-frizoner,’ fortalte Flores tirsdag aften Sunshine State News. ‘Dette er ikke noget nyt, eller det bør være en overraskelse for dem, der følger lovgivningsprocessen.’

Men Flores har ikke altid været på den modsatte side af våbenlovgivningen. Hun havde også været en advokat for våben og modtog endda en 100 procent bedømmelse fra NRA i 2015. NRA understregede også Flores under sit første bud til senatet i 2010.

Flores sagde, at hun stemte for hendes distrikt, som lancerer demokratiske.

‘Mine indbyggere i Miami Dade og Monroe har været vokale, fordi dette syn afspejler deres meninger,’ sagde hun.

National Rifle Association var stort set utilfreds med Flores ‘handlinger på tirsdag, hvor man spurgte, hvorfor senatoren skulle komme ud af regningerne.

‘Jeg troede, at senatet var et uafhængigt organ,’ sagde NRAs Marion Hammer til SSN. ‘Der er 40 medlemmer. Gennem sin karriere har han i høj grad sat kamp på konservative problemer, især på våben.

Steube løb for SD 23-sædet mod tidligere republikanske rep. Ray Pilon, der fortalte Sunshine State News-pro-pistolgrupper som National Rifle Association og deres lobbyist Marion Hammer var afgørende for at få sin modstander valgt til statens senat.

Pilon sagde også, at NRA ville få det ud for alle, der stemte imod deres regninger i Florida-lovgiveren, og på det tidspunkt kunne det betyde, at Flores for hvilken afdeling hun forfølger, efter at senatperioden er op.

‘Hvis jeg er uenig med [Marion Hammer] på campus bære, korsfæstede hun mig politisk,’ sagde Pilon. ‘Hun havde stor indflydelse på at få Steube valgt og besejrede mig og de andre kandidater.’

Pilon sagde, at mange lovgivere har styrtet af frygt for Hammer og NRA.

‘Min erfaring med mange lovgivere og endda udvalgsformænd var, selvom de var uenige med hende, var de politisk bange for at udfordre hende,’ sagde Pilon. ‘Hun var også indflydelsesrig i at fjerne senatoren [Miguel Diaz de la Portilla]. [Hvem] ikke ville høre kanoner på campusregningen sidste år.’

Flores synes ikke at være for bange for NRA. Hun havde ingen problemer med at stemme imod en række regninger, som organisationen var nær og kære på trods af at den var en relativt upopulær holdning med sine kolleger GOP-lovgivere, hvoraf de fleste støtter andre ændringsproblemer. Det kan vise sig at være særligt alarmerende for Flores, da primære turnout har tendens til at være lav i Miami Dade-løb.

Mens pistolproblemer måske ikke er en afgørende debat i Miami Dade, er NRA ofte kendt for at styrke kandidater, der har modsat sine dagsordener tidligere. Ligesom Pilon blev tidligere repræsentant Charles McBurney s ambitioner om at blive en lokal dommer stødt efter at NRA løb en rasende angrebskampagne på ham for at stemme imod Floridas ‘Stand Your Ground’ bevisbyrde i 2016.

Nogle gav tirsdag til Flores et nyt kaldenavn: ‘Madame DLP’, efter tidligere seni Miguel Diaz de la Portilla, der dræbte adskillige våbenregninger i Senatet sidste år.

Andre pistolgrupper som Florida Carry trashed DLP, efter at han øgede regningerne på det tidspunkt, mens kilder tæt på senatsledelsen sagde, at DLP blot var offer for en GOP-beslutning om at få ham til spydspids for at sende lovgivningen til lovgivningsmæssig boneyard.

DLP mistede sin genvalgskampagne senere samme år.

Kanon kontrol grupper som Everytown og Moms Demand Action for Gun Sense syntes glad for den nye udvikling og roste Flores ‘arbejde for at dræbe regningerne.

‘Meet Florida’s nye gunsense champion Senator Flores,’ Michelle Gajda, præsident for Florida Moms Demand Action for Gun Sense, tweeted. ‘Moms Demand er stolt af at stå sammen med hende mod farlige regninger.’

Sunshine State News forsøgte at kontakte Everytown, men havde ikke modtaget et svar på tidspunktet for denne artikels udstationering.